Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 162.

• RE:

tasvar - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Πήρε αέρα σε δύο τρία σημεία στη μέση, την εβγαλα μπας και τη διορθώσω και φυσικά μετά ήρθε το χάος... Συν τοις άλλοις ανακαλυψα και πολλές μικρές παράλληλες γρατζουνιτσες στην οθονη που νομίζω πως έγιναν τώρα. Θα σκάσω ;(” Μήπως οι γρατζουνιές που λες είναι απομεινάρια κόλας; ψυχραιμία....

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Οκ αδέρφια το έβαλα. Σαν τα μούτρα μου το κάνα. Άλλα 4,5 ευρώ τσάμπα. ;(” Τι έγινε;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Πρόταση ή βίντεακι για να βάλω σωστά το τζαμακι;” Γράψε στο YouTube :tempered glass apply.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Οκ παίδες ευχαριστώ πολύ. Για να μη σας πρήζω άλλο είμαι στο σωστό μέρος ότι λέτε εδώ ισχύει και για το δικό μου και το τζαμακι είναι σωστό;” Ακριβώς. Και το τζαμακι έχει 2 τρύπες για να μην ενοχλεί τον αισθητήρα.

• Μια χαρά είσαι. Προχώρα. Το ίδιο έχουμε.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Παιδιά πιο πολύ μπερδεύτηκα. Μido αλλά 4 η 4x; Και ενώ έχει snapdragon είναι σκέτο 4 ενώ ο φίλος από πάνω λέει ότι snap έχουν τα 4x;” Έχεις το mido, redmi note 4 global version. Το 4Χ mido δεν έχει την 800αρα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Το βιβλιαρακι οδηγιών πάντως έχει το σχήμα του τηλεφώνου με τις δύο τρύπες αριστερά και δεξιά από το ακουστικό .” Έχεις 2 "τρύπες" εκεί που λες. Δεξιά ή κάμερα και αριστερά ο αισθητήρας εγγυτητας. Απλά δε φαίνεται. Πάρε ένα φακό και φέξε αριστερά από το ακουστικό. Θα τον διακρίνεις.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “ ” Εντάξει είσαι. Το mido είναι.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Καλησπέρα στην παρέα. Αγαπητοί μου μόλις αντιλήφθηκα, μόλις 20μερες μετά, ότι δεν έχω το note 4x αλλά το σκέτο note 4.Αδυνατω να πιστέψω πως έκανα τόσο καιρό λάθος... Χαχαχαχαχα έλεος. Πήρα ένα full face τζαμακι και παρατήρησα πως πάνω δίπλα στο ακουστικό έχει δύο τρύπες αντί για μια που έχει το κινητό μου. Έτσι άρχισα να ψάχνω φωτογραφες τους για να δω τι πάει λάθος... Κατάλαβα λοιπόν πως έχω άλλο τηλέφωνο από αυτό που νόμιζα. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σε διάφορ…

• Μόλις μου έβγαλε την παρακάτω. 6b6692280c568ab4365d3cede77230cb.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimiteli: “40αρι” Πάρε και από αλλού γνώμη. Αυτό με την υγρασία, δεν το καταλαβαίνω.... Ότι και να έχει πρόβλημα, έχει πάρει υγρασία. Που είμαστε; Στη βόρεια Ευρώπη;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Παιδια εχω την 8.5.4stable, πως γινεται να βγαζει την 9.2.1 αναβαθμιση και σε ενα φιλο απο την ιδια εκδοση την 9.5.4? ” Η 9.5.4 ειναι nightly (δοκιμαστική ας πούμε) και δεν δινεται σε όλους μεχρι δοκιμαστει οτι δεν έχει bugs. Η τελευταία stable που έχει δοθεί είναι η 9.2.1. (Καλα έτσι όπως τα εκανε τελευταία η Xiaomi και να δοκιμαστεί το ιδιο ειναι...)” Η 9.5.4.0 στην αρχή ήταν δοκιμαστική. Ξαφνικά μια μέρα, την έκανε σταθερή. Τώρα είδα κυ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasvar: “Δουλεύει όμως στο messenger και στο viber αναφέρει ο φίλος παραπάνω. Αν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να μη λειτουργεί πουθενά; ” Το κινητό έχει 2 μικρόφωνα. Στο messenger και στο viber πιθανότατα να χρησιμοποιεί το "πάνω" η συγκεκριμένη συσκευή.” Νόμιζα πως χρησιμοποιεί το κύριο μικρόφωνο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οποτε το στένεις για εγγύηση. Εύχομαι να είναι απλά μικρόφωνο και όχι κάτι άλλο.” Δουλεύει όμως στο messenger και στο viber αναφέρει ο φίλος παραπάνω. Αν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να μη λειτουργεί πουθενά;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από dentnick: “Παράθεση από DeineL Vian: “Το μονο που εχω καταλαβει και ειναι σπαστικο,ειναι η απουσια ταπετσαριων (παντελως) ,ενω πριν ειχε, και η ελλειψη θεματων (εχει μονο 2 default).Η εναλλαγη σε stable,με τρομαζει καθως με την nightly θα περιμενα καποια διορθωση σε stable μεσω καινουριου update,ενω τωρα δεν ξερω τι να περιμενω. ” Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4 ψάχνω για την εφαρμογή θέματα που κατεβάζει θέματα αλλά δεν τη βρίσκω... Την αφαίρεσαν; Στά…

• Παράθεση από makis1024: “Η 9.5.4.0 έχει δείξει κακή διαχείριση μπαταρίας και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. 9.5.4.0 battery drain!! - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Λύση 1) το γυρίζεις μέσω factory reset σε global dev. 2) Περιμένεις την επόμενη ota αναβάθμιση. 3) Ξεκλειδώνεις bootloader , περνάς τους driver του @George Kaggelaris και φλασάρεις όποιαδήποτε global fastboot rom σε fastboot mode με mi flash 9.2 από την οποία ήσουν ευχαριστημένη. 4) Μετά το ξεκλείδωμα μπορείς να φ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alexandra1989: “Με μετρια χρήση μόνο εφαρμογών όπως Facebook Internet, WI fι κλπ, ενώ η μπαταρία διαρκούσε 4 μέρες, τώρα μιάμιση μέρα με το ζόρι. Κι ακόμα κ σε κατάσταση αναμονής πιο γρήγορα πέφτει. Με ενεργοποίημενη την εξοικονόμηση μπαταρίας και ανενεργό τον συγχρονισμό.” Εδώ με το συγχρονισμό ενεργό, 1 κάρτα sim, φωτεινότητα οθόνης στο 60-75%,με χρήση σαν τη δική σου, περίπου, έχω 3 με 3.5 μέρες. Ανάλογα. Πριν με την 9.2, είχα περίπου το ίδιο, ίσως λίγο λιγότερο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alexandra1989: “Παράθεση από Alexandra1989: “Και μένα τα ίδια. Το σοβαρότερα θέμα όμως που με έχει εκνευρίζει απίστευτα είναι η κατανάλωση μπαταρίας. Η διάρκεια έχει πέσει στο ήμισυ σε σύγκριση με την προηγούμενη ρομ, πριν αναβαθμιστεί. Και να περιμένω, άγνωστο για πόσο, μήπως έρθει κανένα update, για να επιλυθει το πρόβλημα... ” H επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων θα βοηθούσε καθόλου σχετικά με την γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας που προέκυψε μετά το update;” Όταν λες γρήγορη κατανάλω…

• Τελικά η ενημέρωση που ήρθε χτες, ήταν για το app vault. Όχι του συστήματος. Αλλά όντως από nightly γύρισε σε stable.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DeineL Vian: “Εμένα μου έκανε την αναβάθμιση ως stable, μετά άλλαξε μόνο του σε nightly, και σήμερα ξαναλλαξε σε stable. 9.5.4.0 ..... Κάποια εξήγηση?” Άρα δεν είμαι μόνος...