Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 162.

• Σας εμφάνισε κάποια ενημέρωση; Μιλάω για την 9.5.4.0. Μου πέταξε ένα μήνυμα, "διαθέσιμη ενημέρωση ", πάτησα ναι αναβοσβησε η οθόνη δύο φορές. Δεν έκανε κάτι άλλο. Αυτό που παρατήρησα, αντί για nightly, πλέον μου εμφανίζει Stable. 937f034f1c1169d5b0f2e0e7a18bb071.jpg

• Λειτουργία Ανάγνωσης

tasvar - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Δε γνωρίζω κάτι παραπάνω. Και εγώ με την τελευταία 9.5.4.0 είμαι, αλλά δουλεύει.

• Λειτουργία Ανάγνωσης

Μήνυμα

Δεν υπάρχει καθόλου, ή υπάρχει και δεν ενεργοποιείται; 766b9e08df2546c5203a1f7b930965b3.jpg

• Διάβαζα πριν λίγο περί miui optimisation στα developer options. Τι γνώμη έχετε οι διαβασμένοι; on ή off?

• RE: Redmi note 4 mido

Μήνυμα

Παράθεση από toninio7ak: “Καλησπέρα σας.! Καλό μήνα.! Καλή μεγάλη εβδομάδα και καλή μας Ανάσταση.! Θέλω να αναφερθώ για την τελευταία mido rom για το redmi note 4.. Παρουσιάζει προβλήματα. Παγώνει η οθόνη και χρειάζεται επανεκκίνηση ή μαυρίζει η οθόνη και επανεκκινεί μόνο ή με βοήθεια. Όσο για τον Google chrome μεγάλο δράμα. Δεν συνεργάζεται εκτός και αν απ' ότι διαβάζω έχει πρόβλημα η εφαρμογή. Αυτά από μένα.! Να είστε καλά και χρόνια πολλά.!” Δοκίμασες να την ξαναπεράσεις ή μια επαναφορά;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nutrialex: “Παιδιά πως αλλάζουμε region? Πήγα στο Ρυθμίσεις - Λογαριασμό ΜΙ αλλά δε με αφήνω να αλλάξω Region.” Δες. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις που είναι. e855fa4075970f4d33ab9e39c25dcfe6.jpg

• Υπάρχουν όμως και αναφορές για καλύτερη απόδοση στο θέμα της μπαταρίας στην 9.5. Υπάρχουν και αναφορές πως δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι απόψεις είναι διχασμένες...

• Θα τα διορθώσουν τα θέματα μάλλον. Σήμερα είδα πως από stable, την ονόμασαν nightly. Άρα υποθέτω θα βγει καινούρια κάποια στιγμή;

• Μήπως κάτι τέτοιο βοηθήσει; Android FRP Bypass APK Download Free [Step-by-step Unlock Guide]

• Τελικά είναι bug της rom ή όχι; Να ξέρω να τα σημειώνω προς έρευνα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με την τελευταία Stable V9.5. Όσοι δεν έχετε κάνει ακόμη Update σε αυτή την Version, μην το κάνετε γιατί ίσως είναι η ποιο προβληματική αναβάθμιση που θα κάνετε. ;)” Λέτε να μου ήρθε άλλη; σε εμένα κατέβασε λίγο κάτω από 500mb. Μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε τα προβλήματα να τα ψάξω και εγώ στο δικό μου, που υποτίθεται δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kosmasdel: “Ειναι bug της ρομ. Τι εκανε και σε εμενα στον yandex browser. Εβαλα αλλο browser και δεν το εκανε ξανα.” Μιλάμε για την 9.5 stable? Γιατί σε εμένα και 2 άτομα ακόμη που την έχουμε κάνει την αναβάθμιση, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GiorgosTokou: “Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.” Αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ, θα το δεις το θέμα. Είναι γνωστό.

• Παράθεση από GiorgosTokou: “Καλημέρα, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο κατάστημα θεμάτων της Mi μετά την τελευταία ενημέρωση σε Miui 9.5.4.0 stable. Ευχαριστώ.” Άλλαξε περιοχή εκτός Ευρώπης. Βάλε το θέμα που θέλεις και ξαναγύρνα Ελλάδα.

• Έχω την έκδοση με τα 3gb. Ναι. Αφήνει σε εμένα 300mb περίπου παραπάνω ελεύθερα από την 9.2 Μιλάω για την 9.5 stable rom.

• Το chrome δουλεύω και εγώ. Δεν μου κάνει τέτοιο πρόβλημα. Το κάνει σε όλες τις σελίδες;

• Δε γνωρίζω κάτι παραπάνω. Ίσως ξέρει κάποιος άλλος στο φόρουμ.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giorgoskele: “Έχουμε καμιά εξέλιξη με το πρόβλημα; δεύτερη μέρα που ακόμα δεν έχω WiFi...” Δες 1-2 μηνύματα πάνω.

• Παράθεση από Se7en92: “χαμηλο σημα εχω μονο σπιτι γενικα ομως πεφτει η γραμμη οπου κ αν ειμαι για αναβαθμιση πως θα δω? ” Πας, "Ρυθμίσεις"-" Σχετικά με το τηλέφωνο"- " Ενημέρωση Συστήματος". Εκεί λογικά θα σου βγάλει την αναβάθμιση.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sharkimi: “Γειά σας παιδιά.Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι όσο αφορά την φωτεινότητα μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4.0;;Εμένα πάντως μου φάνηκε σαν να έπεσε λίγο..και μου έκανε εντύπωση κάτω απο ήλιο με τέρμα την ένταση και πάλι....Δεν...κάτι άλλαξε...” Τι να πω; σε εμένα το αντίθετο. Νομίζω πως είναι λίγο πιο ζωηρά τα χρώματα. Σαν να έχω ανεβάσει τη φωτεινότητα. Ενώ είναι στην ίδια στάθμη. Υπόψιν, έχω απενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα.