Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 162.

• Κάπου διάβασα πως το πρόβλημα με το wifi έχει να κάνει με το είδος ασφάλειας του ρούτερ. Κάποιος το γύρισε σε wpa2 ή wpa-psk και δούλεψε. εμείς στη δουλειά πάντως, 3 στα 3 πήγαν όλα μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.

• Είσαι με συμβόλαιο ή καρτοκινητή;

• Παράθεση από Bodai: “Σε miui δεν το προτείνουμε να αφαιρείς εφαρμογές συστήματος λόγω του cross scripting που υπάρχει. Απλά βάλτες στην άκρη να μην ενοχλούν και ξέχνα τες .. ” Λίγο πιο απλά για εμάς που δεν το κατέχουμε πολύ... Εχω απενεργοποιήσει κάποιες εφαρμογές google, και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Κατάλαβα κάτι λάθος; Η μιλάμε για απεγκατάσταση τελείως;

• Εφόσον είναι καινούριο, πήγαινε στο κατάστημα αγοράς να το ελέγξουν πρώτα.

• Αλλαγή tempered glass

tasvar - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από bas13bou: “Έχω παραγγείλει το παρακάτω LENUO Σκληρυμένο Γυαλί (Tempered Glass) Προστασίας Οθόνης Πλήρης Κάλυψης για Xiaomi Redmi Note 4X - Μαύρο έχω κάνει καλή επιλογή; το έχει κάποιος; ευχαριστώ ” Δεν έχω το ίδιο, αλλά παρόμοιο. Μια χαρά είναι. Για επόμενο, λέω να δοκιμάσω κάτι τέτοιο. Xiaomi Redmi Note 4X 5D / 9H Καμπυλωτό Γυαλί με Πλήρη Κόλλα Full Glue Tempered Glass Black (oem) Είναι καμπυλωτό στις άκρες.

• Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τόσα χρόνια είχα μάθει σε καθαρό android.

• Και μια άλλη απορία που μου δημιουργήθηκε. Αν αλλάξω rom, ή κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την ίδια, χρειάζεται και ο MI account? Η είναι όπως στο παλιό motorola που είχα, μόνο με το google account?

• Εκανα μόλις ένα τοπικό backup. Το αποθήκευσε στην SD. Ξεκλείδωμα και πείραγμα, μόλις λήξ ει η εγγύηση...

• Μια ερώτηση. Το κινητό, το έχω μαμά. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Πως μπορώ να πάρω backup όλο το λειτουργικό όπως είναι στημένο τώρα, να το έχω σε περίπτωση που χρειαστεί επαναφορά; Αρκεί να κάνω μια "δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας", η εκεί παίρνει μόνο τις εφαρμογές; Δεν θέλω να μπλέξω με ξεκλείδωμα και recovery-root ακόμη. Ευχαριστώ. 057fbefc1f3b8be345444cb259deecc6.jpg

• Αποθηκευτικός χώρος

Μήνυμα

Συνήθως πρέπει να είναι παλιά backup files. Η διάφορα αρχεία που δεν μπαίνουν σε κάποια κατηγορία. Size of "Other Files" in Storage - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geogian: “Κλείνοντας λοιπόν το θέμα αφού το εξαντλήσαμε (ο καθένας ας κάνει ότι τον ικανοποιεί) έχω ακόμα μια απλή ερώτηση. Αν ένα γυαλί το κολλήσουμε γύρω - γύρω πάνω σε μια καμπύλη επιφάνεια στη μέση τι θα κάνει; Εννοείται πάντα μιλάμε για μικρές αποκλείσεις.” Προφανώς κάτι έχεις κατάλαβει λάθος. Το τζάμι δε λυγίζει. Δεν ακολουθεί την καμπυλότητα της οθόνης στις άκρες. Έχει το μικρό κενό όπως όλα τα γυαλιά, αλλά δεν φαίνεται επειδή είναι μαύρο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geogian: “Παράθεση από gaiosgf: “εγω φοραω ενα που πηρα απο Qubestore με μαυρο πλαισιο γυρω γυρω κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ουτε ασπριλα, ουτε ζουπιεται στη μεση. πριν δυο μηνες το εβαλα κι εχω ξεχασει οτι φοραω τζαμακι. ” Πολύ ωραία.. Για πες μου λοιπόν γιατί υπάρχει αυτό το μαύρο πλαίσιο που λες γύρω-γύρω; Μάλλον δεν είχαν τι να κάνουν οι κατασκευαστές και είπαν δε το βάφουμε να περνά η ώρα... Εξαρτάται βέβαια και από τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από το κινητό του.” Το μαύ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από georgegamma: “Καλά, οι Κινέζοι δεν παίζονται! Έχω παραγγείλει τρία Tempered για το NOTE 4X από τρία διαφορετικά κινεζομάγαζα με την υποσημείωση "Παρακαλώ να ελέγξετε αν είναι τα κατάλληλα για το NOTE 4X και αν εφαρμόζουν 100%". Και οι τρεις μου απάντησαν θετικά και μου στείλαν, και οι τρεις, το ίδιο τζαμάκι που ΔΕΝ εφαρμόζει τελείως γύρω γύρω! Ο ένας μάλιστα απ'αυτούς μου έστειλε μαζί και ένα πινελάκι με κάτι σαν κόλα για να την εφαρμόσω στο περιθώριο και να μην φαίνεται η ασπρίλα!!…

• Παράθεση από amavroudis: “Λοιπόν κοίτα τι έγινε, στο gemini ο αισθητήρας και το home button είναι το ίδιο... Sorry, δικό μου λάθος... Δεν πρόσεξα ότι έχεις το mido. ” Ωχ.. Σε λάθος θέμα έγραψα; Οχι. Στο Mido είμαι... Εντάξει.

• Παράθεση από amavroudis: “Τι ρωτάς τότε αν γίνεται, εφόσον το έχεις έτσι; Γίνεται λοιπόν με παρατεταμένο πάτημα του home button. ” Ρώτησα μήπως γινόταν με τον αισθητήρα του δαχτυλικού αποτυπώματος.

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν νομίζω να γίνεται με stock miui. Έχει το εξής η dev 8.2.1 που έχω στο gemini Settings, additional settings, buttons and gestures, turn off screen Διάλεξε long press home button. Αυτό μπορεί να σου κάνει αυτό που ζητάς... Δεν γνωρίζω αν το έχουν όλες οι dev default. ” Ακριβώς έτσι το έχω τώρα. Παρατεταμένο πάτημα στο home button. Στο alcatel idol 5 που είχα πρίν, εκάνε και swipe στον αισθητήρα του αποτυπώματος για αλλαγή φωτογραφιών στη συλλογή και κατέβασμα των ειδο…

• Παράθεση από amavroudis: “Δηλαδή; Όταν κλείνεις την οθόνη μπορείς να το κάνεις να κλειδώνει αμέσως. Τι άλλο θέλεις; ” Ακουμπάω το δάχτυλο, ξεκλειδώνει. Μπορώ να το ξαναακουμπήσω και να κλείσει η οθόνη πάλι; Υπάρχει ρύθμιση;

• Μια ερώτηση, μήπως γνωρίζει κάποιος. Με τον αισθητήρα fingerprint μπορώ όπως το ξεκλειδώνω, να το κλειδώνω ξανά αργότερα;

• Παράθεση από demakhs: “Για ρίξε μια ματιά εδώ Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn κ εδώ Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Θα τα δώ αργότερα. Ευχαριστώ. Μήπως ξέρετε γιατί με το nova, δεν μου εμφανίζει το ενσωματωμένο widget καιρού; Επίσης διάβασα και εδώ και ακόμη βλέπω πως δεν έχει βρεθεί λύση. Incorrect alarm time displaying on the widgets/apps - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από demakhs: “Το μαμίσιο δεν τα δείχνει σωστά? Σε αυτά που λες έχεις δώσει δικαιώματα κ να τα ενεργοποιήσεις στην αυτόματη έναρξη (ασφάλεια/διαχείριση εφαρμογών/δικαιώματα/αυτοματη έναρξη κ δικαιωματα) αλλά κ μπαταρία/επιλέξτε εφαρμογές/εφαρμογή/ρυθμίσεις παρασκηνίου/χωρίς περιορισμους ” Στην μπαταρία δεν πήγα να δώσω δικαιώματα. Επειδή έρχομαι από καθαρό android και δεν τα έχω μάθει τα κόλπα του miui, Εχω βάλει nοva launcher που το ξέρω, και δεν μου εμφανίζει το widget καιρου της μαμας…