Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
RE:
ΜήνυμαΚαι συμπληρώνω και εγω επίσης ότι ένας λόγος παραπάνω που είναιη xiaomi πολύ δυνατή είναι το Forum αυτό εδώ που για μένα είναι ο λόγος που ασχολήθηκα με xiaomi. Παράθεση από tan: “Κάνετε φοβερή δουλειά και θα μου άρεσε και μένα όπου μπορώ να βοηθάω.... Ένας λόγος που μου άρεσει η xiaomi,ειναι ότι μπορώ να βάλω πολλές rom,να κάνω διάφορα... Χωρίς να έχω τον κίνδυνο να αχρειστέψω το τηλέφωνο!!! Νομίζω πάντα έχω διάφορες επιλογές να το επαναφέρω... Αντίστοιχα με κινητά samsung,brickara ένα xperia κ…
-
καλημέρα και σε mi mix 2s φαίνεται μια χαρά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gialaftis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή τη στιγμή μόνο τα vip μέλη έχουν on line updates.... ” Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή τη στιγμή μόνο τα vip μέλη έχουν on line updates.... ” Εμενα η 8.11.1 δε μου ηρθε με ota ενω ειμαι vip..γτ?” Ούτε εμένα έρχεται μήπως πρέπει να κάνουμε κάποιο install αρχείο για τις ota? Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι το dolby στο mi mix 2s δουλεύει αν βάλω το magisk η όχι? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από greekdevil: “καλησπερα σε ολους!! για πείτε ρε παιδια γενικά εντυπώσεις με την νεα μπετα π9!!!! ειναι καλή ?? ρωτάω εδώ γιατι στο ποστ με την εκάστοτε ρομ γραφουν πχ σε μι μιχ 2ς ολα καλα και εχουμε φαει καλες φόλες μπρος πισω αμαρτία ειναι καθε φορά....” Αδερφέ όλα καλά θα σου γράψω τι να σου γραψω γιατί μάλλον σε μενα αναφέρεσε. Κάθε συσκευή βέβαια είναι διαφορετική Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi mix 2s όλα οκ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sokgiorgos: “Σημερα ξεκλειδωσα τον Bootloader για να περασω την τελευταια XTRV dev 8.10.25 αλλα δεν τα καταφερα. Ξεκλειδωσα το κινητο χωρις προβλημα και προχωρησα στην εγκατασταση recovery κατεβασα το τελευταιο απο το φορουμ το περασα αλλα εμενε κολλημενο στο logo και δεν προχωρουσε. Κατεβασα μετα την εκδοση 11 απο το xda και εγκαταστηθηκε μια χαρα. Πηγα μετα να κανω εγκατασταση την Aroma αλλα με το που ξεκινουσε την εγκατασταση μετα απο 2 -3 δευτερολεπτα κολουσε και δεν προχωρουσε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από annonnaki: “Έβαλα από χθες την τελευταία xtrv dev 8.10.25. Απλά εξαιρετική. Νομίζω πιο smooth απο τις προηγούμενες. Ταχύτατη και χωρίς προβλήματα. Βάλτε άφοβα. Επίσης antutu 284.564. Είχα καιρό να το δοκιμάσω και μου άρεσε. ” Φωτιές μας άναψες και μόλις ξεκλείδωσα για να περάσω σε dev!!! :D” Την συνηστω ανεπιφύλακτα. Έκανα και εγώ το test antutu 286786 μου βγαλε Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gialaftis: “βοηθεια @MIUI_ART εκανα format data μετα factory reset και μετα install τη νεα rom αλλα δε φορτωνει δε μπαινει στην miui μου εβγαλε στην αρομα fail update,,,τι να κανω>???” Νομίζω πρέπει να περάσεις την απλή όχι την αρομα Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλημέρα εξαιρετική δουλειά το χρησιμοποίησα σε ένα nikel.
-
Περάστε με mi MIX 2s όλα κομπλέ εκτός από το γνωστό με το menu onn off Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νωμιζω είπανε μέχρι αύριο το βραδυ Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από Dimos Foutsis: “Στην τελευταία dev έχει βάλει κανείς σας το magisk το εγκαθιστώντας μέσω twrp ολοκληρώνεται αλλά δεν το βρίσκω μόλις ανοίγει το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” περνα το magisk manager και θα το δεις Download Magisk Manager Latest Version 6.0.1 For Android 2018Καλημε΄ρα ” καλημέρα και ευχαριστώ πολύ
-
RE:
ΜήνυμαΝαι αυτό εννοώ σόρρυ, πως το κάνω unroot.θελω να παίξω λίγο με root αλλά επειδή με την τελευταία rom το κίνητο είναι κομπλέ δεν θέλω να το χαλασωΠαράθεση από amavroudis: “Δηλαδή να κάνεις unroot. Έχει μέσα στις ρυθμίσεις του απεγκατάσταση, αν δεν κάνω λάθος.” Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk