Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.
-
RE:
ΜήνυμαΚαι πως το ξεφλασαρωΠαράθεση από amavroudis: “Το φλασαρεις από twrp.” Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση αν βάλω magisk πως γίνεται απεγκατασταση γιατί δεν γνωρίζω Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περαστηκε σε mi mix2s super μια χαρά. Εμένα το πρώτο boot κράτησε πολύ λίγο δεν ξέρω αν οφείλεται ότι έκανα wipe σε ολα
-
Καλημέρα περάστηκε σε mi mix 2s όλα κομπλέ απλα και σε μένα δεν κάνει restart αλλα φαίνεται να κάνει καλύτερη διαχείριση στην ram.
-
Καλησπερα εχω την dev, 8.9.20 με 9 της stable τωρα για να την περασω θελει fr σε mi mix 2s?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλημέρα την έβαλε κανείς σε mi mix 2s να μας πει εντυπώσεις?
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα σε όλους, ήρθε το μηνυμα για την νέα dev 8.9.6 xtrv. Αρχικά δοκίμασα από την αναβάθμιση, έκανε reboot στο twrp την έτρεξε αλλά με το που μπαίνω miui λαγκαρει πολύ. Περιέργως στις ρυθμίσεις δείχνει ακόμα την προηγούμενη 8.8.4. Δοκίμασα και μια χειροκίνητα, μπήκα twrp την φλασαρα αλλά το ιδιο, λαγκαρει πολύ και δείχνει 8.8.4 Έχει κανένας παρόμοιο θέμα; Να δοκιμάσω ένα fr? Edit: Διορθώνω 8.8.2 ήταν η προηγούμενη άρα έκανε το φλας απλά η σήμανση είναι λάθος. Γύρισα…
-
Μπράβο χρειαζόταν μια αλλαγή στην αρχική σελίδα.
-
Παράθεση από giotse: “Θελω να κανω μια ερωτηση περναω v7 twrp μπαίνει κανονικά κάνω τα απαραίτητα φορμάτ ολα οκ παω να περασω την ROM απο το PC στο κινητο αλλα δεν την περναει κολαει δειχνει οτι ξεκινα να την περαση αλλα δεν την περνα τη να κανω ” Καλησπερα και εγώ το ίδιο έχω πάθει αλλα εγώ προσπαθώ από otg stick και μόλις τρέχω την εγκατάσταση και λέει run aroma κολλάει εκεί και δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Παιδιά δώστε τα φώτα σας sos