Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα σε mido η google camera δεν δουλεύει ξέρουμε κάτι?
-
Σε mido ολα μια χαρα
-
Καλημέρα Σε mido μπορείτε να μου πείτε η 8.7.12 είναι με oreo ή όχι ακόμα?
-
Καλημέρα σε mido με factory reset για σιγουριά όλα μια χαρά.
-
και μενα σε mido με πεταει στο default theme
-
Καλημέρα 8.3.15 ArΩma σε mido όλα μια χαρα πολύ καλή η μπαταρία. Μια ερώτηση άλλαξα region ινδια για τα θέματα και μόλια παώ να περάσω ένα μου λέει ότι τα θέματα από τρίτους δεν είναι συμβατά, το έχω περάσει μέρα από το miui theme editor αλλά τίποτα. Κάνω κάτι λάθος?
-
Καλημέρα επειδή τα έχω μπερδέψει λίγο θέλω την βοήθεια σας.Έχω το mido και φοράει την AROMA 9.0.4 βλέπω σήμερα στο filehost ότι έχει βγεί η 9.0.5 αναφέρετε πουθενά αν υπάρχουν αλλαγές στην rom? επίσης χρειάζεται μόνο wipe cache αν έχω καταλάβει καλά. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Dimos Foutsis: “Καλησπέρα εγώ σε mido πάω να κάνω την εγκατάσταση από το twrp και μου λέει MD5 is missing και μετά the file is corrupt. Την ξανακατέβασα 3 φορές την ρομ αλλά πάλι το ίδιο. Μπορείτε να βοηθήσετε ” πηγαινε στης ρυθμισεις του twrp και βαλτο να μην ελεγχει το md5...και ξαναδοκιμασε ” μπορεις να μου πεις που ακριβως να παω. ευχαριστ'ω
-
Καλησπέρα εγώ σε mido πάω να κάνω την εγκατάσταση από το twrp και μου λέει MD5 is missing και μετά the file is corrupt. Την ξανακατέβασα 3 φορές την ρομ αλλά πάλι το ίδιο. Μπορείτε να βοηθήσετε
-
Παράθεση από Action Man: “Παράθεση από msdx: “Παράθεση από Action Man: “Καλησπέρα παιδιά. Έφυγε το mtk, και σήμερα παρέλαβα με snapgragon. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βλέπεις καμία διαφορά στην χρήση ; ” Μέχρι στιγμής, έχω διαπιστώσει ότι δουλεύει πιο ξεκούραστα δλδ δεν ανεβάζει τις θερμοκρασίες που ανέβαζε ο mtk, και μεγάλη διαφορά στη μπαταρία.Από θέμα ταχύτητας μου φαίνεται ίδιο με το mtk. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ισχύει και ε…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις θεωρω οτι αφου μου είπε σε 72 ωρες δεν έχει γινει ανακληση της αδειας
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕπεσα στην συζήτηση πανω στην ωρα, μου εβγαλε και μενα το μηνυμα για τις 72 ωρες και έχω ξεκλειδωσει ηδη αλλη συσκευη οποτε θα περιμενω. Η ερωτηση ειναι πρεπει να εχω developer rom ή δεν παιζει ρόλο. Το ρωταω γιατι το μηνυμα μου το εβγαλε με την stable rom και μετα την αλλαξα σε develop. Οταν θα παω να ξεκλειδωσω θα εχω develop. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Dimos Foutsis: “καλημέρα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν πολύ γνωρίζω. αυτός ο οδηγός είναι και για το Redmi note 4 (global) ή μόνο για το 4Χ? Ευχαριστώ ” Αρκεί να είναι Mido. Ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά. Τα links είναι για mido. Οι οδηγίες δεν αλλάζουν σε γενικές γραμμές. Τα Links όμως θα πρέπει να είναι για την συσκευή σου. Αν είναι Mido τότε δεν αλλάζει τπτ απολύτως. ” είναι με τον snapdragon (8πύρηνο) και κωδικό 201602 οπότε θεωρώ ότι είναι το mido, ρω…