Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα κι εγώ την τελευταία έκδοση σήμερα. Έχω παρατηρήσει μερικά πράγματα που θα ήθελα να αναφέρω. Μάγειρα παρατήρησα ότι στο script της εγκατάστασης εμφανίζεται η προηγούμενη έκδοση 6.7.29. Έγινε σωστά η εγκατάσταση του supersu και του atmos. Μετά την εγκατάσταση πρέπει να γίνουν 2 με 3 επανεκκίνηση για να στρώσει, οπως συνήθως. Αν και συνήθως μετά την εγκατάσταση το κινητό έδινε πολύ καλές επιδόσεις, περισσότερη μνήμη και κυρίως καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ήταν κάτι που…
-
Σήμερα το πρωί έκανα καθαρή εγκατάσταση της έκδοσης 6.7.21, καθώς όταν την πέρασα πάνω από την 6.7.14,έχασα το root explorer. Και σε εμένα δουλεύει μόνο σε Αγγλικά η ρύθμιση κλειδώματος, πρόβλημα της base. Μου δίνει μια αίσθηση ότι έχει lag μετά την καθαρή εγκατάσταση, έπρεπε να κάνω 1 ή 2 επανεκκινήσεις για να δουλέψουν όλα, το lag δεν χάθηκε ακόμα.
-
@anestisgeo για την πλήρη απεγκατάσταση του supersu, supersu - > ρυθμίσεις - > πλήρης κατάργηση πρόσβασης root, είναι προς το τέλος, θα ζητήσει επανεκκίνηση και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα με το otetv go.
-
@gkalen αν μπορείς να δώσεις στον λαό την εφαρμογή με της ταπετσαρίες της Xiaomi, ήταν αυτό που είχα στο μυαλό να ελέγξω τις επόμενες μέρες. @anestisgeo αυτό που κάνω εγώ είναι να απεγκαθιστώ το supersu, αφού κάνω τις ανάλογες ρυθμίσεις, όταν κάνω νέα εγκατάσταση. Έτσι και πότε δεν είχα πρόβλημα με το update μέσω playstore. Αλλά δεν έχω ανάγκη καθημερινή, όταν χρειάστηκε απλά το εγκατέστησα μέσω του zip στον αρχικό φάκελο.
-
Επίτηδες το κάνετε αυτό κύριοι; Για να ζηλεύουμε οι υπόλοιποι που δεν έχουμε κάποια από τις συσκευές αυτές; Το αποφάσισα θα ξεκινήσω έρανο, ώστε να βρεθεί ο μάγειρας με Hennessy. Σάκης και Ρούλας οι παρουσιαστές.
-
Αυτή την εβδομάδα είχα τον χρόνο να παίξω, οπότε είπα να δοκιμάσω την έκδοση GTV, δυστυχώς δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Ετσι από χθες το πρωί ξανά εγκατέστησα την τελευταία έκδοση, μέσα στο μετρό ενώ πήγαινα για δουλειά. Και λόγω του ότι έπρεπε να γίνει και καθαρή εγκατάσταση, έχω δει πολύ καλά πράγματα, καλύτερα από την προηγούμενη. - Πολύ καλή διαχείριση της μνήμης. - Πολύ ωραίο περιβάλλον. - Η μπαταρία είναι σαν να άλλαξε. Στα μισά η κατανάλωση, το 12ωρο δεν έπεσε σήμερα ούτε 30%. Ελπίζω…
-
Δεν βλέπω να έχει ολοκληρωθεί η δική μας ROM. Η τελευταία Ελληνική έχει πολύ καλή συμπεριφορά. Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας (μέχρι στιγμής) και μνήμης. Πραγματικά θα ήθελα να την δω με τις αλλαγές του μάγειρα.
-
Εν αναμονή του miui 8, αποφάσισα να δοκιμάσω κι εγώ την έκδοση για RN3 (hennesy) . Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, 6.5.26 του μάγειρα galen, πάνω στην έκδοση GTV 6.5.26. Μετά από 3+ ημέρες χρήσης διαπίστωσα ότι η γραμματοσειρά μου φαίνεται πιο μεγάλη , δυσκολεύομαι να την συνηθίσω. Κατά τα άλλα έχω δει σταθερότητα στην διαχείριση της μνήμης, 1.6 - 1.8 όταν πατάω για καθαρισμό, έως 1.7 η επίσημη, περιμένω να δω και τα script που δεν έχουν μπει σε αυτή την έκδοση. Από μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα…
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Οτι καλύτερο XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία.
-
Καλή επιτυχία σε όλους.