Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Εδω και δυο εβδομάδες χρησιμοποιώ το Xiaomi Redmi 3 απο την πρώτη μέρα είχε ένα πρόβλημα στην αφή , το οποίο βρήκα ότι ονομάζεται Ghost Touch.. Διαβασα σε καποια ξενα forums οτι ευθύνεται ή ο φορτιστης ή το καλώδιο ή η μπριζα .. Όμως εγω αλλαξα και καλώδια και φορτιστες και μπριζες , ακομα και σε Power Bank το προβλημα συνεχιζει.. Πιο συγκεκριμένα η αφη γινεται δυσκολη οταν το κινητο φορτίζεται .. Μπορω να το χαρακτηρίσω πολύ σοβαρό πρόβλημα.. Μπορώ να το λύσω κάπως;; Ελληνική ρομ έχω.. Το εκανε…
-
Xiaomi Original Headphone Headset Original Xiaomi Headphone Black Color Καλη τύχη !
-
Παράθεση από NasDriver: “Η διαδικασία για να πας σε ελληνική είναι στάνταρ 1. Αίτηση για unlock bootloader 2. Αναμονή έγκρισης ξεκλειδώματος 3. Εγκατάσταση κινέζικης developer (μόνο με αυτήν ξεκλειδώνει ο bootloader) 4. Ξεκλείδωμα bootloader 5. Εγκατάσταση Ελληνικής developer ή stable Τα βήματα 3+4+5 μπορούν να γίνουν αφού πάρεις την έγκριση, σε μία ημέρα. Συγκεκριμένα, για τα βήματα 3+4+5 μου πήρε συνολικά 2 ώρες στης γυναίκας μου, κάνοντας όλα τα βήματα ένα-ένα + όλα τα download εκείνη την στι…
-
Παράθεση από lallasgr: “Καλησπέρα @Nickvasilias και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Από ότι βλέπω η ρομ αυτή είναι unofficial οπότε ο μόνος τρόπος να περάσεις official rom είναι ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) Καλό είναι να ρίξεις και ένα check στα δύο link Που έχω στην υπογραφή μου ώστε αν έχεις διάφορες απορίες να σου λυθούν και να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις παρακάτω! Ότι θελήσεις και όπου κολλήσεις εδώ είμαστ…
-
Καλησπέρα, Αγόρασα το Xiaomi Redmi 3 απο το Gearbest και ηρθε με την MIUI 77.1.1.0 Stable ... Ετσι και εγώ είπα "Ας βάλω την ελληνική rom" .. Ξεκίνησα την διαδικασία .. Πρώτο Βήμα να κάνω update στην Κινέζικη developer rom γιατι διαβασα εδω οτι ειναι απαραίτητο , Όμως το updater του κινητου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα.. Θα ήθελα βοήθεια!
-
Καλησπέρα , αυτό είναι το πρώτο ποστ μου στην κοινότητα διότι παρήγγειλα και εγω ενα Xiaomi και πιο συγκεκριμένα το Redmi 3. Βλέπω το μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική rom κάτι το οποίο με παραξένευσε ... Ετσι λοιπόν προκύπτει η απορία μου .. Ο μόνος λόγος που όλοι κάνουν αυτή τη διαδικασία είναι η ελληνική γλώσσα ;; Για ποιο λογο καποιος να μην κρατήσει την Αγγλικη γλωσσα ;; Είναι πρώτη φορά που θέλω να κάνω flash το κινητο μου οπότε έχω κάποιες απορίες συγνώμη αν σας φάνηκα γελοίες ! Ευχαριστ…