Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από fideboras: “ή εδω ας πουμε ποια ειναι για μενα? aliexpress.com/item/3292946369….8148356.8.30cd3664CBpVzh ευχαριστω ” Έχει φωτογραφίες αν σκρολάρεις λίγο που εξηγούν που είναι οι διαφορές και ποιά πρέπει να πάρεις. Αφού έχεις global αυτή για το global θα πάρεις. Την τελευταία επιλογή. "For Note4 Global". Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται... ” ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ειμαι χαζος βλεπω τις διαφορες και σε αυτη την πωληση και στο ιντερνετ παντου μονο που εκει π…
-
καλησπερα, μια βοηθεια παρακαλω.... θελω να παρω θηκη για ενα redmi note 4 global version και εχω μπερδευτει λιγο με τις εκδοσεις και υποεκδοσεις του redmi note 4 ή 4x και δεν ξερω τι αλλο, παω να δω για θηκη στο aliexpress και μπερδευτηκα πχ εδω aliexpress.com/item/3279264192…1602_2,searchweb201603_52 ποια διαλεγω την 4 ή 4x? ή εδω ας πουμε ποια ειναι για μενα? aliexpress.com/item/3292946369….8148356.8.30cd3664CBpVzh ευχαριστω
-
Παράθεση από fideboras: “Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε κάνα reboot, το ότι δεν φαίνεται στο CIT, δείχνει ότι δεν διαβάζει τον αισθητήρα ” καλημερα,δοκιμασα τα παντα και reboot και ξαναεβαλα fastboot την κινεζικη και τσεκαρα και σε αυτην τιποτα με αγγιγμα στο δακτυλικο αποτυπωμα δεν ξυπνα η συσκευη (δεν ανοιγει η οθονη για να συρω προς επανω κτλ) αν δεν εχω ορισει ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα, και ουτε στην κινεζικη φινεται ο αισθητηρας στο cit. υπαρχει περιπτωση να εφυγε καποιο καλωδιο …
-
και κατι αλλο με το recovery twrp απο την κοινοτητα εδω twrp_hennessy_3.2.1-2_tools_8_blue οταν επαναφερω data partition ακομα και οταν εχω την ιδια ακριβως xtrv rom και εχω κανει wipe cache/dalvik δεν ξεκιναει η συσκευει παει σε boot loop και θελει factory reset για να ξεκινησει, τι φταιει? το twrp? να δοκιμασω αλλο?
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε κάνα reboot, το ότι δεν φαίνεται στο CIT, δείχνει ότι δεν διαβάζει τον αισθητήρα ” καλημερα, δοκιμασα τα παντα και reboot και ξαναεβαλα fastboot την κινεζικη και τσεκαρα και σε αυτην τιποτα με αγγιγμα στο δακτυλικο αποτυπωμα δεν ξυπνα η συσκευη (δεν ανοιγει η οθονη για να συρω προς επανω κτλ) αν δεν εχω ορισει ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα, και ουτε στην κινεζικη φινεται ο αισθητηρας στο cit. υπαρχει περιπτωση να εφυγε καποιο καλωδιο απο μεσα δεν ξερω, τι να…
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν ορίσεις δακτυλικό αποτύπωμα, απλά ανάβει η οθόνη για να ξεκλειδώσεις εσύ ” ε αυτο λεω φιλε μου, κατι δεν παει καλα και δεν αναβει.... εν τω μεταξυ ουτε στο cit υπαρχει τεστ για finger print sensor...και δυστυχως δεν τα τσεκαρα και αυτα οταν ειχα για λιγο την fastboot rom
-
ναι καταλαβα αλλα αυτο που λες δεν συμβαινει (δεν εχω ενεργοποιημενο ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα ουτε αλλο ξεκλειδωμα), ενω αν ενεργοποιησω το ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα με το αγγιγμα ανοιγει κατευθειαν η οθονη (διχως να θελει συρσιμο προς επανω) Touch on the fingerprint scanner was no longer wake up the device. - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεις μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ή προβλήματα με την αναβάθμιση εφαρμογών από το play store, κάνε την προσθήκη αυτών των δύο γραμμών στο builtprop: XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone ” α ευχαριστω, θα το εχω υπιψιν...παντως δειχνει τωρα οτι κανει αναβαθμιση (και μαλιστα αυτη η ρομ εχει επιλογη και ενημερωνει και τις εφαρμογες συστηματος γι αυτο την ηθελα!)...αλλα σχετικα με αυτα που λες μηπως ειναι προβλημα και το οτι δεν εβαλα την τελευταια xtrv? ..…
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην fideboras, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Ιουν 20th 2019, 8:48am <br /> Προφίλ: @fideboras <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” ευχαριστω και καλώς σας βρήκα