ανοιξε τα εχω ολα στα αγγλικα και δουλευει αυτο που δεν δουλευε και εχω τα δεδομενα μου....και στο developer options λεει mi lock unlocked ...χαχα τωρα τι κανω να βαλω μεσω adb twrp και παλι xtrv την τελευταια αυτην που ειχα?
χαίρετε,.... δεν ειχε τιποτα, το πηρα σε αγνωστη κατασταση και ειδα οτι δεν ειχε ρομ αλλα ηταν ξεκλειδωτο και ειχε twrp και ετσι απλα δοκιμασα και φλασαρα μεσω twrp
Παράθεση από George Kaggelaris: “Όταν λέω άλλη εννοώ άλλη xtrv βρε! Άλλη έκδοση. ” α ναι που θα βρω?, δεν βρηκα καπου εδω? (δοκιμασα μια epic και καποια αλλη) Παράθεση από fideboras: “επισης να πω οτι απο τα βηματα του οδηγου δεν χρειαστηκε να τα κανω ολα διοτι τελικα χρειαστηκε μονο να βαλω ρομ μονο twrp που ηδη ειχε το τηλεφωνο ” δεν εβαλα μεσω fastboot
βασικα αυτη η εφαρμογη που λεω ειναι πολυ απαραιτητη? εχω δουλεψει με xiomi αλλα δεν ειχα ακουστικα και δεν την χρησιμοποιησα αλλα τωρα θα δουλευοθν ακουστικα και πειραζει που δεν δουλευει?
γεια σας,...και καλως σας βρηκα... μετα που διαβασα διαφορα εδω και πηρα οδηγιες και αρχεια και σας ευχαριστω ολους εδω ηρθε η ωρα να γινω μελος και να ρωτησω... επεσε στα χερια μου ενα redmi note 3 mtk (και ανελαβα να το ετοιμασω για φιλη) και εκανα οτι λεει εδω (3ο ποστ) update rom για το redmi note 3 mtk και οκ πηγαν ολα καλα και λειτουργει με αυτην την ρομ xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_XTRV_Stable_V9.5.4.0 αλλα οταν επιλεγω στις ρυθμισεις Ακουστικά και εφέ ήχου κλεινει η εφαρμογη ρυθμισεις…