Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 161.

• Παράθεση από pavlidisc: “Πολύ λαό ρε!!! ” Και αυτοί είναι μόνο οι Official αναγνωρισμένοι όχι όλοι όσοι κάνουν push κώδικα στο gerrit! Ένα απο τα καλά του ανοιχτού λογισμικού είναι οτι τον κώδικα τον βλέπουν όλοι, δεν μπορεί κάποιος να περάσει μέσα κάτι ύποπτο.

• ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ! @ovelikios την καλησπέρα μου. Η CM13 είναι πολύ αξιόλογη ROM και αν είσαι απο τους τυχερούς με πλήρη συμβατότητα HW τότε θα την ευχαριστηθείς. Προσωπικά στην MIUI μου έτυχαν 1-2 θεματάκια απο αυτά που αναφέρεις (fingerprint + τερματισμός google fit στο παρασκήνιο) που το 1ο το έλυσα με λίγο πιο προσεκτικό fingerprint setting κ το δεύτερο κλειδώνοντας την εφαρμογή στο παρασκήνιο. Κάποια άκυρα logout που είχα στην MIUI7 από εφαρμογές ανακάλυψα οτι συνέβαιναν μετά απο το ενσωματωμένο b…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: MyGad - Την Διεύθυνσή της (URL) :www.mygad.gr - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro - Την ημερομηνία αγοράς: 08 / 08 / 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 ημέρες (από την ημέρα που έκανα την παραγγελία) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αμεσότατη διαδικασία παραγγελίας, αποστολής και παραλαβής σε προϊόν πο…

• Παράθεση από panokato1096: “κοιταξε αυτή είναι η δικη σου αποψη. εγω θελω να εχω free ram μπολικη για να μην κλεινω συνεχεια εφαρμογες. με την ιδια λογικη και ένα pc με 2gb ram κανει καλα τη δουλεια του με windows 10 που τρωνε μονο το 1gb και απλως καθαριζεισ συνεχεια από προγράμματα. ποσο βολικο φαινεται εαυτό ?? καθολου νομιζω γι αυτό και οι περισσοτεροι φτιαχνουν pc ή το αγοραζουν ετοιμο με πανω από 4 gb ram. γιατι πολύ απλα παντα χρειαζεται να εχεισ παραπανω. + ότι αν εχεις παραπανω ram ελευ…

• Άδεια RAM = άχρηστη RAM. Το λειτουργικό έχει low memory killer που παύει τις εφαρμογές που είναι ανενεργες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από PeLiGaNg: “Απενεργοποίησα κι εγώ το prevent pocket dials και δεν μου ξαναέβγαλε την ένδειξη "dont cover this area of the phone" αν και δεν το έχω πολύτσεκάρει γιατί είμαι στο γραφείο ακόμα.Ωστόσο, πάλεψα να δω τί παίζει με τον proximity sensor και δεν με αφήνει να πατήσω ok για το calibration και το βγάζει error. Κάνω εγώ καμιά λαλακία ή έχει κάνα θέμα; ” Όχι αυτο ειναι απλά για να το κλείσεις, αφού σου εβγαλε pass δεν έχεις θέμα.

• Παράθεση από astrah: “@PeLiGaNg και @DaRk_dOg έχετε μαλλον ενεργοποιήσει την αποφυγή ατυχων κλήσεων. Μεσα στις ρυθμίσεις / κλειδωμα οθονβς & κωδικός πρόσβασης τερμα κατω... Επισης στο σχετικα με το τηλ συνεχόμενα κλικ πανω στο εκδοση κερνελ θα σε βαλει στο μενου για να τεστάρετε αν δουλεύει ο proximity sensor(13) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επανέρχομαι, το prevent pocket dials ήταν ανενεργό, το CIT έδειξε κανονικά λειτουργικό proximity sensor οπότε έκανα ένα reboo…

• RE:

DaRk_dOg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από PeLiGaNg: “Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ρom έκανε update με το που το άνοιξα σε 6.8.18 beta) και έχω παρατηρήσει από χθες το βράδυ ότι τρώει κάποια κολλήματα ο σένσορας που σβήνει την οθόνη όταν το βάζω στο αυτί αλλά δεν ξανανάβει όταν το βγάζω από το αυτί (ή όταν ακούω ηχητικό μνμ στο whatsapp όταν βγάλω το κιν από το αυτί αυτό συνεχίζει να το παίζει ενώ κανονικά θα έπρεπε να σταματάει και να ανάβει η οθόνη). Γνωρίζετε σε τί μπορεί να οφείλεται; ” Μου το κάνει κ εμένα με το πέρασμα σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas10: “Καλημέρα . Ξέρει κανείς αν και πότε θα συμπεριληφθει η 800αρα μπαντα για το redmi note 3 pro? Εγω οταν το παρω θα το δουλεύω με 2 wind και δεν θελω να σέρνεται το ίντερνετ η δεν ισχυει κατι τετοιο?” Επίσημα, δύσκολα. Γίναν 1 - 2 προσπάθειες για ενεργοποίηση της πλαγίως αλλά ανεπιτυχώς. Με H/H+ δεν θα έχεις πρόβλημα στο browsing μιά χαρούλα πάει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα παίδες, Για όσους ενδιαφέρονται, τα λινκ για MIUI8 global stable (OTA & Full Recovery) είναι εδώ >>> Latest Global Stable for Redmi Note 3 (SnapD… | Xiaomi Redmi Note 3 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ovelikios: “Σήμερα αναβάθμισα σε Global Stable 8.0.1.0 (LHOMIDG), ” @DaRk_dOg αυτήν δεν έψαχνες χθες; ” Να το σπάσω? Όχι άμα είναι να το σπάσω να μου πείτε να το σπάσω να μην το αφήσω άσπαστο! 174bfeddeddaa2cdb71ed17428965c36.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από ktax: “Υπάρχει αυτη φίλε DaRk_dog.... tam tam tam.... MIUI 8 Global Stable ROM Rolling Out: Download Links. Redmi 2/Redmi Note 2 Added - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι! Μόνο που ακόμα δεν υπάρχουν τα λίνκ για Kenzo! Ευχαριστώ παρόλαυτά για το χρόνο σου

• Παράθεση από pavlidisc: “Δεν κυκλοφόρησε ακόμη Γιώργο. Μόνο στην MTK έκδοση του RN3 έχει ήδη δοθεί (σε Android 5.0).Για Global, China και Special Edition γιόκ Stable MIUI 8.0 ακόμα. MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Και είχα μια όρεξη σήμερα για φλασάρισμααα Εν αναμονή λοιπόν αν σκάσει μύτη κάποια στιγμή OTA θα το κάνω έτσι.

• Παράθεση από lallasgr: “@DaRk_dOg νόμιζω δεν υπάρχει ακόμα stable 8αρα για το κινητακι. Σίγουρα είναι κοντά αλλά όχι διαθέσιμη ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ! Πέρα απο τηυν πλάκα ευχαριστώ παιδιά, γύρισα κ είπα μήπως υπάρχει διαθέσιμη να την φλασάρω. Εν αναμονή λοιπον

• Παράθεση από demakhs: “Αυτή MIUI 8 Global Beta ROM 6.7.21 Released: Full Changelog and Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum έχει καμιά σχέση? Μάλλον δεν είναι stable ε? ” @demakhs σε ευχαριστώ για την προσπάθεια! Δυστυχώς όχι δεν ειναι αυτή που ψάχνω και επειδή έλειπα δεν ξέρω ΚΑΝ αν υπάρχει!

• Παίδες κυκλοφορεί κάπου η MIUI8 global stable για το κινητάκι μας και δεν την βρίσκω επειδή είμαι γκαζμάς ή δεν κυκλοφορεί και γιαυτό δεν την βρίσκω τόσα 1000άρια IQ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vassar: “Υπάρχει ρύθμιση για αυτόματη απενεργοποιηση της συσκευής και ενεργοποίηση σε συγκεκριμένη ώρα; Νομίζω πως είχα δει κάποια τέτοια ρύθμιση αλλά δε μπορώ να τη βρω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” af5d1d3833c919c611c1c7dca72ef17a.jpg Schedule power on/off Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilakos10: “ Στα forums λένε ότι θα έρθει 23 του μηνός.” Φτου γμωτη! Κ περίμενα 16 να σκάσει! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παίδες καλημέρα, ήρθε σε κανέναν η MIUI 8 global stable? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vortalhe: “Η τελευταία global stable έχει καθόλου ελληνικά μπορεί να δει κανείς όπως γίνεται με την dev ας πούμε” Όχι δεν έχει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk