Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 161.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε το @DaRk_dOg μπορεί να είσαι από τους τυχερούς.. Μην τα παρατήσεις.. δοκίμασε πολλές φορές.” Βρε άμα δεν ξεκλειδώνει περνάω china dev εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα? Αρκεί να δουλεύει το πολυπόθητο .zip! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από koko: “thanks @DaRk_dOg! Τώρα αν δε βαριέσαι εξήγησε μου και τι είναι τα κοκκινοπρασινοκιτρινα που βλέπω από κατω ” Είναι η ποιότητα σήματος σου. Κοκκινο όπου δεν έχεις καλό reception κ πράσινο όπου είναι καλό, το κίτρινο είναι ενδιάμεση κατάσταση απο τα δυο προηγούμενα Παράθεση από astrah: “Αυτή είναι νέα Stable; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” H 7.3.6 είναι η τελευταία global stable!
-
Παράθεση από tsine: “ Όχι απλά θα είναι μεγάλη διαφήμιση για κινητό... Με το λινκ που ανέβασες κανένα Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Μου λείπει το αγνό, πατροπαράδοτο, σπιτικό, καλοαναθρεμμένο ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ LTE :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση ... "αγγόρια" έπρεπε να κάνετε στον κύριο @tsine που το γράφει όχι σε μένα. Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι.. ίσα ίσα χάρηκα γτ όπως λες κ εσύ φίλτατε @DaRk_dOg θα τσιμπήσουμε την 800. Αυτα.... :D” Κ σε σένα κ στον @tsine για να μην αισθάνεστε αδικημένοι! Την καλημέρα μου! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ίσως γιατί νιώθει λίγο αδικημένος που πήρε το προ και μετά από λίγο βγήκε η έκδοση special.” Βρε @geoanto555 σε λίγο θα βγει Κ note4, note4 pro κ.ο.κ... που θα έχουν διαφορετικό hw όλοι αδικημένοι θα νιώθουμε! Το Kate με το Kenzo όμως έχουν ολόιδιο hardware, οπότε μιλάμε απλά για ένα carrier specific μοντέλο. Το Kenzo προφανώς προοριζόταν για συγκεκριμένες αγορές (άσχετα αν έσκασε μύτη κ έκανε hype στα μέρη μας), οπότε η xiaomi το "περιόρισε" σε συγκεκριμένα δίκτυα. Δεν…
-
Παράθεση από tsine: “ Ναι τσάμπα διαφήμιση του redmi note 3 pro... Ως το κινητό που δεν είχε 800 μπάντα και την ενσωματώσε στην πορεία..... Ωραίο για διαφημιστικό σποτ Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Αυτό τι σχέση έχει συμφορουμίτη με το ποστ που έκανα link? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pagouirx: “άρα με την αλλαγή χάνω και την εγγύηση από το gearbest έτσι;” Με οποιαδήποτε official from (global/dev), κλειδωμένο BL κ untampered flag πολύ αμφιβάλλω για το αν έχεις πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “λεει οτι απλα δεν χρειαζοταν να υπαρξει μια τετοια ψηφοφορια υπαρχει αλλος τροπος δεν καταλαβα ουτε εγω τι εννοουσε και οτι υπηρχαν ατομα που με κανανε αναφορα” Σου είπαν ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το release (της MIUI 8 mm προφανώς). Τώρα τα περί report... κολοκύθια - τούμπανα από πλευράς τους μου φαίνονται. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από movieland: “Το τηλέφωνο μου είναι κολλημένο 5 μέρες στην Ολλανδία, λες να το περνάνε καμιά Ολλανδική rom?” Μην αγχώνεσαι θα έρθει. Έτσι γίνεται με την postNL. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Μιλάει για unofficial ROM που βγαίνουν Xda-developers από Freε Lancer programmers που έχουν τον πηγαίο κώδικα του cyanogen... Το πηγαίνουν σταδιακά κάνοντας πολλές αλλαγές και απανωτά compile μέχρι να βγάλουν κάτι που να θεωρηθεί αρκετά usable και να το αναρτησουν... ΑΝ μετά υπάρξει μεγάλη ζήτηση τότε αρχίζει το στάδιο της έκδοσης τον official cm nighty ROM η από τον ίδιο developer η από το cm Team Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Δεν υφίσταται θέμα ζήτησης, ΑΝ η συσκευή έ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από shinig: “ Εγω παντως που κοιταξα στα support devices στην σελιδα της cm ειδα μονο για mi3-4 και mi-2s και γενικα στο tree δεν ειδα καπου για kenzo.μπορεις να μου στειλεις μια το link?” Εδώ είσαι android_device_xiaomi_kenzo/ at cm-13.0 · CyanogenMod/android_device_xiaomi_kenzo · GitHub Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “ Με μικρη χρηματικη διαφορα μπορεις να πας στα Xiaomi Dual Hybrid , που ειναι ουσιαστικα ο διαδοχος των piston 3 και εχουν απιστευτη ποιοτικη αναπαραγωγη ηχου!” +1000. Τα έχω λίγες μέρες κ έχω πάθει πλάκα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk