Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 161.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από krepalovic: “Καλησπέρα παιδιά!!! Ότι accessory θέλετε για το κινητό το παίρνετε από το εξωτερικό λόγω πιο φθηνής τιμής; Εγώ το κινητό το πήρα από ελληνικό κατάστημα (online) και πήρα μαζί και την κλασσική διαφανή σιλικονένια θήκη. Ψάχνω προστατευτικό γυαλί οθόνης και σκέφτομαι να πάρω επίσης και τα Xiaomi Piston III που έχω διαβάσει καλές κριτικές. Είδα και τα σχόλια των @referravag και @Project_P στο ίδιο θέμα κάποιες μέρες πίσω, η απορία μου όμως είναι αν έχετε να προτείνετε κάποι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από haikostas: “Καλημερα στην παρεα, απο χθες ειμαι και εγω ενας κατοχος της κινηταρας. Θελω να κανω μια ερωτηση, οι ηχοι της καμερας ειναι λιγο πιο δυνατοι σε σχεση με τα αλλα κινητα ή ειναι η ιδεα μου; πχ ο ηχος που κανει εστιαση και οταν κλεινει η καμερα ακουγεται ενα κλικ πιο δυνατο απο παλιες μου συσκευες. Δεν μιλαω για ηχους απο το software μονο απο τα μηχανικα μερη της καμερας.” Ισχύει, μη σε ανησυχεί. Κ στο δικό μου ακούγεται έντονα το κλικ της κάμερας όταν κλείνει.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε: NILLKIN Amazing H Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi redmi note 3 pro , Original Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi redmi note 3 pro PU Synthetic Plastic Leather Case Flip Protective with Back Cover Την ημερομηνία αγοράς: 23/5/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 Την αξιολόγησή σας για το After Sales…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “@Souits @DaRk_dOg Έλα παιδιά...ένα vs θέμα να "πλακωθούμε" λίγο... ...μου έχει λείψει...7 χρόνια μήλα...είναι πολλά τα λεφτά για να πάνε χαμένα... ...γιατί εδώ είμαστε και εκτός θέματος ε... Υ.Γ Το RN3 pro και η Xiaomi μου έχουν βάλει τα γυαλιά...αυτή η πτνα η Google άν γινόταν να έμενε εκτός θα ήταν θαυμάσια!!!” Μα μα ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΙΜΕΗΛ! Παράθεση από Souits: “Ακριβός αυτό. Αλλά θέλω να πω ότι ακόμα κι εκεί πάλι έχει ενεργοβόρα μανήσια servives. Αλλά και χωρίς google p…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “H china stable δεν νομίζω να έχει google service.” Δεν είναι κ AOSP όμως η MIUI Παρόλαυτα είμαι σίγουρος ότι έχει λιγότερα drain απο μια ROM με google-apps. Sent from my LG-V400 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@DaRk_dOg Έχω τους ενδοιασμούς μου πάντως στο android vs ios. Κλίνω προς ios ως προς την σταθερότητα, ασφάλεια, πόρων ραμ και κατανάλωση(ασχέτου μπαταρίας εάν με καταλαβαίνεις τι εννοώ). Δλδ σε όλους σχεδόν τους κύριους τομής συγκριτικών όχι όμως ότι κατακεραυνώνω το android άλλωστε android έχω και μπορώ να πάρω και iphone αλλά δεν το έκανα.” Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα το γιατί το android κ το codebase του είναι ανώτερο από την απαρχαιωμένη bsd βάση του ios αλλά με την πρώτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Πως νομίζεις οτι μπορεί ένα ανοιχτού κώδικα software, που δεν γράφεται για συγκεκριμένο hardware αλλά το παίρνει όποιος θέλει και το κοτσάρει όπου θέλει..., να εκμεταλευτεί το hardware μία εκ των χιλιάδων συσκευών που το φοράνε;;;; Ψάχνεσαι για κάτι το οποίο στο Android δεν υφίσταται. Είναι αδύνατον να γίνει και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Φιλικά ε...;-)” Επέτρεψε μου να διαφωνήσω Χρήστο. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι το android αυτό καθεαυτό ( ούτως ή άλλως η MIUI μόνο καθαρό androi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “ Μην αρχίσουμε πάλι τις αντιπαραθέσεις... συμφωνώ οτι για το Google services υπάρχουν πολλές αναφορές για battery drain αλλά αναφέρθηκα γενικότερα στο κατά πόσο το software εκμεταλεύεται το δυνατό hardware της συσκεύης μας. Ας πούμε λίγο τα πράγματα με το όνομά τους, όλοι εδώ μέσα επειδή ασχολούμαστε λίγο παραπάνω από τον μέσο όρο με το κινητό βρίσκουμε τις αδυναμίες του και είτε το θέλουμε είτε όχι είναι αρκετές..” Καμία αντιπαράθεση. Στα screenshot που πόσταρες κ μόνος σο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Και εκεί που νομίζεις οτι κάτι πάει να στρώσει, άντε πάλι παίρνουν μπροστά οι υπηρεσίες Google και σου σκίζουν την μπαταρία σε μερικές ώρες Μια το Shell μια η Google μια το ένα μια το άλλο, να δούμε πότε θα έρθει η μέρα που θα πούμε ότι το software αυτού του κινητού θα τείνει να γίνει έστω αξιοπρεπές και να πλησιάσει λίγο τις δυνατότητες του hardware, γιατί για να γίνει αξιόπιστο και να τις εκμεταλευτετεί πλήρως μάλλον δεν το βλέπω..... ” Αυτό δεν έχει να κάνει με το softwa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sardelisp: “Τελικά ανάλογα με το τι γράφει έχεις Κ διαφορετικό chip;; Sent from my HTC One M9 using Tapatalk” Όχι το ίδιο chip φοράμε όλοι.
-
Xiaomi Mi Pad 2 16GB
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ilias k.: “Με γειά τις συσκευές σας! @referravag πιο κατάστημα έχει αποθήκη στη Θεσσαλονίκη ?” Vickmall στη Νεάπολη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παιδιά το κινητό από Κίνα που περιμένω.. Έχει καθυστέρηση είναι στον 1 μήνα και 45 μέρες.... Έκανα dispute από PayPal στο minideal... Αύριο λίγη η προθεσμία για Claim... Το minideal όμως μου λέει ότι έκανε αναζήτηση του δέματος και το βρήκε και θα ανανεώθηκε η πληροφορίες του tracking number σε κάποια από τις επόμενες μέρες.... Άλλα δεν τους πολύ εμπιστεύομαι μπορεί να το λένε έτσι για να χάσω την δυνατότητα να κάνω Claim... Καμία γνώμη? Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Γι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@geoanto555 γιατί με αυτόν τον τρόπο πειράζεις την nvram. Από τότε που το "ξεκλείδωσα" έχω περάσει αρκετές dev χωρίς factory reset και δεν έχει αλλάξει ενώ έχει αλλάξει έκδοση η baseband. Υποθέτω λοιπόν ότι δεν είναι θέμα ρομ. Για σίγουρα πρέπει να δοκιμάσει ο φίλος @DaRk_dOg από Καστοριά και να μας πει. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Περιμένω έγκριση για unlock μόλις έρθει ότι θέλετε. Sent from my LG-V400 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από CrazyStevenz: “Άρα δεν θα έχω προβλημα... Ωραία, θα δοκιμάσω να flashaρω και θα σου πω πως πήγε.” Τσιμπα κ ένα screen απο AIDA64 για να μην αγχώνεσαι για τον επεξεργαστή. 1eb835568462f30bc7a831d339d09b18.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Snapdragon 650 vs 808 vs Mediatek Helio X10 Specs and Benchmark - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum "Let us remind you that Snapdragon 650 was known as 618 and Snapdragon 652 was known as 620, Qualcomm has changed the name later considering its great performance. Snapdragon 650 and 652 features almost the same specs, but there is only one difference; 650 features a hexa-core processor and 652 features octa-core. So Snapdragon 652 would score better in terms of multi-core performance, but…
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “ Αθήνα παντός με WIND συμβόλαιο εγώ... Εγώ μια χαρά πιάνω νομίζω σε 1800... Και με το edmi note 3 pro και με το meizu pro 5 που παίζει σε 1800/2100/2600 Από πια περιοχή είστε? Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Καστοριά! Εδώ το 4G είναι στα 800 μόνο οπότε μέχρι h+ πιάνουμε.