Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 161.

• RE:

DaRk_dOg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ ” Γιατί η wind 4G Γιοκ.. χωρίς 800άρα..[/quote] Ειδικά στην περιοχή μας

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Στο κινητό μέσα δεν φαίνεται καθόλου Το έστησα για φίλο μου και το είδα...” Παράθεση από geoanto555: “Το είχα το κινητό για ένα 2ήμερο.. (για να ξεκλειδώσω και να περάσω Ελληνική). Η οθόνη του είναι σούπερ.. Γενικά είναι πολύ καλή κατασκευή και αυτό.” Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά θα το σκεφτώ λίγο παραπάνω τώρα κ μπορεί να πάω στο 32αρι redmi 3pro Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Έχει αρκετή διαφορά αλλά μόνο για κάποιον που το χειρίζεται αρκετά Αν είναι να δώσεις πιο λίγα δες και το redmi 3 pro θα σε συμβούλευα εγώ” Το σκέφτηκα στην αρχή αλλά κολλάω στην ανάλυση της οθόνης. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά, Επειδή μου άρεσε πολύ η συσκευή έως τώρα σκέφτομαι να την πάρω κ για το έτερο ήμισυ.. όμως το 16αρι με τα 2gb. Τα 2gb RAM είναι αρκετά ή χάνονται με την MIUI? Δεν πρόκειται να κάνει καμιά τρελή-τρελή χρήση πέραν των social/Viber κλπ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “...γιά προφανείς λόγους... ...το πιό πρόσφατο stable εγκαθιστώ πάντα...” Επέτρεψε μου να σου πω ότι το τελευταίο stable είναι πολύ παλιό πλέον, τη στιγμή που τα beta είναι μακράν πιο βελτιωμένα, δουλεύουν άριστα κ πολύ καλύτερα. Έχω μόνο έναν μικρό ενδοιασμό όσον αφορά τα OTA μιας κ τροποποιούν λίγο το boot.img

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “1...το 2.65 stable... 2...όχι, μόνο με SU...” Στο nexus 5 που είχα την China Dev, είχε κανονικά root permission menu στο security app (στο RN3 Pro έχω ακόμα global stable κ δεν το έχει). Επίσης γιατί δοκιμάζεις τόσο παλιό SuperSU κ όχι τα τελευταία beta? [BETA][2016.05.19] SuperSU v2.74

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “...καλημέρα... ...δυστυχώς απ'ότι φαίνεται, το ρουτάρισμα με SU, δημιουργεί πολυποίκιλα προβλήματα σε όλες τις κάστομ εκδόσεις της μιούι, ελληνικές αλλά και xiaomi.eu, χωρίς να αποκλείω και την οφφίσιαλ γκλόμπαλ στέιμπλ... ...έχουμε ήδη το γνωστό, πολύ σοβαρό πρόβλημα του shell... ...επίσης, μού χάνονται οι additional settings και κρασσάρει όλη η εφαρμογή των settings, σε ΟΛΕΣ... ...δεν επανέρχονται δε, ούτε με wipes, ούτε με επανεγκατάσταση της ρόμ, παρά μόνο με πλήρες r…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “@DaRk_dOg Μαυρόσκυλε!!!!! ισ δατ ριλι γιού;;;;; Τζόρτζ;;;;; !!!!!!!! Υ.Γ Συγγνώμη για το Offtopic παιδιά...απλά ο Γιωργάρας είναι...είναι...είναι...δεν τον έχω συνηθίσει να ρωτάει ρε παιδί μου!!! Είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ ο τύπος...με πολλά ένσημα!!!!!!!!” Χαχαχα Χρήστο ΚΑΙ εδώ πλέον. Τσίμπησα τον όμορφο κινέζο κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “@DaRk_dOg Κατέβασε αυτό και μίκρενε τις φώτο όταν ανεβάζεις από tapatalk.” Με συγχωρείς δεν γνώριζα ποια είναι η επιτρεπτή διάσταση! Παράθεση από lallasgr: “@DaRk_dOg αυτό με τη δόνηση αν εκεί που είσαι σύρεις προς τα πάνω το δάκτυλο (να πας προς τα κάτω δηλαδή) έχει και άλλες επιλογές και μία από αυτή δείχνει και ένα τηλέφωνο με δόνηση. Για δες αν είναι ενεργοποιημένο. Το θέμα του φόντου είναι από το ποιο θέμα χρησιμοποιείς. Αν αλλάξεις θέμα που έχει διάφανο back θα έχεις …

• Παιδιά καλημέρα σας, Έχω δυο απορίες σχετικά με το λογισμικό. Η μία αφορά το notification shade κ συγκεκριμένα την εμφάνιση του: f4d4560a03bc0e0e3dd4f270ae815c45.jpg Έχω δει σε άλλους αντί για σκούρο φόντο, ημιδιάφανο blurred το wallpaper. Αυτό το κάνει στις Official developer? (Εμένα στην global stable μου βγάζει σκούρο). Κ όσον αφορά την δεύτερη απορία (που είναι ίσως κ λίγο αφελής): ΠΩΣ κλείνει η δόνηση για τις ειδοποιήσεις όταν βάζω σε αθόρυβο? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Sent from my Redmi…

• Παράθεση από lallasgr: “@DaRk_dOg κατάλαβα τι εννοείς. Συμφωνώ και γω απόλυτα. Αν πειραχτεί ο bootloader θεωρώ και γω ότι είναι απαράδεκτο. Εστάλει σε παιδί με ξεκλείδωτο bootloader και του βγήκε η ψυχή αν το επαναφέρει αφού brickαρε άσχημα. Μπορείς να δεις το ιστορικό στην υπογραφή μου.” @lallasgr τα διάβασα όλα πριν φλασάρω! Έκανα κ εγώ προσωπικά έλεγχο κατόπιν μιας κ φορούσε την 7.1.99.99 κ θορυβήθηκα κάπως... Αν για οποιοδήποτε λόγο ήταν ξεκλειδωμένος θα τους το επέστρεφα δίχως δεύτερη σκέψη…

• Παράθεση από mygadgr: “Δεν γράφω στην σελίδα πώλησης ότι έχει Ελληνικά πάντως. Έχω το κλασικό generic info και specs. Αυτό που έχω τώρα στα χέρια μου προορίζεται για αποστολή σε πελάτη και το άνοιξα γιατί δεν γράφει τι χρώμα είναι στο κουτί, κάπως πρέπει να δω τι στέλνω :p Κάνουμε και έναν τυπικό έλεγχο, αν φορτίζει, ανοίγει κανονικά, κτλ. και εκεί είδα με έκπληξη σήμερα ότι είχε Ελληνικά. Προτιμώ να το πάρει με Global Official πάντως, παρά να μου το στείλει πίσω και να έχω δυσαρεστημένο πελάτη.…

• Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ είναι 7.1.9.0.0, υπάρχει και κανονική ρομ που είναι 7.1.9.0 και μπερδεύει εύκολα Σωστή η παρατήρηση που έκανες, αν το ανοίξεις θα το πάρει ο άλλος ? Από την άλλη και εσύ @mygadgr θα πρέπει να δεις τι πουλάς, μην λες άλλα και βγαίνουν όταν το ανοίξουν άλλα ” Με συγχωρείς μπερδεύτηκα γιατί το δικό μου ήρθε με 7.1.99.99 κ χάθηκα κάπου με τους αριθμούς! Παράθεση από lallasgr: “Μα άμα λάβεις ένα κινητό με 7.1.9.0 ο πωλητής εννοείται ότι έχει βάλει χέρι σε τέτοιο βαθμό. …

• Παράθεση από mygadgr: “Χμμμ... now what?” Παράθεση από geoanto555: “Η λύση είναι μονόδρομος. Αν θέλεις Ελληνικά πρέπει να ξεκλειδώσεις...” Ή εφόσον το εμπορεύεσαι (φαντάζομαι όπως το διαθέτουν κ τα υπόλοιπα μαγαζιά ) το αφήνεις με την 7.1.9.0. Οι περισσότεροι ΔΕΝ θα επιθυμούσαν να αγοράσουν συσκευή που "πείραξε" σε τέτοιο βαθμό ο πωλητής (εκτός κ αν στο ζητήσουν συγκεκριμένα οι ίδιοι)

• Παράθεση από Souits: “Ούτε τις official δλδ λες;;; Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.” Την Global stable 7.3.2 που δοκίμασα όχι. Η δοκιμή έγινε σε Ubuntu 14.04 με πλήρως λειτουργικό adb+fastboot, με σωστά ρυθμισμένα UDEV rules κ φυσικά η συσκευή ήταν ορατή κ σε adb devices κ σε fastboot devices. Απλά έτρεξα το install_all.sh κ ενώ "έστελνε" κανονικά τα .img στο writing πετούσε ΖΟΝΚ. Αναγκαστικά έκανα μια μικρή εγκατάσταση win7 κ φλάσαρα σύμφωνα με τον οδηγό.

• Παράθεση από Bodai: “Είσαι σίγουρος @Souits γι' αυτό που λες?? Οταν κάποιος με κλειδωμένο bl φλασάρει την official (πχ οδηγός του @lallasgr) πως γίνεται??” Μάλλον μόνο με MiFLash Παράθεση από mygadgr: “Παράθεση από Souits: “Αλλά και να υπήρχε θα χρειαζόταν ξεκλείδωμα και πάλι για να περάσεις fastboot. ” Ο προμηθευτής μου, πάντως βάζει την Global ROM με Fastboot, απλά όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα, δεν έχει Ελληνικά... Για αυτό παραξενεύομαι... αλλού διαβάζω άλλα και εδώ πάλι διαβάζω …

• Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3Gb/32Gb Την ημερομηνία αγοράς: 7/5/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 5 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η παραγγελία έγινε 6-5 ΑΛΛΑ στις 7-5 μου ανοίξαν ticket όπου μου ζητούσαν scan ή φωτό από την ταυτότητα μου και την χρεωστική …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν στην περιοχή σου η WIND έχει 4G στους 800ΜΗz, δεν υποστηρίζει την μπάντα η συσκευή σου. ;)” Η wind έχει παντού το 4g στα 800Mhz? Καστοριά πάντως που βρίσκομαι πάει μέχρι H+ (δοκιμασμένο και στα δύο sim tray) από τα διαθέσιμα δίκτυα, μόνο η Vodafone δείχνει να έχει διαθέσιμο 4g 118a7b4d27bdc596ef4b51541fdf2435.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “@DaRk_dOg η διαδικασία μπορει να γινει και σε Linux. Tο MiFlash είναι frontend, αν αποσυμπιέσεις την fastboot και δεις τα περιεχόμενα θα δεις και .sh scripts. Τα τρέχεις σαν root σε Terminal window και εισαι μια χαρά ..” Αν κατάλαβα καλά αποσυμπίεσα το .tgz της rom κ βρήκα αρκετά διαφορετικά flash*.sh Για να δοκιμάσω έτσι ποιο προτιμώ το flash_all_lock.sh, το flash_all_except_data.sh ή το flash_all.sh? Χρειάζεται να βάλω UDEV rules για να αναγνωρίζει το fastboot τη συσκευή? …

• Παράθεση από NasDriver: “@DaRk_dOg Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, αν θυμάμαι καλά λέει ή την τελευταία ρομ Αν σκοπεύεις να πας για ξεκλείδωμα bootloader και ελληνική, προτίμησε την τελευταία developer, θα είσαι έτοιμος :)” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω λίγο τη συσκευή με την Global (χρησιμοποιώ αγγλικά menu) κ κατόπιν μόλις μου έρθει ο κωδικός για unlock να περάσω China κ την GTV (που εχω ακούσει πολλά καλά)