Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 89.

• Σύμφωνα με απάντηση του moderator του en.miui.com, στο thread για το low signal στην επιλεγμένη για data SIM του @Project_P : Παράθεση από mahi22vs: “There are some network issues with Redmi Note 3 which is already reported and devs are already working on this with a high priority.Request you to be patience as this will be fixed in upcoming updates. ” Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί νωρίτερα, αλλά HYPE!!!

• Το έχω από καιρό. Είναι το sweet spot το 0.5. Off δε μου αρέσει, χάνετε εντελώς το transition από εφαρμογή σε εφαρμογή. Επίσης έχω απενεργοποιήσει τα animation συστήματος (Ρυθμίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις->Μπαταρία->Βελτιστοποίηση απόδοσης συστήματος).

• 0.5 εννοείς

• Ωραίος. Επιβεβαιώνω και τη λύση λοιπόν

• Επιβεβαιώνω και εγώ το από πάνω πρόβλημα.

• Σ'αυτό συμφωνώ, απλά το διευκρίνισα για να μη νομίζουν άτομα που θα το διαβάσουν στο μέλλον ότι δεν στέλνουν κινητά λένε ψέματα κ.ο.κ

• Σ'αυτό δεν ευθύνεται το Vickmall. Η ζημιά γίνετε στο Αεροδρόμιο/SG Post. Δες εδώ προς τις τελευταίες σελίδες, χάθηκαν πολλά δέματα την περίοδο 29/3-4/4 και μετά κάποιες διάσπαρτες ημ/νίες 11-4,7/5 σε μεταφορές SG Post - Ελλάδα, και όχι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάρτε μια γεύση: ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK

• Όχι. Για το Redmi Note 2 (Hermes) άλλαξε κάτι, και Redmi 3/Pro (Ido) - όχι Note 3. [Ενημέρωση 27-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! [Ενημέρωση 27-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Από vodafone.gr/portal/4G Ενεργοποιήση/ Απενεργοποίηση της χρήσης του δικτύου 4G - Να καλέσουν από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 - Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G NAI - Nα απευθυνθούν στα καταστήματα Vodafone ή να καλέσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 13830 για οικιακούς συνδρομητές ή 1399 για εταιρικούς συνδρομητές

• Συγχαρητήρια για τον οδηγό! Άψογος. Στην περίπτωση που δεν τους έρθει στις 10 ημέρες, είναι καλύτερα να ανοίξουν ένα νέο θέμα εδώ με "tag" το [Unlock BL] και δίνοντας τα στοιχεία όπως τα αναφέρει εδώ. Επειδή είχα μιλήσει με τον διαχειριστή του συγκεκριμένου section, προτιμούν να είναι νέο θέμα για να μην χάνετε και να ενημερώνονται άμεσα. Συνήθως τους παίρνει λιγότερο από μια εργάσιμη μέρα για να εγκρίνουν την αίτηση manually, με μοναδική προϋπόθεση να έχεις συμπληρώσει 10 ημέρες αναμονής.

• Ένας εύκολος τρόπος να το δεις αυτό είναι να βάλεις κάτι στο καλάθι σου (ή αν έχεις ήδη κάτι στο καλάθι σου, να πατήσεις View Cart). Εκεί θα έχει στη μέση της σελίδας ένα "Reward points" κομμάτι, όπου θα αναφέρει το ποσό που αφαιρείται με το σύνολο των πόντων που έχεις. Γενικά μη περιμένεις πολλά. Υπολόγισε ~2.5$

• Παράθεση από DrSaG: “@piniata7 Απλα είναι διαφήμιση εταιρείας Antivirus ή κάποιο Malware. Μου έχει συμβεί πολλές φορές σε όλα τα χρόνια που έχω smartphones. Απλά σπαμαρε το Back button και αν δεις για 1-2 δευτερόλεπτα έχεις λίγο χρόνο πριν εμφανιστεί το μήνυμα πάλι (κάνει auto refresh και ξανά pop το μήνυμα). Στα γρήγορα ενώ πατάς το Back, επιλέγεις τις καρτέλες από πάνω δεξιά και κλείνεις αυτήν με το διαφημιστικό-Malware. Δεν κολλάει τίποτα το κινητό διότι δεν έχεις προχωρήσει-πατήσει το ΟΚ. ” …

• @mixaliscy Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! @NasDriver επειδή συγχρονίζει ιστορικό, bookmarks, κωδικούς, τα πάντα για τον Chrome (και συγχρονίζει και mobile - PC) γι'αυτό ρωτάω

• Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! @NasDriver Οκ θα δοκιμάσω τα βήματα. Επειδή κάνω συγχρονισμό με το Google Account μου, να δοκιμάσω χωρίς αυτόν; @lallasgr Δε το κάνει πάντα, ούτε άμεσα, ούτε στο ίδιο σημείο. Την πρώτη φορά το έκανε πατώντας το "dropdown" (τα 4 κουτάκια πάνω δεξιά), τη δεύτερη απλά μεταβαίνοντας από τη μια σελίδα της είδησης στην επόμενη. Δυστυχώς δεν έχει tapatalk, και app είχε παλιά, αλλά το βγάλανε και είναι σε περίοδο δημιουργίας νέου app.

• Παιδιά, δεύτερη φορά που μου τυχαίνει το παρακάτω. Μια φορά στην ελληνική 6.5.19 και τώρα και στην τελευταία stable. Έτυχε και τις δυο φορές στο insomnia.gr, γειτονικό φόρουμ, αλλά δε γνωρίζω αν συμβαίνει μόνο εκεί μιας και κυρίως το Chrome το χρησιμοποιώ γι'αυτό το site, τα υπόλοιπα μέσω εφαρμογών/tapatalk. Κάποιος άλλος που του έχει εμφανίσει τέτοια fake viruses κλπ; Τράβηξα screnshots τα έχω στο παρακάτω άλμπουμ. Δεν ανοίγουν σε νέα καρτέλα. Imgur: The most awesome images on the Internet Από …

• Όχι αλλά δεν είναι δύσκολο να το βάλεις. Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] Δεν προτείνω την κινέζικη για καθημερινή χρήση, εκτός αν είναι για λίγες μέρες, όσες περιμένεις να σου δοθεί το ΟΚ από Xiaomi για να ξεκλειδώσεις και να περάσεις κάποια άλλη ROM. Έχει αρκετά κινέζικα μέσα (ακόμη και να γυρίσεις το σύστημα στην αγγλική γλώσσα), το Mi App Store παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες κλπ. Όπως είχα αναφέρει για τις αυτόματες ενημερώσεις …

• Αν είσαι σίγουρος ότι δε θες να περάσεις την ελληνική ROM άμεσα, και σκοπεύεις να χρησιμοποιείς το κινητό μέχρι τότε, παίρνεις με την Official Global. Αν θες να περάσεις ελληνική ROM (ή οποιαδήποτε άλλη) παίρνεις με Official Developer για να ξεκλειδώσεις άμεσα. Οι πιο έμπειροι εδώ προτείνουν να μην πάρεις τα multi-lingual σκουπίδια ROMs που δίνουν τα κινεζάκια. Μόλις παραγγείλεις κάνεις και την αίτηση στο en.miui.com/unlock για να σου δοθεί το δικαίωμα ξεκλειδώματος bootloader. (Hidden Content) …

• Χθες ανέφερα αυτά. Με GTV Dev 6.5.19 -> 11:00 με 21:00, πτώση μπαταρίας 37%. 3~ ώρες δεδομένα, υπόλοιπες wifi. Bluetooth πάντα ενεργά, φωτεινότητα 50-60% Πέρασα την τελευταία Stable -> 9:00 με 19:00, πτώση μπαταρίας 28%. 6~ ώρες δεδομένα, υπόλοιπες wifi. Bluetooth πάντα ενεργά, φωτεινότητα 63% SoΤ 1.5 ώρα Το σήμα την ώρα που είχα ανοιχτά τα data ήταν και στις δυο περιπτώσεις κακό. Και μιας και data ανοίγω μόνο στη σχολή, όσες ώρες είναι ανοιχτά τα data <=> κακό σήμα παραπάνω. Δεν κράτησα δυστυχώ…

• Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον @lallasgr. Πέρασα σε stable, ώρα τώρα, όσο πιο ανώδυνα γινόταν. Με το Mi Cloud μπόρεσα να γλιτώσω πολύ χρόνο ως προς το στήσιμο των εφαρμογών. Τις κατέβασε από το playstore, τις έβαλε σχεδόν όλες στη θέση τους. Με ένα reboot μπήκαν και οι υπόλοιπες πλην ενός Widget. Επαφές κλήσεις ξυπνητήρια κλπ στη θέση τους. Οι ρυθμίσεις του κινητού η αλήθεια είναι δεν περάστηκαν, αλλά σ'αυτό ίσως να έφταιξα και εγώ, να μην τα είχα backάρει. Κωδικούς στις εφαρμογές μόνο, κα…