Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 89.
-
@lallasgr Ωραία. Ευχαριστώ για την έξτρα διευκρίνηση. Μιας και έχω παρατηρήσει ότι είσαι Tutorial Junkie :D, ωραίο θα ήταν να προστεθεί και αυτός ο οδηγός κάπου (ίσως σε συμπλήρωμα του Dev->Dev, Stable->Stable). Φυσικά όταν έχεις όρεξη και χρόνο! Ελπίζω να μη μου κάνει κουλά με το ibank app της εθνικής. Έκανα ένα verify device, ελπίζω να μην έχω κουλά. @referravag Όντως η αυτονομία που αναφέρεις, αλλά οι ROM δε κάθονται το ίδιο καλά σε όλες τις συσκευές. Βέβαια ίσως και να θέλει το χρόνο της η μ…
-
Παιδιά 2η ημέρα με την GTV 6.5.19, και μιας και διαβάζω για τη μείωση της αυτονομίας. Από τις 11 το πρωί μέχρι τώρα, το κινητό με πολύ αραιή χρήση, και αυτό κυρίως λίγο Viber και άντε να χρησιμοποίησα και λίγο το chrome, είδα μια πτώση από 93% σε 56%. Φωτεινότητα 50% κατά μέσο όρο, ανοιχτά δεδομένα ~3 ώρες WIFI τις υπόλοιπες, Bluetooth ανοιχτά χωρίς ζεύξη. Θα ήθελα να δοκιμάσω και την stable. Για μετάβαση από Dev σε Stable κάνουμε backup από TWRP πρώτα, μετά Factory Reset και flash το zip της st…
-
Χρησιμότατη! latest
-
@referravagΔε μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, αλλά θα ήθελα να σου μοιραστώ την εμπειρία μου. Η 6.5.19 GR Dev που πέρασα σήμερα, είναι το ίδιο σταθερή με τα όλα της, με πολύ καλές μεταφράσεις και χωρίς "κουλά" από δω και από 'κει σε σχέση με την 6.5.19 China Dev. Σαν κουλά εννοώ αυτά που αναφέρεις για τα ελληνικά, το κινέζικο App Store κλπ. Και αν δεις το ιστορικό των GR Dev για το Kenzo, δεν μένουν και πίσω στο θέμα εβδομαδιαίου update. Δε ξέρω αν το OTA είναι τόσο θετικό για εσένα, αλλά …
-
Ευχαριστώ για το Link. Θα κοιτάξω όλα τα βήματα και ίσως κάποιο να είναι χρήσιμο, πάντως το 6 δε δουλεύει, και δεν είναι αυτό που θέλω. Αυτό που θέλω είναι μια συγκεκριμένη Λίστα Αναπαραγωγής να μπορέσει να "καρφιτσωθεί" στην οθόνη, σαν ξεχωριστή εφαρμογή ας πούμε. Δηλαδή όταν θέλω να παίξω την συγκεκριμένη λίστα, να μη χρειάζεται να μπαίνει στη μουσική, να τη βρίσκω και μετά να πατάω αναπαραγωγή. Όπως κάνουμε συντόμευση για παράδειγμα στους υπολογιστές μας.
-
Καλώς σας βρήκα επίσημα παιδιά! Εδώ και λίγες ώρες χρήστης ελληνικής ROM. Επέλεξα την τελευταία Dev (6.5.19) μιας και αυτήν είχα και στα κινέζικα και δούλευε χωρίς προβλήματα. Το ίδιο απροβλημάτιστη μου φαίνεται και η ελληνική! Καταπληκτική δουλειά. Μια ερώτηση, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλουμε στην αρχική μας σελίδα μια λίστα τραγουδιών; Έχω δημιουργήσει μια λίστα τραγουδιών και θέλω να μπαίνω κατευθείαν σ'αυτή μέσω "συντόμευσης". Χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή μουσικής. Αν υπάρχει κάποια εφαρ…
-
Παράθεση από fanatic: “Για πιο κινητό ανακλήθηκε η 6.5.19; Ελπίζω όχι για το kenzo... Sent from my MI PAD using Tapatalk ” Για το Redmi 3 / Pro όχι για τα Note, όπως φαίνεται και στον πίνακα του πρώτου post.
-
Αν δεν κάνω λάθος, το unlock_critical εμφανίσθηκε πρώτη φορά με το Nexus 6P. Η διαφορά του με το απλό unlock, ήταν ότι στο απλό επιτρέπονταν οι γνωστές λειτουργίες (flash custom recovery, custom boot images κλπ) καθώς και official bootloaders. Με το critical_unlock μπορούσες να flashάρεις και custom bootloaders. H διαδικασία αυτή πριν νομίζω γινόταν με την εντολή oem unlock. Μπας και της άλλαξαν απλά όνομα για να μη μπερδεύεται κόσμος και βάλαν και το critical να τρομάξει κόσμος; (Μιας και άλλη …
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Minideal Την Διεύθυνσή της (URL): Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping Tι ακριβώς αγοράσατε: EU Warehouse XIAOMI Redmi Note 3 Pro Την ημερομηνία αγοράς: 17/05/16 (Έγινε αργά το βράδυ, άρα ουσιαστικά από 18/05 ξεκίνησε η παραγγελία) Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 ημέρες (1, αν υπολογίσουμε την παραπάνω παρένθεση ) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά …
-
Δεν ψηφίζω ακόμα, ας με ξεκλειδώσει η Xiaomi και βλέπουμε! Αλλά την κατάλληλη στιγμή έπεσε η ψηφοφορία, μέχρι να ξεκλειδώσω, θα έχουμε κάποια αποτελέσματα! Διορθώστε το "πια" σε "ποια" στην ερώτηση της ψηφοφορίας!
-
Δε ξέρω αν επιτρέπονται σχόλια αστείου χαρακτήρα σε ειδήσεις, αλλά μιας και η είδηση είναι αστεία από μόνη της: Όταν πας να πληρώσεις να το πάρεις, σου πατάει κανά δυο κλωτσιές ο πωλητής; Επίσης, δε δουλεύει το source link!
-
Παιδιά έχω στα χέρια μου το RMN3P επιτέλους, μια ερώτηση μιας και θέλω να βεβαιωθώ ότι έχω κλειδωμένο BL καλού-κακού, μη κάνω καμιά πατάτα όταν μου έρθει το OK από την Xiaomi. Για να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω τα drivers της συσκευής, όπως αναφέρονται στον οδηγό που παραθέτω από κάτω, σαν πρώτο βήμα; Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
Πράγματι είναι αρκετές οι λειτουργίες που ακυρώνονται. Ευτυχώς δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις, παρά μόνο κάποια banners ανά 3 posts ή σε κάποιες "ξεχασμένες" γωνίες. Καλό θα ήταν να προστεθεί μια ειδοποίηση τουλάχιστον κατά το registration, αν φυσικά δεν υπάρχει ένα non-JAVA Captcha που ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε.
-
Παράθεση από geocha: “@piniata7 Εμένα πάντως για την χρήση που το θέλω τα 2gb μου φαίνονται αρκετά. Εδώ κράτησα το HTC τόσα χρόνια, δεν θα με βγάλει το xiaomi 2χρονάκια? ” Αρκετά είναι τώρα, και θα είναι λογικά για αρκετό καιρό. Αλλά αν το πας "έτσι και αλλιώς θα είμαι καλύτερα από το παλιό HTC μου", τότε απλά πάρε όποιο Redmi Note 3 είναι φθηνότερο.. Αν είσαι σίγουρος ότι μέσα σ'αυτά τα δυο χρόνια δε θ'αλλάξει η χρήση που κάνεις, μαζί σου. Άλλωστε σου πρότεινα έτσι και αλλιώς το νέο μοντέλο με …
-
@geocha Προσωπικά, θα προτιμούσα το Pro (Snapdragon) των 2GB από το απλό (Mediatek) των 3GB. Ναι, τα Pro παίρνουν και SD Card (στη θέση της 2ης SIM), οπότε ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι τόσο θέμα, αν χρησιμοποιείς 1 SIM. Σημασία δεν έχει μόνο το πόσες εφαρμογές χρησιμοποιείς, αλλά και το αν σε ενδιαφέρει να μένουν στο background έτοιμες. Δηλαδή, ο άλλος μπορεί να χρησιμοποιεί συνολικά 10 εφαρμογές, αλλά μια-δυο τη φορά να τον ενδιαφέρουν, αλλά εσύ μπορεί να χρησιμοποιείς 4 μόνον και να θες και…