Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-89 από 89.
-
Παιδιά, μέσα στη βδομάδα θα πάρω το Note 3 Pro 3/32 (Kenzo). Διαβάζω από τώρα και συλλέγω όσες πληροφορίες μου χρειάζονται για να φλασάρω επιτυχώς την Ελληνική ROM. Μόνο μια απορία μου έχει μείνει. Στο βήμα "Τοποθετούμε την Ελληνική ROM που κατεβάσαμε μέσα στην συσκευή μας." Οπουδήποτε στη συσκευή; Και εφόσον αφού την τοποθετήσουμε στη συσκευή μας, ένα από τα επόμενα βήματα είναι να κάνουμε Factory Reset (Cache+Dalvik και Data), δε θα σβηστεί και το αρχείο .zip της Ελληνικής ROM;
-
@geomos Ναι, το βράδυ της δεύτερης εργάσιμης μπαίνουν τα χρήματα 99%. Ειδικά αν κάνω Π/Σ/Κ, Τρίτη βράδυ μπαίνουν πάντα. Πρώτη επιλογή μου είναι το Vickmall, αν δεν έχει απόθεμα Minideal όπως αναφέρεις. Μακάρι να έχει το Vickmall, γιατί ψήθηκα ήδη για Official Dev&Unlock&Flash νέα ROM. Δε θέλω και πολύ.. έχω και το Lumia 640 για Backup, και μετά από τόσο καιρό μακριά από Android μου μπήκε ήδη το μικρόβιο του πειράγματος. Δε μ'αρέσει να δουλεύουν όλα ρολόι, θέλω νέα features & bugs με κάθε update …
-
Παράθεση από geomos: “@piniata7 Το εμβασμα στην revolut πότε το έκανες ? Αν θες το ακυρωνεις γιατι το vickmall δεχεται κανονικά ελληνικές κάρτες μέσω paypal. Εμενα τράβηξε κατευθείαν απο Πειραιώς (συνδεδεμενη) χωρις κόλπα στο balance. Το λέω μονο και μονο για να μην περιμένεις να εκτελεστεί το εμβασμα και χάνεις χρόνο.” Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά δυστυχώς είχα ήδη μεγάλο balance στην Revolut, και έστειλα τα υπόλοιπα να συμπληρώσω τα 260$ που θέλω για το RMN3P. Πιστεύω Τρίτη βράδυ να φτάσο…
-
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Δε με πολυενδιαφέρει το Ελληνικό UI σ'αυτό το στάδιο. Όπως είπα, φοβάμαι το DOA ή μικροπροβλήματα των πρώτων ημερών, και επειδή τώρα έρχεται εξεταστική δε θα έχω πολύ χρόνο να ασχολούμαι με flashαρίσματα πολλά, θα ήθελα να μείνω σε κάτι Official/Locked μέχρι να έχω χρόνο για επίλυση προβλημάτων. Το καλοκαιράκι έχω σκοπό να του αλλάξω τα μάτια
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τους έστειλα ένα μήνυμα για το αν μπορούν να περάσουν αυτοί την Official Global Stable από en.miui.com, αν δεν μπορέσουν τότε μονόδρομος η Official China Dev! Απλά να το σιγουρέψω, γιατί οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές και το αγγλικό φόρουμ είναι ζαλιστικό. Η Official Global Stable περιέχει Playstore και είναι debloated από κινεζικές apps;
-
@lallasgr Ευχαριστώ. Τελικά είμαι τυχερός, και εμφανίστηκε και σε vickmall το Grey Kenzo 3/32 σήμερα! Μη φύγει το απόθεμα μέχρι Τρίτη-Τετάρτη που θα παραγγείλω μόνο, αναμένω να φτάσει το έμβασμα στη Revolut! Έχει επιλογές Official Dev και Multi-lingual. Εφόσον και στις δυο περιπτώσεις προτείνεις να γίνει εκ των προτέρων ξεκλείδωμα του BL, και αν κατάλαβα καλά η διαδικασία είναι ίδια είτε έχω τη μια ROM είτε την άλλη, θα ήταν σοφότερο να παραγγείλω με Multi-lingual ώστε μέχρι να το ξεκλειδώσω να …
-
Αγορά Kenzo
ΜήνυμαΧαίρεται παιδιά. Καταπληκτική δουλειά στο φόρουμ, άξια συγχαρητηρίων τόσο στους moderators όσο και στους χρήστες. Αυτήν την εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, θ' αγοράσω μετά από αρκετό καιρό android συσκευή, και κατέληξα στο Redmi Note 3 Pro 3/32 (Kenzo-SD650). Η αγορά θα γίνει είτε από το Vickmall (αν φέρει σε απόθεμα το γκρι..) ή από Minideal. Αν γίνει από Minideal, νομίζω πωλείται με την Multi-lingual version μόνο, ενώ από Vickmall έχω και την επιλογή της Οfficial Dev (China) και Official Global (ή…