Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 115.
-
Bug της τελευταιασ stable : Οταν απαντας κληση σαν να μην δουλευει ο proximity sensor η οθονη ειναι μαυρη και θελει το power button για να εμφανιστει η οθονη διαχειρισης κλησεων.. σε mi4
-
Xiaomi yi
ΜήνυμαΚαλησπέρα πήρα 2 κομμάτια όλα καλά αλλά στο mi4 μου ή εφαρμογή της xiaomi παίζει χαλιά πολύ lag και ειδικά όταν ανοίγω bluetooth κάνει fracts ή εικόνα και κολαει.. Σε s3 όλα τέλεια ρε παιδιά ...είναι δυνατοννν με stable είμαι ... Ξέρει κανείς κάτι ?
-
Επειδή λέει η σιαομι stable δεν παει να πει τίποτα. Το miui είναι ενα μακράν θεοβαρο πράγμα και η υποστήριξη δεν είναι σοβαρή απο την εταιρία η οποία αν εν ηταν οι beta testers και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ feedback απο τις διεθνής κοινοτητες ακόμα δεν θα μπορούσαν να λύσουν βασικά προβλήματα. Δοκιμαστεί κάποιο κινητό με cm11 και με miui ...νομίζεις οτι πας απο συμβατικό αυτοκίνητο σε Ferrari. Βλέπω και το redmi 1s τόσο καιρό μετα και παλι είναι αρκετά αργό για το hw του. Βάζεις cm ή mokee και νομίζεις οτι πη…
-
Δηλαδή κάτω απο ήλιο σας δείχνει κόμπλεξ τις αντιθέσεις??? Μονο στην dev λύθηκε στην stable όχι... Τουλαχιστον την αγγλική.
-
Το bug με τα χρωματα υπαρχει εδω και καιρο. Στην τελευταια developer λύθηκε αλλά όχι στην τελευταια stable.Ίσως στην επόμενη ... Πάντως είναι τραγικο τόσο καιρό μετα ....
-
Αν η xiaomi μπορεσει στο επομενο Mi5 να κρατησει 5 ιντσες αλλα να μειωσει το μεγεθος των πλαισιωνκαθετα κατα 9-11mm και τα bezel κατα 2mm συνολικα ακομα ... θα σπασει τη μπανκα... ειναι πολυ κοντα στο πραγματικα τελειο μεγεθος των 5 ιντσων με μικρα bezel και πολυ μαζεμενες διαστασεις περαν της οθονης. Δυστηχως η απουσια sd ειναι απιστευτη χοντραδα...και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια τυπου "λεπτη συσκευη κτλ..." εν μερη ακολουθει λιγο apple Business...
-
Καμια rom δεν ειναι πραγματικα stable, ενα χρονο μετα και ακομα bugs εχουν ... εμενα που και που κανει κατι ανωμαλιες στην φωτεινοτητα με την stable (mi4) ενω με την dev οχι. Ακομα δεν καταλαβα αν εβγαλαν global χωρις κινεζιες ...., επισης κρασαρει το "set data limit στην stable... Τι να πω ηλπιζα με τους ινδους στο παιχνιδι να λυθουν πολλα προβληματα αλλα δυστηχως δεν το βλεπω.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαιδια ποια ειναι η τελευταια stable και απροβληματιστη rom για Mi2s ?
-
Λοιπον στο 2ο Mi3 λυθηκε το προβλημα με clean install. Στο δικο μου μαλλον ειναι αλλο το προβλημα και μαλλον Hardware . Το απιστευτο ειναι οτι εως πριν την βαλω δεν εκανε κιχ ( ειχε γινει αλλαγη οθονης, εχω κανει ηδη 3 πετυχημενες αλλαγες σε αλαλ mi3). Δεν μπορω να βγαλω ακρη σημερα μετα απο fastboot clean install το εκανε μετα απο 3 ωρες... χωρις να εχω βαλει καποια εφαρμογη. Μιλαω με honorbuy ειται να μου στειλουν αλλη ειται να το στειλω κινα να το δουν και να την αλλαξουν αυτοι.
-
Δυστηχως και σε δευτερο τηλεφωνο που εβαλα την stable εκανε αυτο το πραγμα με πηρε τωρα ο ανθρωπος δεν μπορει να κανει δουλεια ευτυχως μεσω teamviewer του εβαλα clean install με fastboot developer και πατησα την τελευταια ελληνικη ...για να δουμε πως θα παει ...
-
Απενεργοποιημένο είναι... Το κινητό έχει γίνει αλλόκοτο. Θα περασω dev να δω . Να βγει cyaongen να υσηχασουμε
-
Ρε παιδιά απο τοτε που έβαλα stable. Ηοθονη κανει τρέλα της το touch... Παταω αλλά κανει αλλα . Μεfastbootclean istall το έβαλα ....
-
Παιδια καλο ειναι ενα fastboot recovery και καθαρισμα τα παντα και να περαστει απο πανω. Απλα μια ερωτηση περασα την τελευταια και λεει 4.1.0 beta στο Miui version... γιατι ?
-
Xiaomi Yi Sports Camera
ΜήνυμαΚάποια reviews δείχνουν να έχει θήκη ... Δεν μπορω να βρω εκδοση με θήκη ποια έκδοση είναι η τραβελ ????
-
Τελωνείο
Μήνυμα1 Θεσσαλονικη και 2 αθηνα
-
Αξίζει να αγοράσω Mi3 τώρα;
ΜήνυμαΟχι απλα αξιζει αλλα ειναι vfm. Το κινητο σαν συσκευη ΣΚΙΖΕΙ . Το λογισμικο ειναι απαραδεκτο εντελως μετα απο τοσους μηννες beta testing. Το ποια ειναι η συσκευη θα το δεις οταν μπει πανω επισημα cyanogen mod 11 κτλ. Πραγμα που εκανα πχ στο mi2s δεν υπαρχει συγκριση καν. Καλη η xiaomi αλλα το miui ειναι πραγματικα αναξιοπιστο στις εκδοσεις του. 'Η θα βαλεις μια εκδοση που παει καλα και εχει δοκιμαστει κανα 2 βδμαδες ή καθε φορα θα κανεις το σταυρο σου. Σαν συσκευη και οθονη δεν υπαρχει αντιπαλος…
-
Τελωνείο
ΜήνυμαΤελευταια τα ems περνανε τελωνειο και ελεγχονται... 3 στα 3 απο μενα απο διαφορετικα eshop και ημερομηνιες ...το διευκρινιζω σε οσους θα κανω τον μεσαζοντα και παλι βγαινει φθηνοτερα.
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Μήνυμαξερει κανεις αν αυτηνη εταιρια προμηθευει original replacement parts ? Dragon-T|Smartphone repair parts|Tablet PC replacement parts|xiaomi parts