Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-115 από 115.

• Προβλήματα 1S Γενικά

thanos.k - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παιδια ανΤικειμενικα περιμενουμε να λυθουν τα προβληματα ? Διαβαζω για θεμα με το 3g prefered mode , τρομερο battery drain το οποιο δεν δικαιολογειται ακομα και για αυτο το cpu ... Ειναι θεματα rom ή ειναι hardware issues ? Επισης απο θερμοκρασια δεν τα παει και πολυ καλα.. βλεπω για πολλους βαθμους επισης αδικαιολογητους για το cpu... Μαλλον μας τα χαλασε η xiaomi στο 1s ?

• Πολυ αργουν και θελω τουλαχιστον 8 να παραγγειλω αιντε ρε xiaomiiiiiiii

• xiaomi mi3

thanos.k - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Επειδη το τηλεφωνο το χρησιμοποιω σαν εργαλειο στην δουλεια μου .. πως τα παει το kitkat ειχα βαλει τις πρωτες εκδοσεις που ηταν τιγκα στα Bug... οποτε το αφησα... λετε να περιμενω και αλλο ή μπορω αφοβα να παω στην xiaomi.eu_multi_cancro_4.7.4_kk-4.4 ? Ειμαι με 4.4.27 JB

• xiaomi mi3 αξιζει??

Μήνυμα

Κορυφαιο κινητο πραγματικα η οθοη του ειναι απιστευτη. Για μενα καλυτερη απο G2 και S4 ...απο ταχυτητα με διαφορα καλυτερο απο αυτα...φοβερο με λιγα λογια...

• Διαθεσιμοτητα ?? Ποτε θα ειναι διαθεσιμο ?

• Επειδη μιλαω με το κινητο καθημερινα στην εργασια μου και πολλες φορες με skype και κινητα αοπ ευρωπη εκανα downgrade αμεσως ... ακομα και με την ρυθμιση που ειπες εχει χειροτερη ποιοτητα κλησης ...σε κανα 3-4 μηνες θα το ξανασκεφτω... εξαλου δεν ειδα καμια διαφορα ισα ισα ποιο αργο...εχει ακομα.

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Ειναι bug της Kitkat....σε αναμονη λοιπον

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Στο en.miui διαβαζω για πολλα πολλα bugs και brick mode ... φοβαμαι να το πειραξω πλεον με αυτα που ειδα. Αναμενουμε τα updates. Σε φιλο του κολαει στο 99% του wipe data και κανει restart... ουτε αυτος ξερει πως επανηλθε. Λιγο bugy το Kitkat

• Παιδια διαπιστωσε καποιος προβλημα με το ακουστικο ? Μετα την αναβαθμιση σε kitkat εγινε πολυ δυνατο και με παραμορφωση...καταφερα μετα απο 15 και προσπαθειες με διαφορα κολπα και flash tool να περασω την παλια jb και ολα καλα. Αναβαθμισα αυτη τη φορα στην τελευταια τελέυταια Kitkat και παλι το κανει. Τωρα δεν μπορω να γυρισω πισω σε jb...θελει παλι μανικι....

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Ρε παιδιά αναβάθμιση σε KitKat και το ακουστικό έγινε πολύ δυνατό που παραμορφώνει ακόμα και τέρμα χαμηλά .... Πριν το update ηταν κρύσταλλο... Γύρισαν στη παλιά όλα οκ. Ξανααναβαθμισα το ίδιο ... Το παρατήρησε κανεις με το κικατ?

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Ρε παιδια πως βαζω εληνικο πληκτρολογιο ?. Εχω την αγγλικη εκδοση για ota ενημερωσεις...αλλα παω να αλλαξω πληκτρολογιο και εχει ενα plug in της google για κινεζικα κτλ ...δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα πληκτρολογιου,,,,

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Για τον φιλο που ρωταει εγω το πηρα απο to2c . Παντα με Paypal.

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Εγω παιδια παρηγγειλα στις 13 απριλιου και στις 24 ηταν στα χερια μου με singapore post για να μηνε χουμε και αγχος για τιποτα εκπληξεις με εξτρα κοστος. Το κινητο ξεφευγει απο ποιοτητα ουτε z1 ουτε s4 ουτε τιποτα... η οθονη του ειναι top και ομοια του δεν εχω ξαναδει. Και το αλλο απιστευτο για μενα και την χρηση που κανω ειναι οτι η μπαταρια του και η διαχειρηση ενεργειας που γινεται στο κινητο ειναι απιστευτη. Βγαζω το 8ωρο της εργασιας μου με 3 ωρες ομιλιας και καπου στα 5-6 mails + ελαχιστο …

• Οπότε ειμαι κομπλε ! Παιδια ευχαριστω και αν μπορω να βοηθαω θα το κανω ! Υπεροχο το Miui ...το κινητο...απο αλλο πλανητη σε θεμα οθονης και ποιοτητας κατασκευης ! Μηπως μπορεις να μου πεις πως περναω τα Gapps ? Μονο μεσω market ?

• Xiaomi MI 3W πρόβλημα για flashing rom

Μήνυμα

Καλημέρα παιδια και απο μενα ! Το τηλεφωνο το παρελαβα εχθες ! Πραγματικα αδιανοητη συσκευη ! Επειδη ειχε καποια κινεζικα μεσα προγραμματα κτλ και ενα λογοτυπο οταν bootare του εκανα wipe all data απο Mirecovery αφου ειχε κανει ota update καποια στιγμη μεσα στην μερα. Εκει μετα μου ελεγε ποια εκδοση θελω να βαλω (μετα το wipe all data ) και ειχε 2 μια latest και μια old one !? Μηπως πιανει χωρο η παλια ? Δεν θελω Ελληνικα στο συστημα παρα μονο ως πληκτρολογιο οποτε δεν θελω καποια multi αλλα προ…