Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Καλησπέρα! Είμαι εδώ και λίγες μέρες κάτοχος ενός mi9. Το αγόρασα μεταχειρησμένο και έχει το stock miui 12. Υπάρχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε μορφή RAW μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής κάμερας χωρίς root? Δοκίμασα μερικές εφαρμογές google camera που βρήκα να δω αν γίνεται αλλα δεν δούλεψαν.. Αν γνωρίζει κάποιος αν γίνεται ας μου πει. Ευχαριστώ! EDIT: είδα οτι υπάρχει Νήμα σχετικά με google camera, δοκιμάζω τώρα να περάσω κάποια από αυτές που υπάρχουν εκεί και αν συναντήσω πρόβλημα θα ρωτήσω
-
Παράθεση από makis1024: “Με τι ρομ πήρες το κινητό; Εάν είναι με official όλα καλά , εάν είναι με custom και ξεκλείδωτο bootloader , κλείδωσέ τον και πέρασε του official rom. Εάν το πας στο μαγαζί που το αγόρασε αυτός από τον οποίο το αγόρασες εσύ , μην σου πουν ότι η οθόνη έπαθε ζημιά από την custom rom που του πέρασε ο προκάτοχος. ” Ευτυχως την official εχει με κλειδωμενο bootloader, το κοιταξα οταν το πηρα. (Επισης κατι αλλο που παρατηρησα και παραξενευτικα, γρατζουνιέται πολυ ευκολα η οθονη …
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες για τις βιδες, δεν το ειχα σκεφτει, αλλα μετα πως θα ξαναβαλω το πισω μερος? (θα ψαξω και βιντεακια να δω πως γινεται). Στις φωτογραφιες που προσπαθησα να το βγαλω ειναι δυσκολο να φανει (μαλιστα αντι για κιντρινιλα στο κατω μερος της οθονης, δεν ξερω πως αλλα φένονται αλλες αποχρωσεις χρωματων πρασσινο-κοκκινο). Το κινητο έχει αλλους 15 μηνες εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας, ισως αντι να το ανοιξω μονος μου να ρισκαρω (με το αν εχει αλλαχθει οθονη αλλου) να το παω…
-
Καλησπέρα! Αγόρασα το mi6 μεταχειρισμένο πριν μια βδομάδα και παρατηρώ οτι η οθόνη στο κάτω μέρος της είναι ελαφρώς κιντρινισμένη-πιο σκούρα (φένεται λίγο κυρίως στο άσπρο). Έχει ακούσει κανεις ποτέ αυτό το πρόβλημα στο mi6? Ρωτάω γιατι μου μπαίνουν υποψίες καθώς παρότι σε φωτεινότητα είναι μια χαρά η οθόνη, σε σχέση με το redmi note 3 pro που είχα πριν τα χρώματα είναι λίγο πιο άτονα, μπας και ο προηγούμενος είχε αλλάξει την οθόνη με κάποια μη γνήσια...