Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!! ΦΦΦΦΦΧΑΡΙΣΤΩ!!! (ναι όντως φωνάζω μπροστά στην οθόνη μου) Το πρωί πέρασα την Official Global Stable Rom - ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΟΔΗΓΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ - ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! είναι η νύχτα με τη μέρα. Όλα λύθηκαν! Όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται real time και mail και όλα. Οι εφαρμογές ανοίγουν αισθητά πιο γρήγορα και το μενού είναι όλο στα Ελληνικά και λίγο διαφορετικό. Κατεβάζει θέματα και διάφορα update κανονικά (με τη παλιά rom είχα μεγάλη κ…

• Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μόλις ολοκλήρωσα τον πρώτο έλεγχο και ο bootloader μου ευτυχώς είναι κλειδωμένος . Τώρα θα κοιτάξω το επόμενο βήμα για να φλασαρω κάποια rom. Θα διαβάσω προσεκτικά και ελπίζω να μη σας ζαλίσω με τις ερωτήσεις μου. * Μου άρεσε πολύ η πρώτη επαφή με την κοινότητα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις γρήγορες απαντήσεις.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Gewrge: “Έχω τσεκάρει τουλάχιστον τρεις φορές με μεγάλη προσοχή τις ρυθμίσεις. Θα το επαληθευσω ακόμη μια φορά όμως . Τώρα η Rom μου είναι όντως unofficial.? Πιστεύετε πως θα πρεπε να την αλλάξω? ” Ναι είναι όντως unofficial. Το αν θα την αλλάξεις ή όχι είναι καθαρά δικό σου θέμα, πάντως ναι συνιστάται. ” Μιας και δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο θα με διευκόλυνε πολύ αν μπορούσες να ποσταρεις λινκ για τα σωστά guides που πρέπει να ακολουθήσω μη κάνω καμιά πατ…

• Έχω τσεκάρει τουλάχιστον τρεις φορές με μεγάλη προσοχή τις ρυθμίσεις. Θα το επαληθευσω ακόμη μια φορά όμως . Τώρα η Rom μου είναι όντως unofficial.? Πιστεύετε πως θα πρεπε να την αλλάξω?

• Καλησπέρα σε όλους Εδώ και μερικές μέρες αγόρασα το Redmi Note 4 και μου παρουσιάζει ακριβώς το πρόβλημα που αναφέρει op στο συγκεκριμένο thread. Εν συντομία δεν μου δείχνει καμία ειδοποίηση (η καμιά φορά τις δείχνει μετά απο κανα 15λεπτο) απο Viber, Email και Watchup όταν η οθόνη έιναι κλειστή (μια φορά καθυστέρησε αρκετά να λάβει και κάποια sms που έστειλα δοκιμαστικά και τα έλαβε ανοίγοντας την εφαρμογή sms). Ακολούθησα τον οδηγό που αναφέρεται πιο πάνω και έκανα όλες τις ρυθμίσεις βήμα προς …