Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 133.

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν το έχει ενσωματώσει... Απλά αφαιρεί όποια "κομμάτια¨θέλει.. ” Αν θες να σχολιάσεις κάποιο post μου καλύτερα να παραθέτεις ολόκληρο το post και όχι δύο γραμμές.

• @pechr το κλειδί στην παράθεση του gkalen είναι το "σε αρκετές rom λόγω διαφορετικής δομής" Αυτό που κάνει ο gkalen με το clean.zip σε μια rom διαφορετικής δομής από αυτή του RN2, το έχει ενσωματώσει μέσα στην rom του RN2 γιατί η δομή της rom του το επιτρέπει. Τώρα ως άπιστος Θωμάς μπορείς να περιμένεις τον @gkalen να με επιβεβαιώσει.

• Παράθεση από pechr: “@gkalen το clean zip από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την αρχή του νήματος. Είναι κάτι που πρέπει να το κάνω στο Xiaomi redmi note 2. Από που το κατεβάζω το clean.zip;; Δεν βρήκα κανέναν συνδεσμο στο πρώτο ποστ του νήματος ” Λάθος κατάλαβες! Δεν χρειάζεται clean.zip το RN2

• Παράθεση από chief: “Το τσέκαρα και αυτό. Τζίφος ” Αυτό το έχεις εγκαταστήσει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox

• Παράθεση από chief: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20503/ εδώ στο languages κοιτάω αλλά τα ελληνικά δεν υπάρχουν. Επίσης έχω βάλει και σαν γλώσσα αναζήτησης τα ελληνικά και δοκίμασα να αλλάξω και τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά (αν και με βολεύουν τα αγγλικά γιατί τα έχω συνηθίσει) αλλά πάλι τίποτα. ” Είναι αμέσως μετά τα Τούρκικα

• Παράθεση από chief: “Αυτό ανέφερα πιο πάνω στον gkalen. Δεν υπάρχουν καθόλου τα ελληνικά εκεί για να τα επιλέξω. Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεις πως ή με ποια εφαρμογή βάζω το μικρόφωνο στο viber, sms κλπ που του μιλάω και γράγει? ” Αλλαξε και την γλώσσα αναζήτησης σε Ελληνικά. Σίγουρα κοιτάς στο σωστό σημείο? Μπορείς να ανεβάσει screenshot που ψάχνεις? Κάνε και μία αλλαγή της γλώσσας του τηλεφώνου και μετά επανεκκίνηση. Για το μικρόφωνο αν χρησιμοποιείς το google πληκτρολόγιο πατά παρατεταμένα πάνω…

• @chief Πήγαινε και άνοιξε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις Google", επέλεξε "Αναζήτηση και Now", μετά "Φωνή", μετά "Γλώσσες" και επέλεξε πατώντας παρατεταμενα το "Ελληνικά".

• Συλλογή από patches

kandilak - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

@UserXP Ειναι εύκολο να προσθέσεις τα update των patches για την 8.0.2.0 του gkalen και εδώ?

• Μην αφήνετε την μπαταρία σας να φτάνει πολύ κατω από το 10% απλά και μόνο για να βγάλετε screenshot το sot σας. Κάνει κακό στην μπαταρία.

• Παράθεση από Antonios Gagas: “εβαλα το aroma filemanager ,το εκνα install απο recovery ,ανοιξε κανονικα το δουλεψα,αλλα στην επομενη που μπηκα recovery δεν το βρισκω,τι γινετε???πρεπει να το κανω ξανα install για να το δω....αυτο θα γινετε καθε φορα install??? γιατι δεν το κραταει??? ” Έτσι δουλεύει αυτό. Για να ανοίξει το κάνεις install from zip.

• @pechr έλα τώρα, είπαμε εκεί μια κουβέντα και βρήκες πάτημα να με αγγαρέψεις!!

• @pechr Σίγουρα όλοι έχουμε τις δικές μας. εμπειρίες σε σχέση με το τι είναι καλύτερο για την συσκευή μας. Αυτό που λες ότι η γρήγορη φόρτιση δεν είναι καλή επειδή ανεβάζει την θερμοκρασία της μπαταρίας με βρίσκει σύμφωνο, όμως επειδή έχω κάνει αρκετές παρατηρήσεις με το usb charger meter θα σου πω ότι από αυτά που έχω δει, το κύκλωμα φόρτισης του τηλεφώνου τα λαμβάνει όλα υπόψιν του και ρυθμίζει ανάλογα το ρεύμα φόρτισης. Με άλλα λόγια αν εγώ παίζοντας κάποιο απαιτητικό παιχνίδι έχω φέρει (λόγω …

• Παράθεση από GEORGE13: “Κ παντα οχι φορτιστη που να φορτιζει γρηγορα θελουμε κατω απο 1μιλιαμπερ φορτιζει αργα αλλα σωστα το αναφερω παντα για να μην το ξεχναμε απο το μυαλο μας ” Αν έχεις ένα usb charge meter να παρεμβάλεις μεταξύ του 2A φορτιστή και του τηλεφώνου θα δεις ότι η φόρτιση γίνεται κλιμακωτά από ξεκινοντας 0,8A ανεβαίνει σχετικά γρηγορα έως 1,4A και μετά ξεκινά και πέφτει σταδιακά φτάνοντας στα τελείωματα τα 0,2A μέχρι που σχεδόν μηδενίζει οπότε μπορείς να βγάλεις το τηλέφωνο από το…

• @LeonTsi Τα τεστ zip τα έδωσε ο @gkalen για να προκρίνει ο χρήστης που τα χρησιμοποιεί αυτό που στο τηλέφωνο του έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και απόδοσης. Το ποιο είναι αυτό θα το πεις εσύ (ως αποκλειστικός χρήστης της συσκευής σου) και κανένας άλλος. Τώρα τεστάρω το 2ο (αυτό που αφαιρεί το S99init script) από τα τρία zip στο δικό μου τηλέφωνο. Απομένει άλλο ένα (το no2) για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

• Παράθεση από filter_bubble: “τιποτα ,τα ιδια καθαρισμο ,απεγκατασταση εγκατασταση τα δοκιμασα ολα δεν ξερω μηπως καποια ρυθμιση που εχω κανει το επηρεαζει αν κ δεν νομιζω ” Πήγαινε Ασφάλεια - Δικαιώματα - Δικαιώματα , βρες στις εφαρμογές το παιχνίδι που συζητάς και δες αν υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα. Συνήθως τέτοια προβλήματα γίνονται γιατί η ασφάλεια εξ ορισμό μπλοκάρει την προβολή αναδυομενου παραθύρου.

• @pechr Αν εννοείς engineer mode το cit όπου κανεις διαφορά τεστ για την συσκευή, ναι μπαίνεις αλλά δεν είναι αυτό το engineer mode. Για να μπεις engineer mode γράψε στον dialer το *#*#3646633#*#* και πάτα κλήση

• @gkoutrou68 Λόγω της αλλαγής του cpu governor από interactive σε ondemand συμβαίνει αυτό. Ο @gkalen είπε ότι το έκανε για να αυξήσει τις επιδόσεις (και φαντάζομαι ότι νιώθεις την διαφορά) αλλά αυτό πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με την κατανάλωση.

• @gkalen Έβαλα κι εγώ την 8.0.2.0 στο δικό μου RN2. Αυτό που παρατήρησα αμέσως είναι ότι έχεις αλλάξει τον επιλεγμένο governor της cpu σε ondemand. Αυτό δίνει μια κάποια ταχύτητα παραπάνω όμως δεν θα είναι και τόσο καλό για την μπαταρία. Ομως είναι νωρίς ακόμα.... θα δούμε.

• Παράθεση από LoukG: “Του solarwarez χρησιμοποιείς. Το κακό είναι μόλις το κοίταξα και νομίζω είδα ότι η version του solarwarez δεν είναι systemless. Αλλά δεν ξέρω πού τελικά επηρεάζει το Xposed και πού όχι. Κάτι γιά το safenet διάβασα. Edit: τώρα διάβασα ότι λες για systemless root και όχι Xposed. ” Για systemless xposed για miui μιλάω και ψάχνοντας τώρα προς XDA μεριά βλέπω ότι δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει MIUI και κάποιοι που δοκίμασαν το systemless xposed από topjohnwu δεν δούλεψε σε m…

• Παράθεση από Liopetis: “Παράθεση από kandilak: “φαίνεται ότι το σύστημα "ντρεπεται" να στο πει ” Φοράω stable του gkalen 8.0.1.0 αλλάζω θέματα από default σε άλλα 2που μ`αρέσουν και τούμπαλιν χωρίς ντροπές και συναφή δουλέύουν όλα καλά,είναι μάλλον ψυχολογικό το θέμα @kandilak !! ” Μάλλον με παρεξήγησες, δεν είπα οτι αυτό γίνετε στην δική σου συσκευή. Το 2ο ενικό πρόσωπο που γράφω δεν πήγαινε σε σένα. Ελπίζω να κατάλαβες.