Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 133.

• Παράθεση από LoukG: “@kandilak, τελικά με το magisk και το OTE TV τι έγινε; ” Δεν βρήκα το χρόνο να το δοκιμάσω. Τώρα που έχω σκοπό να φλασάρω την 8.0.2 του gkalen λέω πριν φλασάρω superSU και μετά να χρειάζεται unroot, να το κάνω εξ' αρχής με το magisk. Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα έχω προβλήματα με εφαρμογές που χρειάζονται root και μπορεί να μην υποστηρίζονται από το systemless root. Θύμισε μου για xposed με το magisk χρησιμοποιώ την κανονική έκδοση για MIUI του solarwarez ή κάποια άλλη?

• Παράθεση από Liopetis: “Να ρωτήσω,τα θέματα που αλλάζετε και σας δημιουργούν αυτό το πρόβλημα κόλημα ή επανεκκίνηση μήπως δεν συμβατά με την MIUI που έχει το κινητό σας ?Υπάρχουν θέματα για MIUI 8 και θέματα για MIUI 7 ! ” Χρησιμοποιώ το default θέμα της MiUI 8. Αν αλλάξω πχ wallpaper στην οθόνη κλειδώματος μετά από λίγο ή κια μετά από 5 λεπτά θα έχω soft reboot ή πάγωμα και μετά soft reboot. Πως είναι ρε παιδί μου όταν κάνεις αλλαγές σε κάποιο module με το xposed και πρέπει να κάνεις soft reboo…

• Παράθεση από cacau: “Μου έκανε πάλι κάτι κόλπα (κόλλησε και δεν μπορούσα να απαντήσω εισερχόμενη) αλλά ψυλιάζομαι ότι έχει να κάνει με την αλλαγή θέματος. Το συλλογίστηκα και είμαι 99% βέβαιος ότι και χθές είχα μόλις αλλάξει θέμα. Πιθανότατα θέλει ένα restart να έρθει στα ίσια του μετά την αλλαγή. Καλού - κακού έκανα ένα τοπικό αντίγραφο miui και με βλέπω για καθαρή μετά από reset, το βραδάκι όταν τελειώσω με δουλειές... ” Το παθαίνω και εγώ αυτό. Οπότε πειράξω θέμα είτε μέσω του συστήματος είτε…

• Παράθεση από cacau: “Δοκίμασε κανείς? Έβαλα την official και έφαγα ένα ωραιότατο bootloop - ευτυχώς είχα πάρει nandroid backup. Είμαι με stable 8.0.1 GKalen ” Θα βάλεις την attachment.php?attachmentid=3808609&d=1468147974

• @Vagelis Minas βάλε την 8.0.1.0 του gkalen και θα δεις αρκετή βελτίωση σε όλους τους τομείς [STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms Στο 1ο ποστ του παραπάνω link θα βρεις το Νο 14 για να κατεβάσεις την rom για το RN2. Αυτά που γραφει στην αρχή για ξεκλείδωτο bootloader μην σε απασχολούν. Στο RN2 είναι ξεκλείδωτος. Επίσης για την εγκατάσταση σε RN2 δεν χρησιμοποιήτε clean.zip

• Παράθεση από tasospap1986: “Το δοκίμασα αλλά και πάλι τίποτα. ” Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - Μηνύματα - Εμφάνιση μηνυμάτων στην οθόνη κλειδωματος. Επίσης αν έχεις αλλάξει θέμα επανέφερε το default. Κάνε και ενα reboot.

• @tasospap1986 πήγαινε και στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων κάθε εφαρμογής που θες να ανοίγουν την οθόνη και ενεργοποίησε το διακόπτη "Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος". Σε όσες είναι ήδη ενεργοποιημένο απενεργοποιησε και ξαναενεργοποιησε.

• @tasospap1986 Ρυθμίσεις - Κλείδωμα οθόνης - Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση

• Αναφέρεται στην εφαρμογή συστηματος "Έγγραφα" η οποία από default είναι απενεργοποιημενη (δεν έχω καταλάβει τον λόγο) και όχι την εφαρμογή Έγγραφα της Google την οποία εγκαθιστάς από το playstore. Πήγαινε λοιπόν Ρυθμίσεις - Εφαρμογές, στην καρτέλα "Όλες" περιμένεις λίγο να φορτώσει την λίστα με όλες τις εφαρμογές και μετά σκρολαρεις κάτω κάτω όπου φαίνονται οι απενεργοποιημενες εφαρμογές και θα βρεις την εφαρμογή Έγγραφα που σου είπα πριν, θα την επιλέξεις για να μπεις στην καρτέλα της και κάτω …

• Αυτό είναι το uninstaller του xposed σε περιπτωση που κάτι δεν πάει καλά και πέσεις σε bootloop το φλασάρεις και απεγκαθιστά το xposed.

• Παράθεση από LoukG: “Έχε υπόψιν σου ότι η δωρεάν έκδοση του xmiui δε σε αφήνει να αποθηκεύσεις τις αλλαγές και μετά από κάθε επανεκκίνηση θα πρέπει να τις ξανακάνεις. Αν θες να το αποφύγεις τότε πατάς πάνω δεξιά το σήμα του $ και το αγοράζεις. ” Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί το xmiui το έχω αγορασμένο, αλλά οι ρυθμίσεις παραμένουν και χωρίς να το αγοράσεις. Αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις είναι να κάνεις export και import τις ρυθμίσεις.

• @fotis στο χωριό μου λένε "έλα παππού μου να σου δείξω τ' αμπελοχώραφά σου" Έχει gtv dev έχει και gtv stable. Για καμιά από τις 2 δεν συζητάμε εδώ

• RE:

kandilak - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Ερώτηση. Το gmail γιατί δε μπορουμε να το έχουμε σαν επιλογή στην αυτοματη έναρξη? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιατί το gmail είναι εφαρμογή συστήματος στην rom και παίρνει αυτό το δικαίωμα από την Ασφάλεια θέλεις δεν θέλεις.

• Παράθεση από ziaba: “έχω την 8.0.4.0 πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον ήχο όταν συνδέω και αποσυνδέω τον φορτιστή? ” Είτε με xposed και miui tweaks, ή πριν το συνδέσεις στον φορτιστή βάλε τo στο αθόρυβο ή αυτό που λέει ο @gkalen

• @LoukG Καλώς θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω μολις βρω χρόνο. Πες μου μόνο κάτι όσον αφορά το xposed που θα βάλω μετά το Magisk, είναι αυτό που λέει στον οδηγό ή υπάρχει κάποια άλλη έκδοση για Miui όπως στην γνωστή διαδικασία με το xposed του solarwarez?

• Παράθεση από LoukG: “Δοκίμασα χθες σε έναν φίλο να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό και το πρόβλημα λύθηκε• το παιχνίδι παίζει μία χαρά.Απλά να σημειώσω ότι επειδή είχε γίνει μπέρδεμα στο κινητό του με το root, έκανα καθαρή εγκατάσταση από TWRP (έκανα wipe και το system) και μετά ακολούθησα την διαδικασία του οδηγού. Οπότε αν δε σας πετύχει δοκιμάστε να περάσετε πάλι την ROM που φοράτε από πάνω και αν πάλι δε γίνει κάτι κάντε καθαρή εγκατάσταση με τα απαραίτητα wipes. Κάποια πράγματα που παρατήρησα: Κ…

• Παράθεση από apsogos4ever: “ζεσταινεται κοντα στη καμερα... ” Όποτε η αύξηση θερμοκρασίας είναι θέμα χρήσης του επεξεργαστή και όχι προβληματικής μπαταρίας το οποίο θα ήταν άκρως επικίνδυνο. Σταμάτα τα "κατά ριπας" φλασαρισματα και άσε το τηλέφωνο να ολοκληρώσει τα restore από micloud (αν το χρησιμοποιείς) και μετά βλέπεις την συμπεριφορά του.

• Παράθεση από apsogos4ever: “Θα αφησω την 6.8.25 και βλεπουμε....καιει... ” Σε ποιο σημείο καίει το τηλέφωνο? Κοντά στην κάμερα ή χαμηλά στην μπαταρία?

• Εχω δει τετοιες θερμοκρασίες μια φορά που έβαλα το τηλέφωνο να κάνει restore εφαρμογές από micloud αλλά αυτό για όση ώρα έκανε το restore, μετά ηταν φυσιολογικά.

• Παράθεση από vassilis91: “Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια εκδοση του xposed που να δουλευει με την συγκεκριμενη ρομ για redmi note 2; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” [UNOFFICIAL][5.0/5.1/6][v86][10 Jul] Xposed for MIUI και αν μπερδεύεσαι ποια από όλες να κατεβάσεις, κατέβασε την attachment.php?attachmentid=3808609&d=1468147974