Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 133.
-
Παράθεση από topmar: “Παιδιά, η επιλογή "Guest Mode" όπου κρύβονται όλα τα σημαντικά πράγματα του κινητού, όταν θέλουμε να το δώσουμε σε άλλον για απλή χρήση, δεν υπάρχει στην ΡΟΜ του gkalen ή είναι θέμα έκδοσης Miui?? Δεν την βρίσκω.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Δοκίμασε την "Λειτουργία παιδιού" (δουλεύει μόνο με τον Mi home launcher) ή το "Δεύτερος χώρος"
-
@sakisgal 1.Αφαίρεση λογαριασμού google 2.Διαγραφή δεδομένων σε Υπηρεσίες google play, Google playstore, Πλαίσιο υπηρεσιών google και Διαχείριση ληψεων. 3.Reboot 4. Άνοιγμα playstore και καταχώριση εκ νέου του λογαριασμού google Σημ. Διαγραφή δεδομένων των Υπηρεσιών google κάνε την από Titanium backup ή link2sd.
-
Παράθεση από spirosmeg: “Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα καταπληκτική δουλειά είδη τα κινητά της οικογένειας τρέχουν τις rom @gkalen επίσης κατατοπιστικότατοι οδηγοί ότι καλό να πω λίγο θα είναι... Σε ευχαριστούμε για ολα! ” Σύμφωνώ απόλυτα, ότι καλό και να πούμε λίγο είναι. Μπορούμε βέβαια να το κάνουμε πολύ πατώντας το κουμπάκι "Donate" κάτω από το όνομα του gkalen.
-
Παράθεση από Flightcaptain: “Παράθεση από kandilak: “Στο αρχείο καταγραφής του SuperSU, φαίνεται κάτι που να μπορεί να δικαιολογεί το battery drain? πχ πολλαπλές καταγράφες ανα μικρά χρονικά διαστήματα. ” Τώρα που πήγα να δω με την απεγκατάσταση των αναβαθμίσεων το supersu δεν το βρίσκω κάπου.Που είναι αυτά τα αρχεία καταγραφής @kandilak? ” Ανοίγεις το supersu και υπάρχουν 3 καρτέλες. Εφαρμογές, Αρχεία καταγραφής, Ρυθμίσεις. Επιλέγεις την καρτέλα αρχεία καταγραφής και εκεί φαίνονται οι τα αιτήμα…
-
Στο αρχείο καταγραφής του SuperSU, φαίνεται κάτι που να μπορεί να δικαιολογεί το battery drain? πχ πολλαπλές καταγράφες ανα μικρά χρονικά διαστήματα.
-
Παράθεση από LeonTsi: “Απλα ή μπαταρία μου φαίνεται με μεγάλη διαφορά από την original ατέλειωτη... μετά από πλήρη φόρτιση για να πέσει από το 100% έκανε 5ωρες με 18 λεπτά sot.Τα αναφέρω τελείως πληροφοριακά χωρίς να γίνει θέμα συζήτησης, διότι κάποιοι έχουν δική τους άποψη ότι δεν μετράει το sot, μπορεί να εφτιαξα τα screenshot και άλλα τέτοια κουλά...... ” Πολύ καλά αποτελέσματα αυτά. Και αυτό μπορώ να το πω γιατί δεν βλέπω μόνο το screenshot που δείχνει το sot (όπως έκανες σε προηγούμενο post…
-
Παράθεση από juke: “αλλαζοντας θέμα τρώει ένα κολληματακι και κάνει μόνο του επανεκκίνηση ,το bootanimation το αλλαξα και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό .Επιλογή να μην ακούγεται ήχος όταν φτάνει η μπαταρία σε χαμηλό ποσοστό υπάρχει ; ” Αν σε ενοχλεί μόνο ο ήχος μπορείς με es file manager ή root explorer (ή κάποιο άλλο file manager με root δυνατότητα) να πας στον φάκελο /system/media/audio/ui και να προσθέσεις την κατάληξη .bak στα αρχεία battery.ogg και lowbattery.ogg Διαφορετικά …
-
Παράθεση από thagro: “Ναι αλλα τι κανω λαθος.? Και restart εκανα και ονομασια αλλαξα... Και κενο έβαλα για ονομασία... ” Δοκίμασε να γυρίσεις το τηλέφωνο σου στο default θέμα.
-
Παράθεση από teobitoulas: “Καλημέρα παιδιά!!!Ηθελα να ρωτήσω πόση ώρα ανοιχτής οθόνης βγάζετε με το redmi note 2? Εγώ το πολύ 1 ώρα και 15 λεπτά,συνήθως μια ώρα βγάζω με πολύ χαμηλή φωτεινότητα.Είναι φυσιολογικό? ” Ανάλογα την χρήση που κάνεις μπορεί να έχεις και 30min sot και αυτό να είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μην τρελενεσαι ακουγοντας 4 και 5 ώρες sot.
-
Παράθεση από KostasUK: “Ceaser δεν ηταν αυτο που είπες τελικα σχετικα με το low battery notification. Ίσως τελικα να μην υπάρχει αυτή η επιλογη στο μενού. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Μπορείς να πας με SDmaid ή Link2SD ή Titanium backup ή τέλος πάντων οποίο πρόγραμμα μπορεί να το κάνει και να παγώσεις το com.mediatek.batterywarning
-
@GoDf4th3r Η microSD που έχεις στο τηλέφωνο πνέει τα λοίσθια ή απλά χρειάζεται format. Βγάλε την απο το τηλέφωνο και βάλε την με έναν ανταπτορα σε ένα PC να πάρεις οτι μπορείς από τα αρχεία που χρειάζεσαι και μετά κάνε την format σε fat32. Πιστεύω όμως οτι είναι καλύτερα να την αλλάξεις με κάποια επώνυμη και αξιόπιστη καρτουλα (Samsung)
-
@gkalen Αφού το λες εσύ το δέχομαι για τα scripts.... Επανέφερα backup ξαναφλασαρα rom και το τελευταίο SuperSU v2.78 και θα δω τα αποτελέσματα. Για όσους θέλουν την τελευταία έκδοση 2.78 του supersu για φλασαρισμα από twrp την κατεβάζουν από το [Stable](2016.09.01)SuperSU v2.78 Release
-
Χθες πέρασα την Stable 8.0.1.0 του gkalen (την τελευταία) στο RN2 φλασαροντας και το zip του Supersu (v2.76) από το chainfire. Σήμερα που έβγαλε update από το playstore στην v. 2.78 το έκανα και αναβαθμισα και το su binary. Επειδή διαβάζω ότι αυτό δημιουργεί πρόβλημα αλλά δεν έχω καταλάβει σε ποια φάση, μήπως πρέπει να επαναφέρω το χθεσινό μου backup και να ξαναφλασαρω την rom αγνοώντας την ειδοποίηση του SuperSu? Μήπως το πρόβλημα είναι μόνο στις dev rom και εγώ με την stable είμαι ΟΚ.? @gkalen…
-
Ε εσύ κοίταζε μόνο στο mi account.......το περισσιο φως δεν βλάπτει
-
@tsamige Για το 3 μπορείς να το αλλάξεις από Ρυθμίσεις - Γραμμή κατάστασης - Διάταξη ειδοποιησ. και διακοπτών, και αλλάζεις σε Ξεχωριστή
-
Παράθεση από Agent_92: “δυστυχώς πάνω που είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις θέμα με τις ειδοποιήσεις, τώρα που έβαλα την ελληνική stable miui 8 επέστρεψε το πρόβλημα. έκανα όλες τις ρυθμίσεις για μπαταρία κλπ, να μην κόβει διεργασίες στο παρασκήνιο αλλά πάλι αρκετές φορές αν δεν μπω στο viber, τα μηνύματα δεν έρχονται. ελπίζω να σιαξει σε μελλοντικό update γιατί είναι λίγο σπαστικό. ” θα πρέπει να έχεις κλειδωμενες μόνο τις εφαρμογές messaging στην μνήμη. Αν έχεις ρύθμιση να μην κόβεται καμία διερ…