Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 133.

• Παράθεση από Sof: “καλημερα.τι μου συστηνετε να κανω για να αυξησω την ενεργειακη αυτονομια του τηλεφωνου; τι ρομ να βαλω; τι προγραμμα να εγκαταστησω; (δεν θελω να καλωδιωθω με powerbank) ” Αγόρασε 2η μπαταρία....

• πρέπει να τα. κανείς κάθε φορά που θες να συνδέσεις νεα συσκευή.

• Παράθεση από kospens: “Καλημερα και απο μενα, εβαλα πριν απο λιγο την 7.5.3 , καλα μεχρι τωρα , δεν εκανα πληρης ελεγχο ακομα, αλλα το παρατηρησα οτι , οταν ενεργοποιω το bluethooth , δεν μου βρισκει τις συσκευες που εχω για να κανω pair. τι μπορει να φταιει; ” Μπήκες στις ρυθμίσεις bluetooth να κάνεις ανυχνευσιμη την συσκευή?

• Ασφαλώς υπάρχουν προγράμματα που δείχνουν περισσότερα στατιστικά για την κατανάλωση της συσκευής και αυτό ακριβώς είπα στο χθεσινό ποστ μου. Γίνεται συνεχώς συζήτηση, από ορισμένους, για τις ώρες sot και μόνο, οδηγώντας άλλους να πιστεύουν ότι το τηλέφωνο τους έχει πρόβλημα ή η rom που εχουν είναι προβληματική και άλλους να πιστεύουν ότι εχουν κάνει το τέλειο σεταρισμα ή χρησιμοποιούν την καλύτερη rom.

• Παράθεση από LeonTsi: “Ολος ο κόσμος κριτήριο αυτονομίας ενός τηλεφώνου θεωρεί το sot, τώρα αν εσύ θεωρείς το gsm ok σεβαστό.... ” What's SOT and Why Isn't it the Battery Meter - XDA TV Ναι προτιμώ να έχω την δική μου άποψη ασχέτως αν δεν συμβαδιζει με αυτην που έχει ο πολύς κόσμος. Εσυ?

• Παιδιά χαλαρώστε λίγο με την γελοιότητα του sot. Από πότε ενα screenshot με τις ωρες οθόνης αποτελεί κριτήριο απόδοσης της μπαταρίας? Βάλε screenshot απο gsam να φαίνεται η πραγματική χρήση του τηλεφώνου. Αντε να μην αρχίζω να ανεβάζω 8ωρα και 9ωρα sot.

• @brougos Πόσο συχνά συνέβαινε να φορτίζεις το τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα το χρησιμοποιούσες βλέποντας βίντεο στο youtube ή παιζοντας παιχνίδια? Ρωτάω επειδή μια τέτοια χρήση σίγουρα μειώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά είμαι περίεργος μήπως μπορεί να δημιουργεί και προβλήματα σαν το δικό σου.....

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kandilak: “Αν σου δουλέψει ο συνδυασμός απενεργοποιημενου τηλεφωνητή με ειδοποίηση κλήσης χωρις ενημέρωση του καλουντος ενημέρωσε με ποιο κωδικό το έκανες γιατι με ενδιαφέρει. Αν θες στείλε pm γιατί το παρακαναμε με το off-topic ” Κωδικός ενεργοποίησης χαμένων κλήσεων + χωρίς ενημέρωση αυτού που κάλεσε (και χωρίς τηλεφωνητή) **62*306975471234567# Κλήση, όπου το 1234567 τα ψηφία του τηλεφώνου σας χωρίς το 697 ” Ο κωδικός έτσι οπως τον δίνεις μου βγάζει σφαλμα…

• Αν σου δουλέψει ο συνδυασμός απενεργοποιημενου τηλεφωνητή με ειδοποίηση κλήσης χωρις ενημέρωση του καλουντος ενημέρωσε με ποιο κωδικό το έκανες γιατι με ενδιαφέρει. Αν θες στείλε pm γιατί το παρακαναμε με το off-topic

• Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να έχεις οποιαδήποτε ειδοποίηση χαμενης κλήσης χωρις να ειναι ενεργοποιημένος ο τηλεφωνητής.

• ο τηλεφωνητής ειναι ενεργοποιημένος από προεπιλογή με την εγγραφή του αριθμού στο δίκτυο. Το συνημμένο που δίνω στο προηγούμενο post μου έχει καθε λεπτομέρεια.

• Μπορείτε να δείτε και αυτό που είναι σχετικό google.gr/url?sa=t&source=web&…g2=JowtHnX2oqoSi-lWAUbXsQ

• Θα μιλήσω για την δική μου εμπειρία με καρτοκινητη cosmote. Από τότε που απενεργοποιησα για δικούς μου λόγους την υπηρεσία τηλεφωνητή σταμάτησα να δεχομε μύνηματα για κλήσεις που έλαβα οταν ήμουν εκτός δικτύου ή ειχα κλειστό το τηλέφωνο.

• Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από pechr: “Όσοι έχετε υποψία ότι δεν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Antutu που σίγουρα κατά το test θα χρειαστεί να λειτουργήσουν όλοι οι πυρήνες. Αν πάλι δεν λειτουργήσουν τότε σίγουρα είναι bug. ” Αρα ειναι bug.. ” Την περίπτωση το CPU monitor να μην διαβάζει σωστά την χρήση των πυρήνων στην συσκευή ή στην rom που έχεις την έχεις ελέγξει?

• Αν είχες χρησιμοποιήσει usb3 θύρα, δοκίμασε σε μια usb2

• Παράθεση από kalergman: “Έχω ένα πρόβλημα από την αρχή και δεν μπορώ να το λύσω. Σε όλες τις rom. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται το backup τα widgets παύουν να λειτουργούν! Λογικά όταν τρέχει το backup τα κλείνει αλλά μετά δεν... Υπάρχει κάποια λύση; Δεν είναι κάτι σημαντικό μιας και έχω μόνο 3 από αυτά να τρέχουν και κάθε φορά τα ξαναπερνάω. ” Την επόμενη φορά κάνε το εξής. Πάρε πρώτα ένα Backup μόνο τον launcher και μετά ένα άλλο με όλα τα υπόλοιπα χωρίς τον launcher. Όταν θες να τα επαναφέρεις π…

• Για την φωνιτική πληκτρολόγηση πάτε "Πρόσθετες Ρυθμίσεις" --> "Γλώσσα και εισαγωγή" , μετά στο πεδίο "ΟΜΙΛΙΑ" βρίσκετε το "Φωντική είσοδος" και το επιλέγετε, μετά πατάτε το γρανάζι δίπλα στο "Βασική αναγνώριση Google". Εκεί στο Γλώσσες επιλέγετε Ελληνικά και αν θέλετε και English. Πατώντας παρατεταμένα πάνω στην κάθε γλώσσα την θέτετε ως προεπιλεγμένη γλώσσα φωνητικής αναζήτησης. Ελπίζω να βοήθησα............

• gkalen όταν έχεις χρόνο πες μου αν έχεις καμιά ιδέα για αυτό Επίσης μετά από κάποιες δοκιμές στο δικό μου RN2 κατέληξα ότι κάποια από τα scripts που έχεις στον init.d φάκελο δημιουργούν αρκετά κολλήματα μετά από κάποιες ώρες χρήσης. Όταν διέγραψα όλα τα scripts από τον φάκελο τα κολλήματα εξαφανίστηκαν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων κολλημάτων ήταν όταν έκανα ενημέρωση ή εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore και εκεί που το τηλέφωνο δεν καταλάβαινε τίποτα ήταν όταν έκανα benchmark στην …

• gkalen θέλω να κάνω downscale την ανάλυση του RN2 σε 1280x720 με dpi στα 320 για να κερδίσω σε επιδόσεις και αυτονομία. Το κάνω μέσω terminal με τις εντολές wm size και wm density. Όμως όταν αλλάξω την ανάλυση δεν λειτουργούν τα capacitive hardkeys του τηλέφωνου και αναγκάζομαι να ενεργοποιήσω την navigation bar στο κάτω μέρος της οθόνης αλλά θα προτιμούσα να μην χρειαζοταν να το κάνω. Μπορείς να βοηθήσεις στο να κάνω να δουλεύουν τα hardkeys σε ανάλυση 720p.

• Αν το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί την γραμματοσειρά συστήματος και αυτή είναι μία που δεν υποστηρίζει τα ελληνικά τότε ή αλαμπουρνεζικα ή τέλος πάντων θα βλέπεις διαφορετικά τα γράμματα σε σχέση με το πώς δείχνουν στα αγγλικά.