Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
Λοιπον....Μέχρι στιγμής διάφορα καμία και πουθενά...Θα το αφήσω και όλο το βράδυ να δω τι μπαταρία θα καταναλωθεί...Με την 8.1.6.0 ήταν σχεδόν μηδενική η κατανάλωση... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κομπλέ όλα..Μπήκε αμέσως...Για να δουμε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωωωω τέλεια ευχαριστώ παίδες..Στην ουσία περνάω μόνο την νέα recovery και φλασαρω...Οκ...Απλό.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λέει προσοχη από miui 7 σε 8...Αλλά εγώ είμαι ήδη σε 8.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια για ένα mi5 από την XTRVbeta1-8.1 8.1.60 στην 8.1.9.0 απλά dirty flash από πάνω ε;Δεν παίζει ρόλο που πάω από android 6 σε 7
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚι αλλο ενα μετα αππ restart...5.12.17
-
ΜήνυμαΜε 5.12.17 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜε την 5.12.10 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαMi4 @ 5.8.6 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣταθερα με την 5.7.23 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Fc και σε μενα στις προσθετες ρυθμισεις... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαMi4 + Ivan 5.5.20
-
Με το mi4 να δουμε τι γινεται...η 5.5.22 δεν εχει και πολλες αλλαγες..
-
Μια γρηγορη απ'ολα που εχω..
-
5.5.20 του ivan πλεον...σουπερ...ολα ρολοι και η μπαταρια καλυτερη της 5.5.8
-
[5.5.8] Android 5.1.1 for Cancro (Mi 3 W/C, Mi 4 W/C, Mi 4 LTE) by Ivan UPDATE - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Την version με gapps έβαλα..
-
Έχω κρατήσει backup μέσα απο την miui οποτε θα την περάσω στο system 2 με το backup αυτό..
-
Απο το πρωι δοκιμαζω την 5.1.1 του ivan...καλη φαίνεται..όλα δουλεύουν όπως πρεπει και με την lenovo super camera βγάζει και super photos...antutu ~48000...μένει να δω πως θα τα παει με την μπαταρία...αν πλησιάσει την miui την κραταω...
-
Μήνυμαμηπως το ετρεξε σε balanced mode?
-
Τα σπαει..... Στάλθηκε από το MI 4W μου