Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
Εγώ έχω κάνει όλη την διαδικασία είμαι στην China dev και δεν το έχω πάρει απόφαση να πάω global rom διότι πάει νεράκι η ρομ των Κινέζων... Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μου συνχρονιζει τις επαφές του Gmail και ένα άλλο θεμε είναι ότι έχω την. 8.8.31 και μου έχει έρθει ειδοποίηση για update στο Android pie αλλά έχω απενεργοποιησει το auto update... Κάποιος που δεν το έχει αυτό το θέμα με τις επαφες η το έχει κάνει να συγχρονίζει?
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω και εγώ έναν λογαριασμό που είχα ξεκλειδώσει τον Ιούλιο το note 5 αλλά δεν έβαλα αυτόν.. Λέτε να δοκιμάσω αυτόν και να βγάλω αυτόν που μετράει 720 ώρες?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Mrlifeguard: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Mrlifeguard: “Οκ, απλά στο reboot recovery, δεν μπαίνει σε σε twrp αλλά στο εργοστασιακό, οπότε αναγκαστικά πάω πάλι σε fastboot. Δοκίμασα πάλι, τίποτα. Εκτός αν θέλει τόση πολύ ώρα, που δεν νομίζω! ” Τι έγινε τελικά; Μπούταρε;"Εγκατεστησα το TWRP μεσω fastboot, κανω εγκατασταση το magisk και μετα την XTRV 8.9.6."Δεν βάζεις πρώτα σκέτη την xtrv και μετά εάν μπουτάρει βλέπεις για root μέσω magisk; ” Δυστυχώς δεν μπουταρε, όση ωρα κα…
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπόμενος έπρεπε να βάζαμε China stable και όχι dev και θα φλασαρουμε έφοσον δεν έχουμε μεταβεί σε Android p και φυσικά να έχει βγει η global stable miui10. Δεν κάνουμε downgrade στο miui η στο Android? Μπορω τωρα να φλασαρω China stable 10 η δεν γίνεται γιατί είναι κλείδωμενος ο bootloader?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαόσοι βάλαμε China dev θα πάμε σε update σε pi και όταν ξεκλειδώσουμε θα έχουμε θέμα αν φλασαρουμε global stable αν είναι ακόμα miui 9 η miui10?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα720h εμενα εγραψε...
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοκ όλα μια χαρα κλειδωσε...τωρα για ξεκλείδωμα μπορω να βαλω καποιο id/password ετσι ώστε αν αλλαξει χερια η συσκευή ναμ ην κανει την ιδια διαδικασια ο άλλος?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαόχι τελικα,να ξαναφλασαρω παλι με πατημενη την επιλογή?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαόχι δεν το πατησα...να ξαναφλασαρω?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαηταν επιλεγμενη όταν το ανοιξα...τι να κανω?να ξαναφλασαρω η να παω μεσα να το κανω χειροκίνητα?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕγω πάλι πέρασα την china dev 8.8.31 αλλά δεν μου κλείδωσε τον bootloader αυτόματα μολις τελείωσε το φλασαρισμα...μήπως πάω εγώ από μέσα και το κλειδώνω χειροκίνητα?
-
Georsev - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠότε το ξεκλειδωσες?ότι κάνε η υπόθεση..