Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Παράθεση από alex7ms: “Καλησπέρα Θα βάλω ένα air condition στο δωμάτιο, στο οποίο το ρευμα θα μπει κατευθείαν μέσα στο κουτί και όχι πάνω σε πρίζα. Αν αγοράσω το aqara.com/en/smart_air_conditioner_controller.html χρειάζεται να είναι πάνω στην πρίζα το air condition ή απλά να είναι κοντά ώστε να πιάνει το IR και να το ελέγχει. Εκτός αν υπάρχει κάποιο σκέτο IR όπως έβγαζε παλιά. Επειδή έχω και το temp sensor όπως και άλλα θα προτιμούσα να είναι της οικογένειας xiaomi για να συνδυάζονται τα σενάρια…
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΔείτε αυτό vote for carrier aggregation(4g+) on band (3 with 7) for mi8 - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 8 - Συζήτηση σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε αν παραλάβουμε με ξεκλείδωτο Bootloader
George12 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο αρχείο που βγαίνει από το ξεζιπαρισμα βάλτε κατάληξη .zip και από αυτό βγαίνει ο φάκελος. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΜπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος που έχει τη συσκευή ότι βλέπει 4g+ και ποια version έχει ; Ευχαριστώ
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΔεν είναι global version έχει την global stable και unlocked bootloader.
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΤις ξεκάρισα είναι σωστές Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΠρόσφατα αγόρασα το mi 8 με ξεκλείδωτο bootloader και global rom. Δεν έχω δει πουθενά 4g+ με cosmote που έχω. Δεν το υποστηρίζει το hardware ή υπάρχει κάποια ρύθμιση ; Ευχαριστώ