Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

gus7 - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Παράθεση από gus7: “Παιδια μια βοηθεια. Προσπαθω να περασω την rom 5.5.8 απο recovery αλλα μου βγαζει σφαλμα.” Ξεχασα να αναφερω οτι φοραει την CNCommon v11.13 οπως ηρθε δηλαδη απο vickmall. Παιζει καποιο ρολο το recovery;

Μήνυμα

Παιδια μια βοηθεια. Προσπαθω να περασω την rom 5.5.8 απο recovery αλλα μου βγαζει σφαλμα.

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Προς το παρόν μόνο αυτή είναι διαθέσιμη MIUI με Ελληνικά => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…as-4-4-2-X9180-5-5-8-zip/” Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

Μήνυμα

Παιδια μολις παρελαβα το κινητο. Τελικα ποια ελληνικη rom μπορω να περασω χωρις να εχω προβληματα;

Μήνυμα

Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gus7: “Καλησπερα σε ολους.Η rom ειναι κοινη και για τις 2 εκδοσεις (1/4 και 2/8)?” Ναι λογικά πρέπει να είναι κοινή, όπως δεν ξεχωρίζει τις μαμισιες Rom η ΖΤΕ δεν βλέπω τον λόγο η MIUI να μην ταιριάζει και για τις δυο εκδόσεις... Αν θες μπορεις να κατεβασεις και την τελευταια απο αυτόν που την έκανε port στο αγγλικό φόρουμ εδω: MIUI ROM for ZTE Redbull - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Τα Ελληνικα της ομως θα ειναι ανυπαρκτα οπως και τα gapps σε …

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους.Η rom ειναι κοινη και για τις 2 εκδοσεις (1/4 και 2/8)?

• mi key

gus7 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παιδια πως ακριβως δουλευει το mikey γιατι εγω το πετυχαινω 1 φορα στις 10.Πως πρεπει να κανω τα πατηματα;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gus7: “Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που μου εμφανιστηκε στις 2 τελευταιες stable. Αρκετες φορες δεν μπορω να συνδεθω στο wifi και μου εμφανιζει το μηνυμα "η συνδεση δικτυου δεν ειναι διαθεσιμη, παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα". Επισης αυτο το μηνυμα εμφανιζεται αρκετες φορες χωρις να προσπαθησω καν να συνδεθω. Με επανεκινηση δεν διορθωνεται” Αυτό το μύνημα εμφανίζεται μόνο στο Wifi ή και στο 3G??” Το μηνυμα αυτο μου εμφανιζεται ακομα και οταν δεν ειμαι συνδε…

• Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που μου εμφανιστηκε στις 2 τελευταιες stable. Αρκετες φορες δεν μπορω να συνδεθω στο wifi και μου εμφανιζει το μηνυμα "η συνδεση δικτυου δεν ειναι διαθεσιμη, παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα". Επισης αυτο το μηνυμα εμφανιζεται αρκετες φορες χωρις να προσπαθησω καν να συνδεθω. Με επανεκινηση δεν διορθωνεται

• Αγαπητε MIUI_ART που μπορω να βλεπω το changelog καθε rom οταν κανω αναβαθμιση; Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Δεν μπορώ να κάνω Boot σε MIUI

gus7 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αγαπητε MIUI ART σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια.Ακολουθησα τον οδηγο και το εφτιαξα το κινητο.

gus7 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

δυστυχως δεν εχω καμια rom φορτωμενη.Εκανα το λαθος και την διεγραψα για να εχω διαθεσιμο χωρο.Δεν ξερω τι αλλο να κανω,τα δοκιμασα ολα οσα μου ειπες και εχουν σπασει τα νευρα μου.

gus7 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Πήγαινε στο Recovery και => Advanced => Active System και επέλεξε αυτό το System που δεν είναι Active και μετά Reboot” Δυστυχως τα ιδια

gus7 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Από το Recovery κάνε Wipe την Cache και κάνε Reboot. Aν δεν σου δολέψει, δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση της ROM από το Recovery... Αν και πάλι δεν, τότε κάνε Wipe τα Data, και αμμέσως μετά ξανά flash την ROM, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τα στήσεις όλα πάλι από την αρχή.” Αγαπητε MIUI ART ευχαριστω για την αμεση απαντηση παρα το ακαταλληλο της ωρας.δοκιμασα αυτα που ειπες χωρις αποτελεσμα Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν εχω κρατησει την rom για να την ξαναεγ…

gus7 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδια βοηθεια.Μετα απο επανεκκινηση το κινητο εχει κολλησει στο λογοτυπο mi.com.Μπορω να μπω σε recovery.Tι πρεπει να κανω;

• Παράθεση από ulvergr: “Παράθεση από gus7: “Παιδια υπαρχει τροπος να απανταω στις κλησεις με οριζοντια κυλιση οπως στην V5 γιατι εχω την αναλογη θηκη;Με αλλαγη θεματων V5 δεν αλλαξε κατι.” Ίσως κάνεις την δουλεία σου αν αλλάξεις την εφαρμογη. Τσεκαρε το HD full screen caller id. Και βαλε το αναλογο θέμα” Ευχαριστω για την απαντηση. Την εγκατεστησα την εφαρμογη αλλα δεν δουλεψε. Εξακολουθει να εμφανιζει τα εικονιδια της V6. Εκτος αν δεν εχω κανει καποια ρυθμιση σωστα

• Παιδια υπαρχει τροπος να απανταω στις κλησεις με οριζοντια κυλιση οπως στην V5 γιατι εχω την αναλογη θηκη;Με αλλαγη θεματων V5 δεν αλλαξε κατι.

• Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα παιδια υπαρχει δινατοτητα στην ρομ μας απο ρυθμισεις η αλλαγη θεματος να αλλαξουμε τον τροπο αποδοχης/απορριψης της κλησης αντι καθετη κιληση προς τα επανω να γινει οπως ηταν στην miui 5 οριζοντια δεξια/αριστερα η κιληση?διοτι δεν με βοηθαει με την θικη που εχω..??” Φιλε μου βρηκες καποιο θεμα γιατι εχω και εγω αυτο το προβλημα;

• Παιδια εχω ενα προβλημα. Στην εφαρμογη του ebay αλλα και απο το browser δεν μου εμφανιζονται οι εικονες των προιοντων. Δεν φταιει η εφαρμογη γιατι σε αλλο κινητο δουλευουν κανονικα. Τι μπορει να φταιει;