Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gus7: “Πως ακριβως κανω clean install;Απλα wipe data/factory reset η' και κατι αλλο” Ο όρος Clean Install περιγράφει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Factory Defaults (εντός rom) - Wipe Cache/Wipe Dalvik Cache (απο CWM ή TWRP).” Καταλαβα. Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ειμαι πολυ εξοικειωμενος. Ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “H μετάβαση από STABLE σε Developer γίνεται σωστά ΜΟΝΟ με Clean Install (Wipe Data/Factory Reset). Διαφορετικά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα αστάθειας συστήματος λόγο ασυμβατότητας στα Data.” Πως ακριβως κανω clean install;Απλα wipe data/factory reset η' και κατι αλλο;
-
Παράθεση από Deus164: “ο ποιο συνηθισμένος τρόπος είναι ο παρακάτω xiaomi-miui.gr/community/index…F%84%CE%BF-Xiaomi-Mi2-2S/ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi2/2S” Δεν πρεπει να κανω clean install;
-
Παράθεση από Deus164: “Σωστά 4.11.7 είναι developer rom οι developer βγαίνουν κάθε παρασκευή με διορθώσεις και καινούριες προσθήκες και δίνονται για δοκιμη και feedback Η stable αναβαθμίζεται κάθε μηνα μπορεί και ανά μεγαλύτερο διάσημα κάποιες φορες έχει τις διορθώσεις και τις προσθήκες από τις developer rom που έχουν δοκιμαστεί και λειτουργούν σωστά” Ευχαριστω φιλε μου. Εχω περασμενη την stable. Πως ξαναγυριζω στην ελληνικη;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE: Oι νέες GTV-4.11.7 θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά από σήμερα αργά το βράδυ - αύριο το πρωί. Σε αυτή την έκδοση έχουμε και την πρώτη V6 Kit Kat ROM για τις RedMi Note 4G συσκευές...”” Επειδη εχω μπερδευτει λιγο, τι διαφορα εχει αυτη η rom απο την stable;Αν καταλαβα καλα αυτη δεν ειναι αναβαθμιση της stable, σωστα;
-
Απο τοτε που περασα την miui6 το ξυπνητηρι στην notification bar δεν εμφανιζεται. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;
-
Οπως επισης και το ξυπνητηρι δεν εμφανιζεται και αν δεν κανω λαθος ουτε στην MIUI 5 εμφανιζοταν.
-
Παιδια πως γυρναμε παλι στην GTV-3.21;