Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
@derveni ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα μαλλον δεν εγινα κατανοητος. μου στελνουν μηνυμα και το λαμβανω διπλο. δηλαδη και στην vodafone να στειλω για το υπολοιπο του χρονου ομιλιας η απαντηση ερχεται διπλη. Οπως επισης και ολες οι απαντησεις που δεχομαι ειναι παντα διπλες (η ιδια απαντηση δυο φορες)
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
sokin - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοποτε χρησιμοποιω τον οδηγο που σου εστειλα... το λινκ που βρηκα απο το profil σου απο unofficial σε official για το Redmi Note 3 (MTK) και βαζω την China Developer (V6.3.24) που εχει ο οδηγος για αρχη ... σωστα?
-
sokin - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεσυ λες να μπω εδω.... Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) και να περασω την China Developer (V6.3.24) ??? οπως λεει ο οδηγος... και μετα θα παιρνει updates? επισης αντι να βαλω την China Developer (V6.3.24) μπορω να περασω την 8 με την μια ή βαζοντας την China Developer (V6.3.24) μετα με το choose update package μπορω να βαλω την 8 ? sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα προσπαθω να καταλαβω τι γινεται... καθως επισης το κινητο εχει κολλ…
-
sokin - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαναι... που λεει Note 3 MTK China ακριβως απο κατω απο το Redmi Note 3.... εμενα μου το στειλανε με MIUI 7.9 stable, οπου δεν εχει παρει κανενα update και επισης μου το στειλανε με cm security και δυο αλλα apps που δεν μπορω να τα σβησω. οταν ειχα το redmi note lte, επαιρνε updates και δεν ειχα κανενα θεμα... ουτε ειχε μεσα ασχετα apps. κατι δεν καταλαβαινω σωστα?
-
sokin - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεχω το Redmi Note 3 ... και θα ηθελα να περασω αυτη την εκδοση MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
sokin - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα! εχω παρει εδω και 6 μηνες το redmi note 3 και εχει την εκδοση MIUI 7.9 stable... δεν με αφηνει να κανω update με τον απλο τροπο... οπου κατεβαζεις την rom, την ριχνεις χυμα μεσα στο κινητο και απο το system update πατωντας τις 3 τελείες μεσω του choose update package. εαν κανω τον παραπανω οδηγο και βαλω την εκδοση China Developer(V6.4.1.4) οπου λεει ο οδηγος οτι μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader... θα χρειαστει να κανω αιτηση ή περνωντας την συγκεκριμενη εκδοση θα ειμαι οκ ωστε να π…
-
καλησπερα... καινουριοw στην κοινοτητα. λεω να τσιμπησω αυτο εδω απο το συγκεκριμενο site. Xiaomi RedMi Note 4G DualSim - 2GB - Xiaomiforsale.com ποια η αποψη σας.... μπορουμε να ξερουμε εαν ειναι γνησιο xiaomi? προτεινετε καποιο αλλο site? επισης που μπορω να βρω μαυρο πισω καπακι για το συγκεκριμενο μοντελο...?