Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 112.
-
Παράθεση από kounkoun: “Λάθος προιον ” Εγώ παρέλαβα το σωστό αλλά είναι αίσχος. Ότι χειρότερο έχω πάρει σε tempered glass. Δεν θα το χαρακτήριζα καν glass αλλά μια λεπτή πλαστικούρα της κακιάς ώρα. Επίσης δεν μπορώ να το τοποθετήσω καλά με τίποτα, μένει αέρας στην πάνω πλευρά. Για πέταμα είναι, το κρατάω μέχρι να έρθει κάποιο άλλο που παρήγγειλα.
-
Παράθεση από dionisis121: “@iakoboss7 Οντως δεν έχω περάσει ουτε το supersu ουτε έχω ενεργοποιήσει το root μέσα απο cm . Παρόλαυτα novago και αλλές banking εφαρμογές βρίσκουν οτι είμαι rooted. Μ ενα google που εκανα λένε για αφαίρεση su binaries απο bin & xbin αλλά δεν ξέρω τον τροπο. ” Και δεν λειτουργουν αυτες οι εφαρμογες? Ποιες ειναι? Με το otg εισαι οκ?
-
Παράθεση από iakoboss7: “οκ δεν πειραζει και εγω ετσι το εκανα (εχω kate). απλα βαλε και το super su για να δουλεψει το δευτερο back up αν το κανεις. το modem ειναι μεσα στο cm13firmwares ολα οσα σου εγραψα ειναι ολα οσα εκανα και δεν εχω αντιμετωπίσει ουτε μισο προβλημα! το bug με το otg που γραφεις εδω πιο ειναι? το μονο πραγμα που εβαλα με otg ειναι μια καμερα μικροσκοπιο που κολλαγε πολυ... οποτε μαλλον αυτο θα εννοεις... σε lg g3 πχ ηταν οκ. ” Εννοείς να έχω ήδη το SU πριν κάνω το backup? Ν…
-
Παράθεση από iakoboss7: “1.εχεις ξεκλειδωσει bootloader? 2.εχεις kate η kenzo? 3. εδω ειναι τα twrp ââ NEWBIE GUIDE ââ [⦠| Xiaomi Redmi Note 3 ο οδηγος για τα backup ειναι αυτος How to port cyanogenmod for kenzo to kate devices - Post #59 το δευτερο back-up ειναι περιεργη διαδικασια και θα σου σκισει λιγο τους drivers... με παίδεψε λιγο εμενα... να εχεις κανει κανα system restore πριν για να υπαρχει. λιγοι το κανουν παντως και πολυ δυσκολα θα χρειαστει... το EFS φτανει 99%. τα wipe πο…
-
Λέω να ξεκινήσω την διαδικασία. Αυτά που πρέπει να κάνω είναι: 1. Backup όλων των partition ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. 2. Backup του ΙΜΕΙ ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. 3. Φλασάρισμα με το alka TWRP της τελευταίας cm. 4. Φλασάρισμα με το alka TWRP του modem partition (που δεν ξέρω ποιο είναι). Αυτά είναι τα βήματα? Αγνοώ κάτι? Μην κάνω καμιά βλακεία.
-
Παράθεση από Thracia: “@Stelios85 Σε Kenzo εχω αυτές τις δύο επιλογές! Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22123/ Είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει το restore σε cm? ” Τις έχω κι εγώ αυτές τις 2 επιλογές. Δεν είμαι σιγουρος ότι θα δουλέψει σε cm αλλά μέχρι τώρα εδώ και χρόνια είναι η πρώτη φορά που δεν δουλεύει σε κάποια rom και επίσης έχω βρει αυτό.
-
Παράθεση από Thracia: “Ψαξτω λίγο στις ρυθμίσεις,κατι για αναγνωριστικό τηλεφώνου,το είχα δει παλιότερα ” Δεν βρίσκω κάτι. Κάτι που δεν ανέφερα είναι πως όταν πάω να επαναφέρω μια εφαρμογή, βγαίνει παράθυρο διαλόγου που με ρωτάει: Εγκατάσταση εφαρμογής μέσω USB: Εγκατάσταση/Απόρριψη και επιλέγω εγκατάσταση. Έχω ενεργοποιήσει απο την αρχή προφανώς την αντίστοιχη επιλογή από το μενού για προγραμματιστές. Δεν υπάρχει σωτηρία, θα πάω αναγκαστικά σε cm.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Το BackUp και το Restore γίνονται όταν έχουμε ίδιο twrp Αν αλλάξει το twrp και θέλουμε να κάνουμε παλιό Restore, ακόμη και προπέρσινο τότε βλέπουμε ποιο twrp υπήρχε μέσα στη Ρομ τότε, το κάνουμε εγκατάσταση μόνο του και ΄μετά τρέχουμε το Restore που πλέον θα το αναγνωρίζει ” Αναφέρεσαι στο δικό μου ζήτημα? Σχετίζεται το titanium με το recovery?
-
Παράθεση από Thracia: “Κανε backup από μια εφαρμογή να δουμε αν το κανει και που αποθηκευη ” Το εκανα. Δουλεψε το backup και δουλεψε και το restore γι αυτη. Για τις παλιες ομως δεν δουλευει. Πώς εξηγείται?
-
Παράθεση από Thracia: “@Stelios85 Έχεις προσπαθήσει να πάρεις backup απο μια εφαρμογή,να δεις αν το κάνει; ” Οχι. Έχεις στο μυαλό σου κάτι σχετικό με αυτό που ρωτάς που θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος?
-
Παράθεση από Thracia: “@Stelios85 Αν και νομίζω δεν έχεις αναφέρει τι πρόβλημα σου βγάζει! Το φάκελο του backup που τον έχεις; ” Δεν βγαζει καποιο προβλημα, απλα μενει κολημενο στο 0%. Τον φακελο τον εχω στην εσωτερική μνήμη και τον βλέπει κανονικά.
-
Μιας και έχω εκνευριστεί κι εγώ από την miui θέλω να δοκιμάσω την CM. Έχω το Kate. Έχω κάνει κι εγώ αυτή την διαδικασία και κατάφερω να εγκαταστήσω TWRP και να rootάρω την συσκευή. Δεν έχω ιδέα όμως πως να βάλω την CM τώρα και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία. Υπάρχει κάποιος οδηγός? Παράθεση από iakoboss7: “ασχετο αλλα εγω πηγα σε cm13 με κλειδωμενο bootloader... (περασα twrp μεσω edl) και ειπα να τσεκαρω μια μεσω fastboot και βλεπω οτι ειναι ξεκλειδωτος... θεωρειται unofficial unlock? θα εχω καπ…
-
Παράθεση από Thracia: “Κατέβασε άλλη εφαρμογή που θέλει ρουτ να δεις αν δουλεύει το ρουτ ” Δεν χρειάζεται, το έχω ελέγξει εξαρχής με root checker και δουλεύει.
-
Ετσι μου έρχεται να βάλω cm και να ησυχάσω. Ακόμα δεν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το κινητό και άρχισαν τα πρώτα προβλήματα με την miui. Έχει δοκιμάσει κανείς cm; Λειτουργούν όλα;
-
Παράθεση από Thracia: “1.Δεν εχεις δοκιμάσει σε άλλες εφαρμογες? 2.γι αυτό ρώτησα σε πια συσκευή Εισαι σίγουρος ότι πέτυχε? ” Τι εννοείς ΣΕ άλλες εφαρμογές; Έχω ακούσει για ασυμβατότητες γενικά με εφαρμογές και δεν το περίμενα. Το συνάντησα όμως στην πρώτη εφαρμογή που έβαλα, δηλαδή το titanium. Γι αυτό ρωτάω αν έχετε συναντήσει ασυμβατότητες και με άλλες εφαρμογές. Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Stelios85: “Πρώτη φορά δεν μου δουλεύει το titanium σε συσκευή. ” Ούτε σε μενα δεν δουλεύει το TB…
-
υποτίθεται πως δεν ξεκλειδωνε με αυτη την διαδικασια. Θα το δοκιμασω κι εγω. Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Stelios85: “Δεν δουλεύει το Titanium σε MIUI 8 6.9.29. Συμβαίνει και σε σας? Καμια λύση? ” Σε πια συσκευή με πια ρομ? ” ε στο Kate προφανώς, η rom είναι η dev miui 8 6.9.29. Έχω κάνει root, έχω δώσει δικαιώματα, έχω ενεργοποιήσει αγνωστες πηγες, κτλ. Πρώτη φορά δεν μου δουλεύει το titanium σε συσκευή. Να περιμένω προβλήματα και με άλλες εφαρμογές?