Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 112.
-
Δεν δουλεύει το Titanium σε MIUI 8 6.9.29. Συμβαίνει και σε σας? Καμια λύση?
-
Και σε μας που βρίσκεται το light και το proximity sensor? Μήπως τα εμποδίζει το tempered glass του Mi2?
-
Είμαι από αυτούς που εγκατέστησαν TWRP και έκαναν root με την γνωστή διαδικασία. Προσπάθησα σήμερα να κάνω το ΟΤΑ Update και προφανώς δεν έγινε γιατί το recovery είχε αντικατασταθεί από το TWRP. Για να κάνω manually τα updates μέσω TWRP από δω και πέρα, που μπορώ να βρίσκω τις ενημερωμένες rom σε .zip?
-
Παράθεση από kounkoun: “Το temperd ήρθε αλλά δεν ταιριάζει είναι τελείως λάθος, οπότε τζίφος ο ενθουσιασμός. ” Κρίμα, μεγάλη μλκια και το περίμενα κι εγώ αυτές τις μέρες. Ζήτησες refund? Επίσης υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου στην Ελλάδα/Ευρώπη για να μην περιμένουμε, ένα tempered glass έστω και για kenzo?
-
Αυτο το σύντομα με έχει κουράσει όμως. Αν γίνει μαζική παραγγελία είμαι μέσα. Παράθεση από CrisBalGreece: “Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σκέφτομαι να πάρω το Kate επειδή έχει την 800αρα. Τι μου προτείνετε από θέμα μαγαζιού και αγοράς? Ή να πάω στο Kenzo? Τι είναι καλύτερο αν εξαιρέσουμε ότι στο Kate δεν βρίσκουμε θήκες tempered κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αφου ίδια είναι πλην 800άρας και θηκών τι να σου προτείνουμε δλδ? Μαγαζι δεν μπορούμε ν…
-
Παράθεση από z104: “Μέσα και εγώ για 2 θήκες (όχι flip) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μέσα κι εγώ για μια φλιπ μαυρη και μια πλάτης.
-
Παράθεση από efkolo: “όχι, κάνοντας update θα χάσεις το root ” Κι αν αμέσως μετά το update ξαναφλασάρω το su θα επανέλθει κανονικά το root? 5 λεπτά υπόθεση είναι.
-
Όλοι οι υπόλοιποι με global dev έχετε την Ελλάδα στις επιλογές περιοχής? Επίσης γνωρίζει κανείς που επηρρεάζει η επιλογή τοποθεσίας? Γιατί αν δεν επηρρεάζει κάπου να μην αλλάζουμε άδικα ROM.
-
Παράθεση από iakoboss7: “δεν εχω ιδεα... απλα να ξερεις οτι δεν εχεις βαλει την global dev οποτε ισως να μην εχεις OTA updates η να εχει μεσα κανα ζιζανιο...το κανουμε με EDL, ολιγον τι επικίνδυνο αν δεν ξερεις τι κανεις.και μετα ” Μα και όταν το αγορασα ή rom που είχε, και που ήταν dev, δεν είχε κι αυτή την Ελλαδα (και με την οποία μου χε έρθει OTA). Επίσης και ο συνφορουμίτης έχει dev που δεν έχει την Ελλάδα. Πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό; Υπάρχουν δύο dev; Μήπως ή δική σου είναι ενημερωμένη;
-
Ποιο πως γίνεται;
-
Κι εγώ θέλω να αποφύγω να ξαναφλασάρω για να μην χάσω το root. Γι αυτό ρωτάω αν είναι σημαντική ρύθμιση και σε τι θα με επηρεάσει.
-
Το λάθος region σε τι μπορεί να με επηρεάσει ;
-
Παράθεση από demakhs: “@Stelios85 , αυτό θα το δούμε στην πορεία... ” Προς το παρόν όλα οκ πάντως.
-
Απ την στιγμή που το έκανα με τον γαλλικό τρόπο και δούλεψε διατρέχω κάποιο κίνδυνο πλέον; Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από Stelios85: “Παράθεση από demakhs: “@Stelios85 την....Γαλλική ρομ έχεις περάσει?? ” Δεν ξέρω αν είναι γαλλική ή κάτι άλλο, πάντως έχει ελληνικά.Η έκδοση της είναι η MUIU 8 GLobal 6.9.29 | Beta, οπότε είναι η DEV που είχα και πριν. Στην τοποθεσία δεν έχει Ελλάδα όπως και η προηγούμενη που είχα βάλει Αίγυπτο. Αυτή την φορά έβαλα Ρουμανία. Επηρεάζει γενικά κάπου αυτό? ” gl…
-
Απ την στιγμή που το έκανα με τον γαλλικό τρόπο και δούλεψε διατρέχω κάποιο κίνδυνο πλέον;
-
Παράθεση από demakhs: “@Stelios85 την....Γαλλική ρομ έχεις περάσει?? ” Δεν ξέρω αν είναι γαλλική ή κάτι άλλο, πάντως έχει ελληνικά. Η έκδοση της είναι η MUIU 8 GLobal 6.9.29 | Beta, οπότε είναι η DEV που είχα και πριν. Στην τοποθεσία δεν έχει Ελλάδα όπως και η προηγούμενη που είχα βάλει Αίγυπτο. Αυτή την φορά έβαλα Ρουμανία. Επηρεάζει γενικά κάπου αυτό?