Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 112.
-
Μόλις απέκτησα TWRP & Root access ακολουθώντας αυτή την διαδικασία. Μου πήρε μισή μέρα και δοκίμασα σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές γιατί είχα πρόβλημα με τους drivers. Τελικά πέτυχε. Ο bootloader παραμένει κλειδωμένος αλλά ποιος νοιάζεται.
-
Παράθεση από nflo: “Παράθεση από Stelios85: “Έχει δοκιμάσει κανείς το Mi PC Suite? Δεν μπορώ να συνδεθώ. ” προς το παρόν το MiPcSuite δεν παίζει σε android 6 (MM) ” Έλεος πια. Προς το παρόν δεν παίζει σε ΜΜ, προς το παρόν δεν υπάρχουν ROMs, προς το παρον δεν ξεκλειδώνει ο bootloader, προς το παρόν δεν γίνεται root, προς το παρόν δεν υπάρχουν θήκες... Αρχίζω να αναθεωρώ για την XIAOMI. Γιατί την πουλάει την συσκευή πριν τα φτιάξει όλα αυτά αν όντως θα γίνουν γρήγορα. Έχω αρχίσει να φοβάμαι μήπως …
-
Έχει δοκιμάσει κανείς το Mi PC Suite? Δεν μπορώ να συνδεθώ.
-
Παράθεση από efkolo: “είμαι υπομονετικός, αλλά θα μείνει στο ντουλάπι η συσκευή αν δεν γίνεται τουλάχιστον root. ” Κι εγω την έχω στο ντουλαπι εδω και 15 μέρες για τον ίδιο λόγο. Να δουμε ποτε επιτελους θα βγει απ το ντουλαπι.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stelios85: “δεν μπορω να κάνω το unlock καθώς με τον official τρόπο μου βγάζει σφάλμα ” Τι σφάλμα βγάζει ? Μία φώτο από το μήνυμα ? ” Δεν είμαι σπίτι για να στείλω τώρα φώτο αλλά αυτό που μου βγάζει είναι πως ο λογαριασμός του pc δεν ταυτίζεται με του κινητού. Απ όσο διάβασα είναι συνηθισμένο πρόβλημα και το συνάντησαν πολλοί που προσπάθησαν να το ξεκλειδώσουν officially χωρίς να έχει βρεθεί λύση για το πρόβλημα. Παράθεση από Thracia: “Εχει ξεκλειδωσει κανει…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Stelios85: “Το καίριο ερώτημα όμως που έμεινε αναπάντητο είναι αν υπάρχει η σκιώδης ελληνική dev rom που προανέφερες και δίνει και πρόσβαση root. (για ελληνικά δεν με νοιάζει, το root με νοιάζει) ” Για το ΚΑΤΕ δεν υπαρχει Ελληνικη GTV ROM ακομη. EDIT Ριξε και μια ματια εδώ en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=336702&pid=6754517. Ενημερωτικα, δεν εχω τη συσκευή και τα κλασικά δεν φέρω ευθυνη για brick μετατροπη σε Samsung και έκρηξη κ.τ.λ ” Έχω ρίξει ματιά σε …
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν είναι η Ελληνική αλλά είναι η Official Global Developer rom η οποία έχει Ελληνικά σε ποσοστό 95%+ πλέον. Μια χαρά είναι η συσκευή σου...την δουλεύεις και όπως είσαι ” Ρε φίλε χρειάζομαι οπωσδήποτε root όπως είπα οπότε δεν είναι μια χαρά η συσκευή μου και δεν την δουλεύω όπως είναι και περιμένει στο συρτάρι μέχρι να βρεθεί τρόπος. Το καίριο ερώτημα όμως που έμεινε αναπάντητο είναι αν υπάρχει η σκιώδης ελληνική dev rom που προανέφερες και δίνει και πρόσβαση root. (για …
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stelios85: “Έχω developer με ελληνικά ” Την china developer, την global developer ή την Ελληνική developer ? ” MIUI 8 Global 6.9.22|Beta. Αυτό γράφει. Χθες που το βγαλα απ το συρτάρι έκανε και update. Δεν ξέρω αν είναι η κινέζικη που λες αλλά αφού έτσι μου ήρθε δεν νομίζω να είναι ελληνική. (Στην τοποθεσία δεν έχει να επιλέξω Ελλάδα) Πέρα απ αυτό δεν γνώριζα πως έχει βγει ελληνική dev rom. Πότε βγήκε και που την βρίσκω και πως την βάζω? Παράθεση από tsakinik…
-
Παράθεση από NasDriver: “?( Βάζεις ελληνική developer και είσαι έτοιμος, έχει root με το super su Οε ” Ορίστε? Στο Kate αναφέρεσαι? Έχω developer με ελληνικά. Αυτήν αναφέρεις ως ελληνική; Root πρόσβαση πάντως δεν έχει.
-
Η συσκευή μου είναι στο συρτάρι εδώ και 10 μέρες και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να βρεθεί τρόπος για rootάρισμα για να ξεκινήσω το στήσιμο του κινητού και να το έχω για καθημερινή χρήση.
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Στέλιο και εμένα μου χρειάζεται το ρουτ αλλά δε θα το μπικάρω κιόλας. Είπαμε η συσκευή είναι καινούργια και θέλει χρόνο. Αν είσαι τόσο βιαστικός έπρεπε να πας στο Kenzo. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ήθελα την 800άρα οπωσδήποτε. Δεν διαφωνώ πως πρέπει να περιμένουμε. Πόσο καιρό λες να πάρει?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stelios85: “Τον unofficial τρόπο τον δοκίμασε κανείς? ” Αν πας με τον unofficial έχε στο νου ότι μπορεί να βρεθείς με "τούβλο" στα χέρια σου... ” Ναι αυτό φοβάμαι κι εγω. Παράθεση από kyrgeo1978: “Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη. Λίγο υπομονή θέλει. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπάρχει γιατί θέλω root αλλά τι να κάνουμε.
-
Παράθεση από lallasgr: “Δοκιμασαμε σήμερα και με stable και με dev και δεν ξεκλειδωνε με τίποτα. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάνα πρόβλημα στο συγκεκριμένο mi account ή στους σέρβερ της χιαομι αλλά φαγαμε 3+ώρες χωρίς αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με τον official τρόπο έπαθα τα ίδια. Συγκεκριμένα μου έβγαζε το σφάλμα ασυμφωνιας των λογαριασμών κινητου-pc. Τον unofficial τρόπο τον δοκίμασε κανείς?
-
Δοκίμασα root με το kingroot μήπως και, αλλά τίποτα. Έχει δοκιμάσει κανείς τολμηρός μέχρι τώρα να ξεκλειδώσει bootloader?
-
Πείστηκα και καλό θα ήταν να μπει στο αρχικό ποστ ο έλεγχος με το aida64.
-
Solved forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19848/
-
Παράθεση από NasDriver: “ @Stelios85 μην κάνεις τα ίδια ποστ σε δύο θέματα σε παρακαλώ. ” Το έκανα για να ρωτήσω και τα παιδιά που έχουν Kenzo αν έχουν διαφορετικό κωδικό στο modem. Παράθεση από makis1024: “Ο φορτιστής είναι ευρωπαϊκός ή κινέζικος; Ευρωπαϊκος =Kate , Κινέζικος= Kenzo. proud member of xiaomi miui gr ” Ευρωπαικός. Παράθεση από takisfrag: “Διάβασε και εδώ αν θες λίγο : What are the differences between these two variants? The Special Edition (Kate) supports band 28, which is used by…
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Ο Στέλιος έχει Kate. Στελάρα δεν πειράζεις τίποτα. Δεν έχεις λόγο να ξεκλειδώσεις για την ώρα. Περίμενε λίγο καιρό ακόμα. Το κουτί είχε κινέζικα απ έξω; ” Αγγλικά είχε. Πώς διαπιστώσαμε τελικά πως έχω Kate? Ως προς το περίμενε, η αλλαγή rom δεν με νοιάζει αλλά root θέλω άμεσα.