Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-112 από 112.
-
Παράθεση από osalonikios: “Η 6.9.22 βγήκε από το μαγειρίο της Xiaomi στις 22/9/2016. Εγώ αρχίζω και πιστεύω πως έχεις το Κenzo και πως στο γιουχου ειναι τελειώς γιουχου. ” Από την έκδοση της rom δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι για Kate ή για Kenzo?
-
Παιδιά προσπαθώ να διαπιστώσω αν έχω το Kate ή το Kenzo (το παρήγγειλα από Ελλήνικο μαγαζί ως Kate αλλά επειδή δεν ξέρουν την τύφλα τους θέλω να το επιβεβαιώσω). Από το dev menu στο software version - modem version λέτε να βγάλουμε άκρη? Στο Kenzo είναι διαφορετικό? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19843/
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από Stelios85: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Εσύ παίχτη δεν έχεις stable. Η τελευταία stable για το Kate είναι η 7.5.2. Αυτή που γράφεις εσύ είναι dev. Το κουτί σου έχει κινέζικα ή αγγλικά; Ο φορτιστής σου είναι ευρωπαϊκού τύπου; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version ” Το κουτί έχει αγγλικά και ο φορτιστής είναι ευρωπαικός. Πως είναι δυνατόν να έχει dev? Στο κατάστημα δεν αλλάζουν rom και το κουτί ήταν σφραγισμένο. ” Επαναλαμβάνω η ρομ που έδωσες …
-
.............. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19838/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19839/
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “ Εσύ παίχτη δεν έχεις stable. Η τελευταία stable για το Kate είναι η 7.5.2. Αυτή που γράφεις εσύ είναι dev. Το κουτί σου έχει κινέζικα ή αγγλικά; Ο φορτιστής σου είναι ευρωπαϊκού τύπου; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version ” Το κουτί έχει αγγλικά και ο φορτιστής είναι ευρωπαικός. Πως είναι δυνατόν να έχει dev? Στο κατάστημα δεν αλλάζουν rom και το κουτί ήταν σφραγισμένο.
-
Στο modem version μήπως υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Kate και Kenzo? Είναι στο software version από το dev menu. Σε μένα γράφει modem version 0918
-
Παράθεση από osalonikios: “Plan Β ένας με το Kenzo ζωγραφίζει το περίγραμα σε ένα Α4. Κατόπιν στο στέλνει με Fax (για να βγει ακριβώς) ή το σκανάρει και στο στέλνει με email. Εκτυπώνεις και βλέπεις τι ψάρια έπιασες. ” Δεν είναι κακή ιδέα αν μπορεί να το κάνει κάποιος. Αν και πάλι με διαφορά στο περίγραμμα στα 2,5mm δεν ξέρω πόσο εύκολη και σίγουρη θα είναι η σύγκριση. Παράθεση από kyrgeo1978: “Παιδιά η Stable δεν έχει ελληνικά. Πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία dev και να την περάσετε μέσω upda…
-
Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει αν βρεθείς με κάποιον που έχει το Redmi Note 3 pro ή το Kate για να κάνεις σύγκριση. ” Σύγκριση διαστάσεων? Κάτι πιο εύκολα εφαρμόσιμο? Όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην του κάνω καμιά ζημιά αν του φλασάρω rom για Kate και τελικά είναι το Kenzo.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stelios85: “Παρέλαβα χθες την συσκευή από Ελλάδα από αυτό το κατάστημα. ” Αυτό δεν είναι το Kate σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, είναι το Kenzo...είσαι σίγουρος για το πιο κινητό πήρες ? ” Τους πήρα τηλ και τους είπα αυτό που παρατήρησες κι εσύ. Μου είπαν πως τα χαρακτηριστικά τα έκαναν αντίγραφή γι αυτό και είναι λάθος και πως το κινητό είναι όντως το international με τα 152,5mm. Αλλά επειδή τους έκοψα για λίγο άσχετους, ψάχνω τρόπο να το επιβεβαιώσω κι εγώ.
-
Παρέλαβα χθες την συσκευή από Ελλάδα από αυτό το κατάστημα. Οι πρώτες παρατηρήσεις: - Η rom που έχει είναι η MIUI 8 Global 6.9.22|Beta. - Έλεγξα τον bootloader και είναι κλειδωμένος. 1.Έχει ελληνικά αλλά στις επιλογές τοποθεσίας δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα και έβαλα μια τυχαία χώρα. Τί πρόβλημα μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό? 2.Πώς θα βεβαιωθώ πως έχω σίγουρα το Kate και δεν έκαναν λάθος π.χ. απ το κατάστημα? Υπάρχει κάποιος τρόπος? Δοκίμασα να μετρήσω το μήκος του αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η συ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Stelios85: “Παιδιά είμαι προβληματισμένος ” 1 Στο μέλλον θα...... μπορέσεις.2. Στο μέλλον σίγουρα, 3. Είναι νωρίς ακόμη αν και η εταιρία ποτέ δεν άφησε κανένα κινητό της. ” Για πόσο μέλλον μιλάμε? Αν είναι να περιμένω πάνω από 1-2 μήνες δεν έχει νόημα. Παράθεση από Stav: “ Ps: μηπως θα ηταν χρησιμο να ανοιχθει ξεχωριστο τοπικ για kate για να ειναι μαζεμενες ολες οι πληροφοριες αλλα κ να μην σπαμαρουμε το τοπικ αυτο? ” Συμφωνώ.
-
Παιδιά είμαι προβληματισμένος για το αν θα αγοράσω το Kate (την θέλω την band 20) και θα ήθελα την γνώμη σας. Αυτά που με προβληματίζουν είναι: 1. Θα μπορέσω να το rootάρω? (Θέλω οπωσδήποτε root, αλλιώς δεν αγοράζω καν κινητό) 2. Θα βρω καμιά θήκη τελικά? 3. Θα έχω μια υποτυπώδη υποστήριξη Rom ή όλοι θα ασχολούνται μόνο με την έκδοση Kenzo? Πέρα απ τα παραπάνω, το κινητό μου φαίνεται ιδανικό.