Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 226.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜόλις εγκατέστησα το καινούργιο firmware. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας κ πάλι. Απ ότι είδα εκτός από τα ελληνικά στις δραστηριότητες, δουλεύει κ ο χάρτης μια χαρά. Σε μένα για κάποιο λόγο δεν δούλευε πριν, αλλά τώρα με αυτό το τελευταίο όλα κομπλέ. Πολλά πολλά μπράβο παίδες!!!
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠας στη μεσαία επιλογή από το Mi Fit εκεί που λέει "Προπόνηση" κ μέσα θα δεις ότι έχει "Υπαίθριο τρέξιμο" "περπάτημα" κτλ. Επάνω δεξιά έχει ένα μικρό εικονίδιο σαν γρανάζι, απ όπου επιλέγεις χάρτη κτλ. Απλώς δεν ξέρω αν δουλεύει κανονικά, δεν το έχω δοκιμάσει. Στην έκδοση του "γιατρού" πάντως δεν δούλευε...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά, μια ερώτηση. Έχει δοκιμάσει κανείς το τελευταίο mi Fit σε υπαίθρια γυμναστική; πχ περπάτημα, τρέξιμο κτλ να μας πει αν δουλεύουν οι χάρτες κανονικά κ καταγράφεται η διαδρομή.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από lsdpower78: “Να ρωτήσω κάτι; ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να βάλω ή που πρέπει να πάω για να μου "μιλάει" κ το δικό μου;; ” Τι θα ήθελες να σου λέει; Γλυκολογα; ” Χα χα χα χα... Εμμμ μα διαβάζω συνέχεια το "mi band μιλάει" και το "Mi band μιλάει" κ λέω τι στο καλό;; μόνο το δικό μου είναι μουγγο;;; Thanks κ πάλι...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι; ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να βάλω ή που πρέπει να πάω για να μου "μιλάει" κ το δικό μου;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΚατέβασα το καινούργιο firmware που έχετε στην πρώτη σελίδα κ προσπάθησα να το κάνω εγκατάσταση 5-6 φορές με το Notify, και τελικά μετά κόπων τα κατάφερα... Εκείνο όμως που δεν έχω κατάφερει ακόμη είναι οι πηγές... Δε νομίζω όμως να έχουν λ καμιά διαφορά με την v3... Την κινεζική έκδοση έχω του Mi Band.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση τις πληροφορίες του καιρού (θερμοκρασία ημέρας και υγρασία) που δείχνει το mi band αλλά μόνο όταν το έχεις συνδέσει με το Notify, να περαστούν και στο δικό σας firmware, ώστε να φαίνονται και στο mi Fit 3.5.0??
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΑπό μπαταρία πως τα πάτε ρε παιδιά; εμένα έφτασε στο 16% οπότε θα τσεκάρω αν κάνει αποσυνδέσεις-συνδέσεις κ ενημερώνω σχετικά. Σα να μου φαίνεται όμως αυτό το firmware ότι "τρώει" λίγο πιο γρήγορα την μπαταρία... Μπορεί να κάνω κ λάθος, θα δείξει..
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΆψογος, σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜια "εγκυκλοπεδικου" τύπου ερώτηση παρακαλώ : επειδή έχω παραγγείλει άλλο ένα mi band 3 για τον κουμπάρο μου, ποια η διαφορά ανάμεσα σε China version κ Global? Θα δυσκολευτώ να περάσω το δικό σας firmware; ευχαριστώ πολύ...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Εμενα εμφανίζεται η αποσύνδεση. ” Και σε μένα
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΌλα κομπλέ και πάλι. Έκανα update firmware και πήγες μέσω Notify και όλα εντάξει!!! Το μόνο που μένει να τσεκάρω είναι, μόλις πέσει η μπαταρία του Mi Band στο 16%, αν συνεχίσει να κάνει συχνές αποσυνδέσεις-συνδέσεις, όπως έκανε με το firmware του γιατρού....
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜόνο το firmware update από το Notify εννοείς;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜετά από μια μέρα χρήσης, ανακάλυψα το εξής παιδιά : μόλις έχεις 5 ειδοποιήσεις, αυτόματα η ένδειξη "ειδοποιήσεις" από ελληνικά γίνεται στα Ρώσικα...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαOλα καλα παιδια. το περασα και μεχρι στιγμης ειναι σουπερ.λιγο με τις πηγες με παιδεψε αλλα οκ,τα εκανε μονο του. συγχατρητηρια κ παλι για την δουλεια σας!!!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από vrwmiaris: “Παράθεση από lsdpower78: “Οκ, οποτε αν καταλαβα καλα, κανω πρωτα απεγκατασταση αυτη του γιατρου , μετα κατεβαζω αυτην εδω Mi Fit 3.5.0 Greek by xiaomi-miui.gr , μπαινω στον mi λογαριασμο που εχω ηδη, update και μετα τελος; ” Σχετικό είναι το τέλος, τι έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω την έκδοση 3.4.6 του γιατρού κ έχει την 1.5.0.2 αν δεν κάνω λάθος..
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΟκ, οποτε αν καταλαβα καλα, κανω πρωτα απεγκατασταση αυτη του γιατρου , μετα κατεβαζω αυτην εδω Mi Fit 3.5.0 Greek by xiaomi-miui.gr , μπαινω στον mi λογαριασμο που εχω ηδη, update και μετα τελος;