Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 226.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδες μια ερωτηση μονο. Σε σχεση με την 3.4.6 του γιατρου την οποιοα κ εχω τωρα περασμενη κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος, τι διαφορες υπαρχουν;; αξιζει να μπω στη διαδικασια κ να εγκαταστησω την 3.5.0;;
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΞέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την 3.4.7 κ αν έχει προεγκατεστημενο κάποιο ελληνικό firmware?? Ευχαριστώ πολύ!!
-
Mi Band 3 - Firmwares - Resources - Mi Fit & GadgetBrige Official Versions
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαMi Fit 3.4.6 Stable - Εγκαθιστά το firmware 1.5.0.2 Παιδια αυτο εχει το τελευταιο ελληνικο firmware και το περναει κατ ευθειαν οταν το συνδεεις με το mi band ετσι δεν ειναι;;;
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
lsdpower78 - - Mi Band
Μήνυμαspideman στο ποστ 335 εχεις περασει την ελληνικη εκδοση 3.4.6 με προεγκατεστημενο το 1.3.0.8. ελληνικο firmware;;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΤέλεια, κατεβαίνει και από εδώ κανονικά. Ευχαριστώ και πάλι spideman3...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά όλα καλά. Του έστειλα μνμ και την ξεμπλοκαρε την σελίδα. Ευχαριστώ πολύ!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜου ζητάει decryption key κ δεν μπορώ να το κατεβάσω..
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΈχω κάνει εγγραφή κανονικά, την κατέβασα και την εγκατέστησα στο κινητό μου, αλλά από σήμερα το πρωί έχει κολλήσει η σελίδα του γιατρού που έχει την 3.4.6 κ δεν μπορώ να την βρω αλλού για να την κατεβασω. Θέλω απλώς να μου πείτε αν μπορώ να την βρω αλλού για να την ξανακατεβάσω για backup.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Έχει κάποιος να μου δώσει ένα ισχύον link για να κατεβάσω την 3.4.6 με το ενσωματωμένο Greek firmware;; προσπάθησα από το Google (mi Fit γιατρός) κτλ αλλά για κάποιον λόγο δεν ανοίγει η σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω νέα σας!!
-
Σ ευχαριστώ πολύ!! Οπότε αναμονή μέχρι τότε... =============== Σεπ 9th 2017, 10:03am =============== Καλημέρα παιδιά. Σας στέλνω ένα screenshot από την χθεσινοβραδυνη αναβάθμιση και αν μπορείτε πείτε μου αν θα υπάρξει και νεότερη αναβάθμιση στο Android 7.0. Γιατί όπως φαίνεται και στο screenshot, αν και πήρε το Miui 9,το Android έμεινε στο 6.0. Σας ευχαριστώ πολύ!!
-
Παιδιά καλημέρα!! Έχω αυτή την έκδοση του Redmi Note 4 και ενώ μου έκανε update κάθε βδομάδα (Πέμπτη ή Παρασκευή) τώρα έχει κάνα 2-3 βδομάδες να μου κάνει. Βέβαια, του έκανα ένα factory reset και στη συνέχεια το επανέφερα στην τωρινή έκδοση με backup από το Mi account. Έγινε κάτι και σταμάτησε τις αναβαθμίσεις η αυτό που έχω είναι η τελευταία αναβάθμιση οπότε πρέπει να περιμένω;;
-
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες. Ήσουν κατατοπιστηκότατος, να είσαι καλά! =============== Ιουν 5th 2017, 9:54am =============== Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση: έχω κάνει τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις που φαίνονται στο screenshot. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; υπάρχει καμία σελίδα επίσημη που να με καλύπτει η εγγύηση αν μπω και κατεβάσω νεότερη αναβάθμιση;
-
Μακάρι να είναι έτσι... Το προηγούμενο που είχα ήταν το galaxy s3 με 2 gb ram αλλά καμία σχέση με το xiaomi. Πολύ ανώτερο σε όλα του απο το S3. Λιγάκι χαλάστηκα βέβαια που μου έκαψε (χωρίς να του έχω κάνει κάτι) 6-7 pixels, αλλά μου είπαν οτι θα το αντικαταστήσουν απο το μαγαζί που το πήρα με καινούργια οθόνη.