Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-226 από 226.

• Μια χαρά δουλεύει φίλε μου το κινητό χωρίς κολλήματα κτλ, απλώς ρωτάω για να ξέρω εάν θα υπάρξει πρόβλημα σε περίπτση που βάλω αργότερα κάτι πιο "βαρύ". Επίσεις εάν η κατανάλωση ram μειωθεί οταν του βάλω άλλη rom σε ένα χρόνο που θα λήξει η εγγύησή του και θα το rootάρω...

• Ερώτηση για Redmi Note 4!!!!

lsdpower78 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Ήσουν σαφέστατος φίλε μου!!Σ ευχαριστώ πολύ!! =============== Ιουν 2nd 2017, 12:10am =============== Παιδιά καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς γιατί η Ram με τον Mediatek στο κινητό δουλεύει πάντα στα κόκκινα;; δηλαδή χωρίς να έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές, παρατηρώ με ένα App (cpu-z) που έχω εγκαταστήσει ότι available Ram μένει μόνο 600-800 mb από τα 3Gb Ram που έχει το κινητό μου.. Δηλαδή, αν βάλω και κάποιο παιχνίδι με υψηλές απαιτήσεις τι θα γίνει;; δεν θα μου μείνει καθόλου Ram? Anyway, εχω …

• Σχετική app απ το Playstore εννοείς? σαν την APP2SD η το Αppmgr III? ή υπάρχει άλλη app μέσα στο xiaomi? βασικά, εγκατέστησα το Appmgr III αλλά και πάλι μόλις πάω να μεταφέρω μια εφαρμογή στην sd, δεν μου βγάζει επιλογή...

• Ok!!!Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι, να είστε καλά!! Παιδιά, Να σας ρωτήσω κάτι ακόμη : υπάρχει κάποιος τρόπος με αυτή την rom που έχω να μπορώ να περάσω τις εφαρμογές στην sd για να μην φορτώνω την εσωτερική μνήμη;;

• Οκ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!! Δεν βιάζομαι, οπότε θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση που θα μου βγάλει από μόνο του. Κάθε πότε περίπου βγάζει αναβαθμίσεις η xiaomi γνωρίζουμε;

• Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum!! Πολλές και χρήσιμες πληροφορίες!! Θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις. Πριν 5-6 μέρες πήρα το redmi note 4.Του έκανα ενα update και εκτοτε δεν μου έβγαλε κάτι άλλο. Σας στέλνω και ένα screeshot να δείτε την έκδοση και να μου πείτε αν μπορώ και πώς να κάνω και άλλο update, ή θα μου το βγάλει απο μόνο του κάποια στιγμή αργότερα. Επειδή έχω 1 χρόνο εγγύηση όμως, δεν θα ήθελα να το rootάρω πριν τη λήξη της εγγύησης. Επίσης, μου προτείνετε να κάνω εγγραφή…