Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 226.
-
Amazfit gtr
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΡωτάω μήπως υπάρχει κάποιο site να κατεβάσω κάποιο νεότερο firmware για το gtr (από το 1.3.5.66 που έχω) και να το εγκαταστήσω μέσω του notify για παράδειγμα..
-
Amazfit gtr
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΔεν αναβαμιζεται όταν το συνδέω με την app, μόνο η app αναβαθμιζεται. Λες να το συνδέσω με την επίσημη app του playstore να δω εάν πάρει κάποια καινούργια ή θα μου δημιούργησει πρόβλημα συνδεσιμοτητας με την υπάρχουσα custom?
-
Amazfit gtr
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΕχω την Zepp έκδοση 5.5.1 του Aex, η οποία όταν μου βγάζει αναβάθμιση, αναβαθμίζει μόνο την εφαρμογή. Εγώ ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος να κάνω αναβάθμιση το firmware του Gtr, από την έκδοση 1.3.5.66 σε πιο καινούργια.
-
Amazfit gtr
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Έχω την version 1.3.5.66. Έχει βγει κάποια άλλη πιο καινούργια; και αν ναι, πως την περνάω;; ευχαριστώ πολύ!!
-
Amazfit gtr
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Έχεις βγει για το Amazefit πιο καινούργια έκδοση από αυτήν που δείχνω στη φωτό; Κ αν ναι, σε ποια σελίδα μπορώ να το τσεκαρω; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Amazfit gtr
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΠριν περάσω την παραπάνω έκδοση που ανεβάσατε, είχα περάσει την αυθεντική Amazefit από το Playstore κ είχε κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Μήπως τώρα που πέρασα την custom, πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο gtr προκειμένου περάσει τις αναβαθμίσεις κ πηγές της Custom έκδοσης;
-
Amazfit gtr
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “δες τώρα... 4.2.0 - Google Drive ” Φίλε μου καλησπέρα. Μόλις πέρασα αυτή την εφαρμογή που αναφέρεις πιο πάνω. Τι διαφορά έχει με την επίσημη του Playstore?? Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΟκ. Οπότε κάνω το Update σε recourses κ firmware που μου βγάζει το Magical Unicorn κ μετά Nitro περνάω το δικό σου v93 μόνο;
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από Don Rai: “Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα! Όποιος θέλει το καινούριο mi fit magical unicorn 4.1.0 με τα νέα firmware και resources εδώ! Mi Fit | GeekDoing ” Για την συγκεκριμένη έκδοση του MiFit έχει βγάλει ο Nitro custom resources κ firmware?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εδώ κ λίγες μέρες έχει πρόβλημα το Rotation του RN7. Ενώ το ενεργοποιω-απενεργοποιω δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις σελίδες που ανοίγω και γενικά. Χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει και να το αναγνωρίσει. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον 4-5 φορές καθημερινά. Στέλνω κ screen shot του λειτουργικού. Καμιά ιδέα;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΦίλε μου, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; γιατί έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα news. Ρυθμίσεις-αρχικη οθόνη και μετά;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαNitro, έχουμε κάποιο link για την έκδοση Custom Magical Unicorn στο Mi Fit??
-
Τρόπος εγκατάστασης των Ελληνικών Fonts στο Amazfit GTR 47mm - Global Version
lsdpower78 - - Amazfit
ΜήνυμαΠαιδιά, μια ερώτηση. Η μπαταρία του με νορμάλ χρήση πόσο σας κρατάει τελικά; Ρωτάω γιατί ακούω διαφορά...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΕχω περασμένο το Modified Mi Fit magical unicorn 4.0.15, όχι το official. Υπάρχει σε Modified έκδοση κάποιο νεότερο;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΤην έκδοση MiFit 4.0.16 με το firmware 1.0.9.34, που το βρίσκουμε Nitro για να περάσουμε τα δικά σου custom resources v89??
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο έκανα κ αυτό που μου προτεινες φίλε μου, αλλά δυστυχώς τίποτα... Καμία άλλη ιδέα;;
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από Jim_Evang: “Παράθεση από lsdpower78: “Παίδες καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Έχει βγει καμία πιο καινούργια official rom από την 11.0.4. Global? Υπάρχει κάποιο official site της Xiaomi που μπορώ να την κατεβάσω σε περίπτωση που έχει βγεί; Στέλνω κ screen shot της δικής μου έκδοσης. Ευχαριστώ. ” 11.0.6. Με χώρα Ελλάδα. Ελπίζω να είναι η official που θες. 9bed1088648fac6a9671abef591532a3.jpg Το γύρισα σε Ελλάδα, αλλά στον έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου βγάζει την 11.0.6. Καμιά ιδέα;;…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαίδες καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Έχει βγει καμία πιο καινούργια official rom από την 11.0.4. Global? Υπάρχει κάποιο official site της Xiaomi που μπορώ να την κατεβάσω σε περίπτωση που έχει βγεί; Στέλνω κ screen shot της δικής μου έκδοσης. Ευχαριστώ.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΤο πρώτο στη σειρά κ τα resources v88 του Nitro. Τα πέρασα με το Notify και όλα κομπλέ.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Παράθεση από lsdpower78: “Δεν βλέπει You tube, ελάχιστα μόνο. Βιντεοκλήσεις δεν κάνει καθόλου. Περίπου 2 Gb το 20ημερο, αλλά με την χρήση που κάνει, δεν γίνεται να καταναλώνονται έτσι.. ” Τσέκαρε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού σε backup της συσκευής και google photos κυρίως. Αν έχει επιλεγμένο να γίνεται συγχρονισμός ακόμα και στα video χωρίς απαραίτητη τη σύνδεση σε wifi εξηγείται η μεγάλη κατανάλωση δεδομένων. ” Απενεργοποιησα τον αυτόματο συγχρονισμό και τον συγχρονισμό στο…