Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 226.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΟκ... Ευχαριστώ πολύ!! Το τσεκαρω και ενημερώνω!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δες μέσα στις ρυθμίσεις δεδομένων ποια εφαρμογή καταναλώνει δεδομένα. Πιθανώς η αναβάθμιση εφαρμογών ή κάτι παρόμοιο να δημιουργεί το θέμα. Η YouTube, βλέπει μήπως βίντεο; Ή κάνει βιντεοκλήσεις; Πόσα gb λέμε τώρα; ” Δεν βλέπει You tube, ελάχιστα μόνο. Βιντεοκλήσεις δεν κάνει καθόλου. Περίπου 2 Gb το 20ημερο, αλλά με την χρήση που κάνει, δεν γίνεται να καταναλώνονται έτσι.. Τα updates εφαρμογών τα κάνει σπίτι, απ'το WiFi. Υπάρχουν κάνα δύο εφαρμογές στο Playstore που σου…
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από apo.stam: “Στην αναγνώριση κλήσης στο band όταν έχω στο όνομα της επαφής πάνω από 2 λέξεις δεν κυλάει κ μου δείχνει μόνο την 1η λέξη. Συμβαίνει σε όλους; Έχω το επίσημο τελευταίο mifit. ” Κι εμένα έτσι είναι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε εμένα πάντως κυλάει κανονικά κ όνομα και επίθετο, έχω βάλει το MiFit κ τα αντίστοιχα Resources που ανέφερα πιο πάνω.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά ερώτηση. Στο Redmi Note 7 της αδελφής μου που τρέχει την παρακάτω Rom, τα Mb του Internet, τελειώνουν εξαιρετικά γρήγορα... Δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα της, πάρα μόνο για σερφαρισμα κ λίγο FB. Παρόλα αυτά, τελειώνουν σε χρόνο DT!! Να αλλάξει λέτε από LTE κ να βάλει 3G ή υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που να κάνει εξοικονόμηση στα δεδομένα;;
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΕγώ παιδιά έβαλα την 4.0.15 MiFit έκδοση Magical unicorn που έχει ο Nitro στα συνημμένα του, resources v88 που επίσης έχει στα συνημμένα του, και όλα δουλεύουν οκ!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΟλα οκ. Κατέβασα την 4.0.15, έβαλα κ τα resources v88, και το γύρισα στα αγγλικά για να φαίνονται μεγαλύτεροι οι χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις. Thanks Nitro.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΈχω την 4.0.14 Magical unicorn, αλλά ενώ αλλάζω τις ρυθμίσεις του Band κ βάζω online ενημέρωση, μόλις κάνω έλεγχο για ενημερώσεις δεν βρίσκει την επόμενη έκδοση να με πάει. Οπότε, να την κατεβάσω χειροκίνητα κ να την περάσω κατ ευθείαν πάνω σε αυτή που έχω κ μετά resources v88 κτλ;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠρώτα όμως απεγκατασταση την τρέχουσα Mi fit έκδοση, περνάω την 4.0.15 mod. Magical unicorn και μετά χειροκίνητα το 10.9.22 και resources v88 και font v1, σωστά;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαNitro, τα recourses οκ, αλλά το 10.9.22 firmware που το βρίσκουμε φίλε;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΝομίζω μόνο τις ειδοποιήσεις (Notifications), και αυτές είναι που χρειάζονται μεγαλύτερους χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες του μενού μια χαρά είναι, κατά την γνώμη μου.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΟκ οπότε κάνω έγκατασταση με Notify 3 αρχεία, σωστά; 1) το νέο firmware, 2) Τα δικά σου resources v88 και 3) Το δικό σου Mifont για μεγαλύτερους χαρακτήρες;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “ - Οπότε εμείς που έχουμε την έκδοση 4.0.14 magical unicorn, αυτό το καινούργιο το firmware το παίρναμε μέσω Notify, (τα δύο αρχεία του zip και resources v 88) κ παίζει κανονικά;; ” Το πέρασα τελικά με το Notify. Όλα δουλεύουν οκ, απλώς επειδή θέλω μεγάλη γραμματοσειρά, γύρισα πάλι στο παλιό firmware με την γραμματοσειρά κ φοντ του Nitro.
-
lsdpower78 - - Mi Band
Μήνυμα- Οπότε εμείς που έχουμε την έκδοση 4.0.14 magical unicorn, αυτό το καινούργιο το firmware το παίρναμε μέσω Notify, (τα δύο αρχεία του zip και resources v 88) κ παίζει κανονικά;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜε το τελευταίο Mi Fit 4.0.14,του Magical unicorn, εκτός από τα resources v83 του nitro, μπορώ να βάλω κάποια άλλη έκδοση;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα κ χρόνια πολλά. Το firmware 1.0.7.74 που το βρίσκω και ποια resources πρέπει να περάσω; Το έχει δουλέψει κανένας; Ευχαριστώ
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΟκ σ ευχαριστώ. Για μεγαλύτερους χαρακτήρες στο Mi Band 4 στις ειδοποιήσεις κτλ, δεν είναι καλύτερα η έκδοση Magical unicorn με το κολπακι του NitroGen? Η υπάρχει τρόπος κ σ αυτήν την έκδοση να γίνουν μεγάλοι οι χαρακτήρες;
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλημέρα. Το συγκεκριμένο Mi Fit κ τα v83 resources, δουλεύουν κ στο Mi Band 4? Ευχαριστώ.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος στο Mi fit της Magical unicorn, να βλέπουμε ποτέ έχει γίνει η τελευταία φόρτιση; Δεν το βρίσκω κάπου.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από x3000x: “Να ρωτήσω.. Η έκδοση που υπάρχει στο play store μετατρέπει στα ελληνικά και το mi band 4 που είναι στο κινέζικα; ” Παράθεση από x3000x: “Να ρωτήσω.. Η έκδοση που υπάρχει στο play store μετατρέπει στα ελληνικά και το mi band 4 που είναι στο κινέζικα; ” Ναι, κανονικά. Και εγώ την China version είχα κ το γυρισε στα ελληνικά.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Άλλη μια ερώτηση παρακαλώ. Έχω παραγγείλει το mb4 international έκδοση για την αδερφή μου. Μόλις έρθει, θα έχω θέμα εάν εγκαταστήσω απ'ευθείας την έκδοση Mi Fit magical unicorn κ περάσω πηγές κτλ μέσω Notify, η θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω την επίσημη έκδοση Mi Fit κ μετά να κάνω τα παραπάνω;