Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 226.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από kwstpap: “Υπαρχει τρόπος να αυξήσουμε το μέγεθος γραμματοσειράς σε mi band 4?ακόμα Και των αρχειων ttf που υπάρχουν? ” Και εγώ αυτήν την απορία είχα κ βρήκα λύση. Υπάρχει λοιπόν τρόπος που αναλυτικά περιγράφεται σε άλλο post, σχετικό με το Mi Band 4. Βασικά κατεβάζεις την έκδοση Mi Fit magical unicorn, περνάς τα custom resources κ mifont του NitroGen κ είσαι έτοιμος. Τα γράφει αναλυτικά στο post που σου είπα.
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΈβαλα την τροποποιημένη Μι Fit που μου προτείνατε, πέρασα το MiFont του Nitro, και άλλαξα την γλώσσα μέσω του MiFit στα αγγλικά γιατί στα κινέζικα είχε κάποια θεματάκια, όπως στον καιρό πχ που έβγαζε κάποια τετραγωνάκια, ή στο μενού περισσότερα, έβγαζε και εκεί κάποια τετραγωνάκια. Επίσης πέρασα και τα resourses του Nitro την έκδοση v78, γιατί προσπάθησα να περάσω την v83 αλλά δεν την περνούσε (δεν ξέρω γιατί). Όλα καλά λοιπόν, ευχαριστώ πολύ!
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά μια ερώτηση παρακαλώ. Παράθεση από amavroudis: “Αν θυμάμαι καλά σου πρότεινε να περάσεις άλλη γραμματοσειρά... ” Ναι απλά πρότεινε σε παλιότερο νήμα κ αυτόν τον τρόπο που εφάρμοσα τώρα, γι αυτό το έκανα. Μου φάνηκε ευκολότερος.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα. Έχω το τελευταίο MI FIT από το Playstore και όλα κομπλέ. Το μόνο θεματάκι είναι οι μικροί χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις κτλ. Μου απαντήσατε πιο πάνω κανά δυό τρόπους για το πως μπορώ να τα βλέπω μεγαλύτερα. Εγώ κατέβασα το Notify, άλλαξα την γλώσσα σε αγγλικά και έτσι οι χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις φαίνονται μεγαλύτεροι. Το πρόβλημα είναι όμως, όταν κάνω απεγκατάσταση το Notify, χάνεται η ρύθμιση και ξαναγίνονται μικροί. Οπότε είμαι αναγκασμένος να τρέχω και τα δύο προγράμματα, …
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από lsdpower78: “Κατ αρχήν, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας και για όλη την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε. Μόλις πέρασα την επίσημη, ολα καλά. Υπάρχει και αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά κομπλέ. Λέω να κρατήσω για λίγο την επίσημη και βλέπουμε. Υπάρχει τρόπος η γραμματοσειρά να είναι λίγο μεγαλύτερη?? Τα emoticons φαίνονται κανονικά στις ειδοποιήσεις? ” Έχω αναφέρει σε προηγούμενο post έναν έμμεσο τρόπο για να έχεις λίγο μεγ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Για ελαφρά μεγαλύτερη γραμματοσειρά και emoticons, θα πρέπει να περάσεις κάποιο custom font όπως πχ αυτά που έχει βάλει ο @NiTroGen στην πρώτη σελίδα. Μπορείς να φτιάξεις και δικό σου αρχείο font όπως το θέλεις εσύ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που υπάρχουν εδώ => Mi Band 4 - How to modify Font file. ” Οκ. Είναι όλα τα font του Nitrogen της πρώτης σελίδας συμβατά με την επίσημη έκδοση του Mi Fit που εγκατέστησα από το Playstore? Προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο font για την …
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΚατ αρχήν, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας και για όλη την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε. Μόλις πέρασα την επίσημη, ολα καλά. Υπάρχει και αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά κομπλέ. Λέω να κρατήσω για λίγο την επίσημη και βλέπουμε. Υπάρχει τρόπος η γραμματοσειρά να είναι λίγο μεγαλύτερη?? Τα emoticons φαίνονται κανονικά στις ειδοποιήσεις?
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα. Έχετε βγάλει νεότερη έκδοση MIFIT ή μόνο αυτή που είναι στην πρώτη σελίδα του νήματος?? Μόλις παρέλαβα το mb4 κινέζικη έκδοση. Για Ελληνικά, να περάσω την δική σας έκδοση με όλη την αναλυτική περιγραφή της πρώτης σελίδας κτλ ή είναι καλύτερη η Official 4.0.13 από το Playstore? Και αν αποφασίσω να βάλω την δική σας, θα πρέπει πρώτα να περάσω την official, να κάνει τις αναβαθμίσεις και μετά απεγκατάσταση και εγκατάσταση την δική σας εκδοση Mi Fit σωστά??
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΟπότε παιδιά δεν χρειάζεται να κατεβάσω την original έκδοση του Mi fit απ'το Playstore για να κάνει τις αναβαθμίσεις, κατεβάζω ΜΟΝΟ αυτή τού πρώτου νήματος κ συνεχίζω την διαδικασία όπως τα λέτε σωστά;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά, το μνμ που γράφετε στην πρώτη σελίδα πριν κάνουμε οτιδήποτε: "Το Mi Band 4 θα πρέπει να είναι αναβαθμισμένο στο fw 1.0.6.24 μέσω του Mi Fit 4.0.11", εννοείτε ότι η αναβάθμιση να γίνει από το επίσημο Mi fit του Playstore?? Ευχαριστώ πολύ
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά γειά σας. Περιμένω να μου έρθει το 4 σε κινεζική έκδοση. Όταν με το καλό έρθει, ακολουθώ τα βήματα του πρώτου post ή είναι μόνο για την International έκδοση;; Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από nikos154: “Καλησπέρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ελληνικά στο band μου, και με τα καινούργια εικονίδια σούπερ είναι!! Να ρωτήσω κάτι μόνο αν υπάρχει άλλη επιλογή. πχ έρχεται μήνυμα Messenger στα ελληνικά + ένα emoji 1: Αν έχω μόνο στο mifit τις ειδοποιήσεις θα έρθει κανονικά Μ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά γειά σας. Περιμένω να μου έρθει το 4 σε κινεζική έκδοση. Όταν με το καλό έρθει, ακολουθώ τα βήματα του πρώτου post ή είναι μόνο για την International έκδοση;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Μόλις παρειγγειλα το Mi Band 4, κινεζική έκδοση, στα 18 euro. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να ψάξω για να το κάνω ελληνικά κτλ;; Ευχαριστώ πολύ κ sorry για το off topic...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΌχι δεν το έχω ξεκλειδώσει. Να το αφήσω λες; Να περιμένω να την βγάλει μόνο του;
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜπορώ να περάσω αυτήν που έχω κυκλώσει ή θα υπάρξει πρόβλημα;; Ευχαριστώ προκαταβολικά..
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαgetrom.php?m=yes Αυτήν έψαχνα, ευχαριστώ πολύ πάντως!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, έχει κανείς κάνα link να κατεβάσουμε την Miui 11??
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤι να πω, θα δοκιμάσω κ αυτή που μου έστειλες κ θα ενημερώσω..Μ ελπίζω να ήταν bug της εφαρμογής που κατέβασα... Ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση απάντηση!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚι όμως ναι, τι να πω... Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα.. Δεν έκλεινε καν. Κ όχι μία φορά μόνο...