Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 226.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64642/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64643/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64644/
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Να μοιραστώ κ εγώ την εμπειρία μου με το RN7. Το έχω εδώ κ 1 μήνα περίπου κ βασικά το πήρα γιατί έκανα ένα ταξίδι εξωτερικό κ ήθελα ένα κιν να βγάζει καλές φωτό, για να μην κουβαλάω φωτογραφική μηχανή. Έχω κατεβάσει και την Google cam κ έκανα όλες τις ρυθμίσεις. Στα τοπία όμως που έβγαζα φωτό, όταν υπήρχε ήλιος, ανέβαζε απίστευτη θερμοκρασία το κινητό, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει ούτε η Google cam ούτε κ αυτή του κινητού, να κολλάει όλο το κινητό, να μήν μπορώ ούτε να το σβήσ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠοια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να κάνω για να το πετύχω αυτό κ που πρέπει να πάω δλδ;;
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα, μια ερώτηση. Έχω το Redmi Note 7 Global version κ φοράει την 10.3.6.0. Υπάρχει τρόπος να βάλω κάποια εφαρμογή τύπου I-phone που στις εισερχόμενες κλήσεις, να το κοιτάζεις κ να μπαίνει mute; Η όταν σε καλούν, να ακουμπάς την οθόνη με την παλάμη σου κ να μπαίνει mute? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Θέλει η αδερφή μου να αγοράσει το mi band 3. Έχετε να κάποιο φτηνό σχετικά site να το παραγγείλω;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Ξαφνικά σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις στο mi band μου. DeviantartΑν και έχω παραχωρήσει όλα τα δικαιώματα στις εφαρμογές, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, πάλι δεν γίνεται τίποτα... Καμιά ιδέα;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΕίχα την προηγούμενη έκδοση σας, την 4.0.3 αν θυμάμαι καλά και χθές έβαλα την 4.0.5. Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά δεν μου έκανε αυτόματα update τα resources. Υπάρχει θέμα; Πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα ή όχι;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από lsdpower78: “Όλα καλά με την 4.0.3, την πέρασα, δεν έκανε update τα resources κτλ γιατί είχα την προηγούμενη έκδοση, αλλά το πρόβλημα με τόν συγχρονισμό band και εφαρμογής όταν κάνεις άθληση (όπως ανέφερα κ στο ποστ πιο πάνω) παραμένει δυστυχώς... ” Κάνε reset το band από το μενού Περισσότερα > Επαναφορά ρυθμίσεων (μετά θα χρειαστεί κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου). Καλό θα είναι να κάνεις και ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής MiFit. ” Όλα καλά. Ακ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΌλα καλά με την 4.0.3, την πέρασα, δεν έκανε update τα resources κτλ γιατί είχα την προηγούμενη έκδοση, αλλά το πρόβλημα με τόν συγχρονισμό band και εφαρμογής όταν κάνεις άθληση (όπως ανέφερα κ στο ποστ πιο πάνω) παραμένει δυστυχώς...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα, μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Κατέβασα την 4.0.2, την έκανα εγκατάσταση κανονικά με τα resources και τα σχετικά, αλλά χθές που πήγα για περπάτημα, είδα ότι δεν συγχρονίζεται με το mi band. Δηλαδή, ενώ στο κινητό "έτρεχε" κανονικά το πρόγραμμα στο περπάτημα, στο band δεν έδειχνε τίποτα, (πχ απόσταση, θερμίδες κτλ). Στην προηγούμενη έκδοση, ότι έδειχνε το ένα, έδειχνε κ το άλλο... Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό έχουμε;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά μια απλή ερώτηση καί από εμένα. Έχω την δική σας 3.5.9 και όλα δουλεύουν ρολόι, πολύ ευχαριστημένος από όλα. Αξίζει να βάλω την τελευταία; Έχει πολλές διαφορές κτλ; Επειδή διαβάζω συνέχεια για προβλήματα συμβατότητας κτλ , μην μπω σε περιπέτειες γέρος άνθρωπος.. Ευχαριστώ πολύ!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜόλις πέρασα κ εγώ την 3.5.9 από την 3.5.8 πού είχα. Όλα κομπλέ μέχρι στιγμής, καιρός, κλήσεις κτλ. Τα καινούργια features με την πολλαπλή σύνδεση συσκευών κτλ πού ακριβώς είναι παιδιά;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από lsdpower78: “Γενικά παιδιά απ' ότι διαβάζω η καινούργια έκδοση 3.5.8 έχει κάποια θεματακια. Έχω την προηγούμενη. Οπότε την κατεβάζω ξ την εγκαθιστω κανονικά ή το αφήνω όπως έχει; ” Δηλαδη τι θεματακια που σε κανει να σκεφτεσαι την αναβαθμιση? Εγω την εγκατεστησα και δεν ειδατιποτε ..... ” Οκ, οπότε την κατεβάζω κ αν βρω κάτι σας ενημερώνω.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΓενικά παιδιά απ' ότι διαβάζω η καινούργια έκδοση 3.5.8 έχει κάποια θεματακια. Έχω την προηγούμενη. Οπότε την κατεβάζω ξ την εγκαθιστω κανονικά ή το αφήνω όπως έχει;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα. 2 ερωτήσεις έχω να κάνω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ 3.5.5 που έχω τώρα κ 3.5.7 κ αν ναι, σε τι ακριβώς; Και ο τρόπος για να πάω απ' το 3.5.5 στο 3.5.7 είναι ο γνωστός; Δλδ απλώς το κατεβάζω από εδώ το 3.5.7 κ το τρέχω πάνω απ'το παλιό κ τα κάνει όλα αυτόματα;
-
Μια ερώτηση. Αν δεν το έχω κάνει root το κινητό μου, δε γίνεται να δουλέψει διαφορετικά;; Έχω παρατηρήσει αν αλλάξω χώρα κ βάλω πχ Ινδία, αυξάνεται ο ήχος "κάτι τις"...