Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 226.

• Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από lsdpower78: “Παιδιά γνωρίζει κανείς να στείλει σύνδεσμο απ'όπου μπορώ να κατεβάσω παλιότερη έκδοση από την 10.2;; Γιατί με την τελευταία το πρόβλημα του Google maps δεν παλεύεται.. ” Download MIUI 10.0.6.0 Global Stable ROM for Redmi Note 5 [v10.0.6.0.OEIMIFH]Προσοχή όμως! Πάρε αντιγράφο ασφαλείας γιατί το κινητό μετά θα έρθει σε κατάσταση "Παρθένου" Υγ. Μην ξεχάσεις τους κωδικούς ασφαλείας αν το έχεις ενεργοποίηση θα σου τους ζητήσει μετά την επαναφορά ” Ευ…

• Παιδιά γνωρίζει κανείς να στείλει σύνδεσμο απ'όπου μπορώ να κατεβάσω παλιότερη έκδοση από την 10.2;; Γιατί με την τελευταία το πρόβλημα του Google maps δεν παλεύεται..

• Παράθεση από billphone: “Πάτα μερικές φορές πάνω στο 10, όπως σου είπε πιο πάνω ο @ninjamoz ” Οκ, ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάτησα κ μου την έβγαλε την επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Αν κατεβάσω την 10.0.6 κ τν την περάσω θα τρέξει κανονικά;; Επίσης, πού μπορώ να βρω την 10.0.6; Γιατί από εδώ ( getrom.php?m=yes) έχει κατέβει γμτ...

• Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από demitris: “ ” ” χτυπα στο λογκο miui10 μερικες φορες για να ανοίξει η επιλογή ” Αυτά μου βγάζει εμένα, χωρίς δλδ το πακέτο ενημέρωσης. Καμιά ιδέα;;

• Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από demitris: “ ” Έκανα εκκαθάριση δεδομένων κτλ στην Εφαρμογή Google maps και "κάπως"μου ξεκόλλησε αλλά όχι μόνιμα... Μου το ξανακάνει πότε-πότε.. Κ μάλλον την "πατήσαμε" φίλε μου με την 10.2 γιατί βλέπω ότι δεν έχει την επιλογή του"πακέτου ενημέρωσης" για να περάσεις την παλιότερη. ” χτυπα στο λογκο miui10 μερικες φορες για να ανοίξει η επιλογή ” Το πάτησα, έγινα προγραμματιστής, αλλά και πάλι στις τρεις τελείες επάνω δεξιά, δεν μου έβ…

• Παράθεση από demitris: “Το πρόβλημα στο maps με την 10.2 το αντιμετωπίζω και εγώ ...είναι κάποιος στον οποίο λειτουργεί κανονικά; ” Έκανα εκκαθάριση δεδομένων κτλ στην Εφαρμογή Google maps και "κάπως"μου ξεκόλλησε αλλά όχι μόνιμα... Μου το ξανακάνει πότε-πότε.. Κ μάλλον την "πατήσαμε" φίλε μου με την 10.2 γιατί βλέπω ότι δεν έχει την επιλογή του"πακέτου ενημέρωσης" για να περάσεις την παλιότερη.

• Καλημέρα παίδες. Το γύρισα κ εγώ στο Χονγκ Κονγκ κ πέρασα την 10.2. Όλα καλά όμως το Google maps τρώει απίστευτα κολλήματα κ δεν δουλεύει καθόλου. Καμία ιδέα πώς να το επαναφέρω στην προηγούμενη έκδοση;; Είχα βάλει την 10.06 απο εδώ :getrom.php?m=yes. Απλώς την ξανακατεβαζω κ τν την εγκαθιστω ή κάνω κάτι άλλο;

• Παράθεση από sacs: “Καλησπέρα. Κατέβασα το Incremental OTA link to 10.2.1.0 from 10.0.6 από το https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/received-9-5-17-ota-update-t3813192 αλλά δεν μου κάνει update ούτε από τον updater ούτε από την orangefox recovery. Ξέρετε τίποτα; ” Αν το κατεβάσω για μένα, θ; θα τρέξει κανονικά;; Ανέβασα screen shot με την έκδοση πού έχω πιο πάνω..

• Παιδιά καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να περάσω την 10.2? Δοκίμασα με αλλαγή τοποθεσίας Ελβετία πού έγραψε ο φίλος πιο πάνω, αλλά τίποτα. Σας στέλνω screen shot.

• Παράθεση από amavroudis: “Από πού το πήρες; Ανά πάσα στιγμή μπορείς να περάσεις πάλι την official rom και να κλειδώσεις. Αν βέβαια το σπάσεις και δεν ανοίγει η οθόνη μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, αν δεν ξέρεις τι να κάνεις και πως... ” Οκ, σ ευχαριστώ πολύ. Από ένα σκρουτζομαγαζο το πήρα με εγγύηση ενός έτους κανονικά.

• Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση αν μπορείτε. Έχω το Redmi Note 5 κ η εγγύηση του λήγει σε κάνα 8 μηνο. Αν μπω στη διαδικασία να περάσω μια δική σας custom rom κ παθει κάτι, είμαι εκτός εγγύησης;;

• Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ από εμένα παιδιά για την προσπάθεια σας. Μόλις το πέρασα κ είναι όλα κομπλέ. Θα ενημερώσω αν βρω κάτι.

• Παράθεση από lsdpower78: “Μου έβγαλε το γνωστό συννεφάκι με τον καιρό... Ότι δεν συνδέεται κτλ. Για θυμίστε μου τι πρέπει να κάνω ρε παίδες;; Χειροκίνητα τοποθεσία κ ώρα αν θυμάμαι καλά;; ” Μόλις το έφτιαξα. Χειροκίνητα την τοποθεσία και στον καιρό χειροκίνητα Κάιρο κ όλα κομπλέ!!

• Μου έβγαλε το γνωστό συννεφάκι με τον καιρό... Ότι δεν συνδέεται κτλ. Για θυμίστε μου τι πρέπει να κάνω ρε παίδες;; Χειροκίνητα τοποθεσία κ ώρα αν θυμάμαι καλά;;

• Παράθεση από Sakis The Perfect: “Δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία από το RN5 MHL και Redmi Note 5 ” Ναι ε; κρίμα γιατί ένα παμπάλαιο Samsung s3 που έχω για δεύτερο, μοντέλο του 2012 το υποστηρίζει κ η xiaomi μας απογοητεύει... Anyway...

• Παιδιά πήρα κ εγώ ένα τέτοιο καλώδιο αλλά δεν παίζει. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση το κινητο για να έχουμε εικόνα;;

• Παράθεση από EvangeliaK: “Καλησπέρα. Δεν συνδέεται με hdmi, μόνο ασύρματα. ” Ασύρματα το Redmi Note 5 μπορώ κ το συνδέω κανονικά. Απλώς το hdmi το πήρα για την τηλεόραση της κρεββατοκαμαρας που είναι παλιά κ είναι HD ready. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί η θύρα που μπαίνει στο xiaomi είναι και για ένα Samsung που έχω για δεύτερο, το οποίο συνδέεται κανονικότατα με το ίδιο καλώδιο...

• Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Μόλις παρέλαβα ένα καλώδιο hdmi για να συνδέσω το Redmi Note 5 με την tv. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται τίποτα. Το καλώδιο, τροφοδοτειται κ από μια θύρα usb που είναι ενσωματωμενη. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο κινητό ή κάτι άλλο για να έχω εικόνα στην τηλεόραση;;

• Παίδες καλησπέρα. Έχεις βγει καμία πιο καινούργια rom από την 10.0.4.0?

• Παράθεση από EvangeliaK: “Περιοχή άλλαξες? Κάποια εκτός ευρωπαϊκής ένωσης? Μπορείς να ενεργοποιησεις και τον mi sound enhancer. ” Οκ, το δοκιμάζω κ ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ!!