Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 226.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από razor kenshin: “Το δοκίμασα αλλά δεν έστρωσε. Αντίθετα έφτιαξε με τα location services. Με το που έβγαλα τα permissions όλα οκ. Έπεσε στο 2%, ενώ πριν είδα μέχρι και 35% ” Φίλε μου που ακριβώς βρίσκονται τα location services που αναφέρεις;; όλα εντάξει με την κατανάλωση μπαταρίας;
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά μια ερώτηση. Αν έχω εγκατεστημενη την Mi Fit 3.5.3 αλλά στο mi band έχω την τελευταία έκδοση 2.0.0.4., υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας; πχ οι μετρήσεις κτλ θα γίνονται σωστά;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΦίλε μου Sgatz, τελικά μόλις ξεκλειδωσα την εφαρμογή, έπεσε στο 7%... Οπότε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μπω στην διαδικασία που μου πρότεινες, γιατί λύθηκε το πρόβλημα. Αν παρατηρήσω όμως τις επόμενες ημέρες κάποια αλλαγή, θα το κάνω. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως όπως και να χει..
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από poseidvn: “Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλη την παρέα. Όσον αφορά το θέμα του GPS που έτρεχε συνεχώς ήταν γιατί είχα κλειδώσει την εφαρμογή να μην κλείνει ποτέ κοινώς να την γλιτώνει από την εκκαθάριση . Την ξεκλείδωσα κ τώρα όλα καλά. Το GPS μου ανοίγει μόνο όταν πλέον ανοίγω την εφαρμογή. Έτσι γίνεται κ σε σας;;;;; c2e1740f2b38eb4906e79140b95abdfa.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε μένα φίλε μου από την αρχή δεν υπήρχε θέμα με το GPS, ήταν πάντοτε κλειστό μ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΝα σημειώσω σχετικά με το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας επίσης το εξής. Όταν έκανα στο xiaomi εκκαθάριση εφαρμογών πατώντας τις τρεις γραμμές που έχει κάτω αριστερά, είχα κλειδώσει την mi Fit ώστε να μην γίνεται εκκαθάριση σε αυτή. Τώρα που την ξεκλειδωσα, και κάνοντας εκκαθάριση σβήνεται και αυτή, παράτησα ότι μειώνεται η κατανάλωση της μπαταρίας από το 32% στο 23%. Στέλνω κ screen shot να δείτε.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “@ldspower78 κάνε μου μια χάρη. Μπες στο κόπο να διαγράψεις το δικό μας mi fit και να περάσεις το mi fit του play store και για να έχεις αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά, ειδοποιήσεις κλπ πέρνα και την εφαρμογή mi band tools. Δώσε από την δεύτερη όλες τις ειδοποιήσεις που χρειάζεσαι και άσε τις κλειστές στο mi fit. Το mi band tools έχει σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Θέλω με αυτό το στήσιμο να μου πεις πως θα πάει από κατανάλωση. Αν και δε βλέπω γιατί να ανεβάσει κατανάλωση στη cu…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “Παράθεση από prince: “Εγώ είμαι εντάξει με το καινούργιο αλλα έσβησα το παλιό πρώτα που είπατε γιατί ειχα τα ιδια ,με την μπαταρία ηταν 17% τώρα μου λέει 6,3% ” Και πάλι πολύ είναι, παρακολούθησε το να δεις πως θα πάει μετά 1-2 φορτίσεις. Όλοι έχουμε max 2% Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χθες εγώ μόλις έβαλα την 3.5.4, ενώ στην αρχή ήμουν στο 2% κατανάλωση και το GPS κανονικά κλειστό, σήμερα το πρωί ξύπνησα κ είδα την κατανάλωση που σας στέλνω. Κ…
-
Παράθεση από fanismarg: “Παράθεση από lsdpower78: “Αν θέλεις την 10.0.4 κατέβασε την από το πιο πάνω ποστ 3147 κ εγκατέστησε την χειροκίνητα δηλαδή "ενημέρωση συστήματος", κ από την 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις "επιλογή πακέτου ενημέρωσης". ” Μπορώ να περιμένω να έρθει ota... Δε βιάζομαι... Έχει μεγάλες διαφορές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω εντοπίσει ιδιαίτερες διάφορες, ομαλά όπως πήγαινε κ πρίν πηγαίνει.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαι εγώ από το πρωί που πέρασα την 3.5.4, αφού προηγουμένως έκανα απεγκατασταση την 3.5.3, το GPS είναι κανονικά κλειστό κ κατανάλωση μπαταρίας έχω μέχρι στιγμής στο 2%.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από palalos81: “Παράθεση από pan83: “Είχα κανει clear data, αλλά το προβλημα με το gps για μενα παρέμενε. Το έχουν και πολλοί αλλοι αν κρίνω απο τα σχολια στο play. Ελπίζω να το φτιάξουν. ” Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω και βρω τι σημαίνει ελληνική ομιλία και εμφάνιση στο χάρτη. Που είναι όλες αυτές οι δυνατότητες; ” Στην καρτέλα "Προπόνηση" του Mi Fit, αν επιλέξεις κάποια δραστηριότητα, όπως περπάτημα κτλ κ ενεργοποιήσεις το GPS, αν διαστήματα θα ακούς να σου δίνει κάποιες οδηγίες στα ελ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΤελικά παιδιά το mi Fit 3.5.3 με ημερομηνία 09/11 που έχετε στην πρώτη σελίδα, είναι κ το τελευταίο με διορθωμενες ειδοποιήσεις κτλ;;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Νομίζω ότι πρέπει να περάσεις το official firmware και αν συνεχίζει η γραμμή μιλάς με banggood. Είσαι σίγουρος ότι πέρασατε σωστά τα rs? ” Ναι, όλα περαστηκαν μια χαρά, αλλά η γραμμή παραμενει. Θα βάλουμε το official απ το Play store κ μετά βλέπουμε...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από lsdpower78: “Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε... ” Δεν μας λες και με ποιο firmware είσαι δλδ το official ή των παιδιών? ” Των παιδιών έχω περάσει φίλε μ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις-προτάσεις σας. Θα τις δοκιμάσω και θα σας πω!!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜόλις κατέβασα κ πέρασα με το Notify το καινούργιο firmware κ πηγές. Αν κ με ταλαιπώρησε λιγάκι καθώς κολλούσε, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ποτέ στο 13% κ πότε στο 30%, τελικά περαστηκε κ όλα κομπλέ. Αναμένουμε το mi Fit 3.5.3. Ευχαριστούμε για όλα!!