Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 226.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά, εγώ μόλις εγκατέστησα το mi Fit 3.5.3, αλλά όταν πήγε να κάνει update το firmware του Mi Band μου κόλλησε καμία 7-8 φορές κ το παράτησα. Να περάσω με notify χειροκίνητα το firmware και πήγες που έχετε στην πρώτη σελίδα με ημερομηνία 07/11; είναι το τελευταίο με διορθωμένη θερμοκρασία κ ποσοστό μπαταρίας;;
-
Παράθεση από das_krimi: “Κανε download από το link της Ευαγγελίας κάποιες σελίδες πίσω και την διαδικασία όπως την είχα περιγράψει παλαιότερα.... Κατέβασε το δεύτερο... Παράθεση από EvangeliaK: “Τι βιασύνη είναι αυτή κάθε φορά? Full recovery rom miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V10.0.3.0.OEIMIFH_92846552f4_8.1.zip OTA από την 10.0.2.0 miui-blockota-whyred_global-V10.0.2.0.OEIMIFH-V10.0.3.0.OEIMIFH-8f7e8878ec-8.1.zip ” ” Οκ, οποτε κατεβάζω το δεύτερο κ το κάνω εγκατάσταση πάνω σε αυτή την έκδοση που …
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από lsdpower78: “Σχετικά με το πρόβλημα της τρέχουσας θερμοκρασίας εγώ έκανα το εξής: αρχικά, έβαλα στο κινητό χειροκίνητη ώρα Κάιρο (gmt+2). Στο καπάκι στην εφαρμογή Mi Fit, έβαλα χειροκίνητη τοποθεσία στην ενότητα Ρυθμίσεις καιρού. Και τέλος, έκανα αποσύνδεση - σύνδεση του Bluetooth με το mi band. Κάνοντας όλα αυτά, έχω από χθες το μεσημέρι που μου δείχνει κανονικά την τρέχουσα θερμοκρασία. Δοκιμάστε το. ” προσπαθω να κανω αυτο που γραφεις αλλα δεν εχω καιρο …
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “Παράθεση από gregory_gr: “Τελικα βρειηκε ακρη για μονιμη τρεχουσα θερμοκρασια;; Το ειχα κανει χθες βραδυ αλλα σημερα δεν μου τγν δειχνει με τιποτα.. ” Εγώ έκανα αυτό που έγραψαν τα παιδιά εδώ, το έβαλα Κάιρο και χειροκίνητη ενημέρωση και όλα οκ. Μόλις δοκίμασα το πρωί να βάλω την ζώνη Ανατολικής Ευρώπης έχασα τη τρέχουσα θερμοκρασία. Το γύρισα πάλι Κάιρο όλα οκ... Δε ξέρω τι παίζει,κάνε το ίδιο πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασε αυτό …
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΣχετικά με το πρόβλημα της τρέχουσας θερμοκρασίας εγώ έκανα το εξής: αρχικά, έβαλα στο κινητό χειροκίνητη ώρα Κάιρο (gmt+2). Στο καπάκι στην εφαρμογή Mi Fit, έβαλα χειροκίνητη τοποθεσία στην ενότητα Ρυθμίσεις καιρού. Και τέλος, έκανα αποσύνδεση - σύνδεση του Bluetooth με το mi band. Κάνοντας όλα αυτά, έχω από χθες το μεσημέρι που μου δείχνει κανονικά την τρέχουσα θερμοκρασία. Δοκιμάστε το.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΣε μένα πάντως, όταν κολλάει κ δεν βλέπω τρέχουσα θερμοκρασία, το αποσυνδέω - συνδέω με το Bluetooth και φτιάχνει, αφού προηγουμένως αλλάζω σε χειροκίνητα gmt+2 την ώρα.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από thanasisk: “Μέσα σε μισό λεπτό διαφορά οι δύο φωτογραφίες. ” Το ίδιο κ σε μένα φίλε μου.. Το πρωί δεν έδειχνε τρέχουσα, μετά από κάνα 2 ωρο έδειξε κ τώρα εξαφανίστηκε ξανά..
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΕπανήλθε ο καιρός, μετά από 2-3 συνδέσεις - αποσυνδεσεις, αλλά αφαιρέθηκε η Τρέχουσα θερμοκρασία...
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά, εδώ και λίγη ώρα δεν λαμβάνω ειδοποίηση για τον καιρό. Δοκίμασα να αλλάξω πόλη, τίποτα. Δοκίμασα κατάργηση - σύζευξη, πάλι τίποτα. Μου βγάζει το μνμ "Συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση". Καμία ιδέα;;;
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από lsdpower78: “Λοιπόν. Κατεβάζω ένα αρχείο apk από τον browser. Αποθηκεύεται στις "Λήψεις". Από εκεί το κάνω μετακίνηση στην κάρτα μνήμης, σε έναν φάκελο που έχω δημιουργήσει. Όταν λοιπόν πάω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση" για να καθαρίσω "σκουπιδακια κτλ" σβήνεται κ από εκεί ρε γμτ... Κάποια λύση;;; ” Λύση νο1 να μην κάνεις εκκαθάριση Λύση νο2 να πας στις ρυθμίσεις της εκκαθάρισης και να δεις αν έχει εξαιρέσεις (σιγά μην πιάνει) Λύση νο3 να κάνεις Βαθιά εκκαθάριση…
-
Παράθεση από em56464: “Παράθεση από lsdpower78: “Ρε παίδες, όταν κάνω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση", που ακριβώς πρέπει να πάω για να μην μου σβήνει ΠΑΝΤΑ αυτά που έχω κάνει downloading?? ” πριν του δώσεις εντολή για εκκαθάριση πάτα παρατεταμένα πάνω εκεί που δεν θέλεις να διαγραφεί και επέλεξε αγνόησε η ότι παρόμοια επιλογή σου βγάζει!!!!!!! ” Λοιπόν. Κατεβάζω ένα αρχείο apk από τον browser. Αποθηκεύεται στις "Λήψεις". Από εκεί το κάνω μετακίνηση στην κάρτα μνήμης, σε έναν φάκελο που έχω δημιουργήσει. …
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από poseidvn: “Παράθεση από lsdpower78: “Παιδιά, για να περάσουμε το Light theme v42, το περνάνε ΜΟΝΟ αυτό το αρχείο μέσω Notify χωρίς να ξαναπερασουμε το καινούργιο firmware, σωστά;; ” Αν έχουν γίνει τα update μέσω του mi Fit 3.5.2 περνάς μόνο αυτό Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οκ, σ ευχαριστώ πολύ.
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά, για να περάσουμε το Light theme v42, το περνάνε ΜΟΝΟ αυτό το αρχείο μέσω Notify χωρίς να ξαναπερασουμε το καινούργιο firmware, σωστά;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜόλις περαστηκε κ από εμένα. Όλα κομπλέ!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για τον κόπο σας!!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜια απορία μόνο. Στο καινούργιο το firmware που πέρασα με την μεγαλύτερη ώρα κτλ, είναι φαντάζομαι περασμένο κ το fix του bug με την μπαταρία του 16% έτσι;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Το συνέδεσα με το Gadget bridge τελικά, πέρασα το καινούργιο firmware κ πηγές, αλλά χάθηκαν κ τα σημερινά δεδομένα κ κάποια στοιχεία από το μενου όπως πχ η "άσκηση". Τι έγινε;; ” Όλα καλά τελικά. Έκανα unpair-pair με το mi Fit, κ μόλις ξαναπροσπαθησα με το Notify, τα πέρασε όλα κανονικά. Firmware κ πηγές. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!