Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 226.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΤο συνέδεσα με το Gadget bridge τελικά, πέρασα το καινούργιο firmware κ πηγές, αλλά χάθηκαν κ τα σημερινά δεδομένα κ κάποια στοιχεία από το μενου όπως πχ η "άσκηση". Τι έγινε;;
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΡε παίδες έχω μιάμιση ώρα που προσπαθώ να περάσω το καινούργιο firmware... Με notify κολλάει ποτέ στο 5%, πότε στο 25% κτλ κ αναγκάζομαι να το κάνω απεγκατασταση-εγκατάσταση, κ πάλι τίποτα... Με το Gadget bridge ψάχνει, ξανά ψάχνει, επανεκκίνηση κινητό, κ πάλι τίποτα. Εννοείται πως κ στα 2 παραπάνω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κτλ. Τι λάθος κάνω γμτ;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΝα σας ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου, ότι η μπαταρία έφτασε στο 10% και μέχρι τώρα καμία αποσύνδεση, παρά μόνο 2 δονήσεις, η μία με μήνυμα στο 15% κ η άλλη με μήνυμα στο 10%. Χίλια μπράβο ρε παίδες, τι άλλο να πω!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από thanasisk: “Παράθεση από vanni: “Παράθεση από thanasisk: “Τον ύπνο το mi fit τον υπολογίζει μόνο το βράδυ; Τον μεσημεριανό ύπνο δεν τον μετράει; Υπάρχει ρύθμιση για ώρες ύπνου που δεν το έχω βρει ακόμα; ” πήγαινε στις ρυθμίσεις του mi band μέσα από το mi fit προς τα κάτω έχει ένα πεδίο που λέει Εντοπισμός καρδιακού Ρυθμού εκεί εγώ έχω επιλέξει το βοηθός ύπνου οπότε ελέγχει κάθε λεπτό όλο το 24 ωρο οπότε θα μετράει όλους τους ύπνους οποιαδήποτε ώρα ” θα το δοκιμάσω. Γιατί εγώ εκεί εί…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα σε όλους σας λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα σε όλους σας λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την mi fit και thn mi goog…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα σε όλους σας λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την mi fit και thn mi google ” Μπράβο Για να βγάζει …
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από lsdpower78: “Παίδες καλημέρα. Μόλις πέρασα το καινούργιο σας firmware με το Notify, αυτό που έχετε διορθώσει τις αποσυνδέσεις-δονήσεις του 16%. Έχω 70% μπαταρία, οπότε έχω δρόμο ακόμη να το δοκιμάσω. Επίσης, προσπάθησα να να περάσω κ τις πηγές με το Notify αλλά τίποτα. Τις πέρασε όμως μόλις συνδέθηκε με το mi Fit. Οπότε νομίζω ότι ειμαι κομπλέ, έτσι;; ” Ναι διότι είναι ενσωματωμένες στο Mi Fit που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Για κάποιο λόγο κόπηκε η αναβάθμιση …
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαίδες καλημέρα. Μόλις πέρασα το καινούργιο σας firmware με το Notify, αυτό που έχετε διορθώσει τις αποσυνδέσεις-δονήσεις του 16%. Έχω 70% μπαταρία, οπότε έχω δρόμο ακόμη να το δοκιμάσω. Επίσης, προσπάθησα να να περάσω κ τις πηγές με το Notify αλλά τίποτα. Τις πέρασε όμως μόλις συνδέθηκε με το mi Fit. Οπότε νομίζω ότι ειμαι κομπλέ, έτσι;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Φίλε @lsdpower78 εάν κρατήσεις το mi fit από εδώ και έχεις το λειτουργικό που λες μια χαρά δουλεύουν οι χάρτες. Έχει στο mi band 3 γενικά λέω και από τα παιδιά εδώ φυσικά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά αλλά και από δίπλα από του γιατρού. Μπράβο στην Xiaomi γενικά για ένα τόσο ωραίο και φθηνό gadget - band. Ελπίζω το hey+ να είναι εξίσου καλό!! ” Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Προς το παρόν με βολεύει το δικό σας λειτουργικό οπότε δεν σκέφτομαι να το αλλάξω. Συνεχίσ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΕπίσης παιδιά έχω ακούσει ότι στην έκδοση του γιατρού, πέρα από την γραμματοσειρά, δεν δουλευουν καθόλου οι χάρτες στις προπονήσεις (σημαντικό μείον για μένα). Αν μπορεί, ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος όμως, ευχαριστώ!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜια ακόμη απορία. Έχω βάλει στο mi Fit στοχο να φτάσω σε κάποια κιλά. Υπάρχει κάποιο πεδίο στην εφαρμογή ή κάτι άλλο που να σε πληροφορει για την εξέλιξη σου; ή τι πρέπει να κάνεις κ τα σχετικά;;
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Παράθεση από lsdpower78: “Καλημέρα και από εμένα. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε στο που οφείλεται το γεγονός ότι στην οθόνη του Mi Band μου, και ΜΟΝΟ όταν βλέπω την καρτέλα με τον καιρό και στις Ειδοποιήσεις, μου βγάζει κάτι τελίτσες επάνω στην οθόνη, σαν καμμένα pixels και καλά. Σε όλες τις άλλες ενδείξεις, όλα φαίνονται κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ!! ” Μιλάς για τις τελείες κάτω κάτω; Σημαίνει ότι μπορείς στο συγκεκριμένο πεδίο να πας και δεξιά αριστερά. Αν όχι βγάλε μια φωτό να δ…
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε στο που οφείλεται το γεγονός ότι στην οθόνη του Mi Band μου, και ΜΟΝΟ όταν βλέπω την καρτέλα με τον καιρό και στις Ειδοποιήσεις, μου βγάζει κάτι τελίτσες επάνω στην οθόνη, σαν καμμένα pixels και καλά. Σε όλες τις άλλες ενδείξεις, όλα φαίνονται κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ!!
-
lsdpower78 - - Mi Band
ΜήνυμαΜια ερώτηση παίδες κ σόρυ αν είναι off topic. Για έναν φίλο που έχει το mi band 2, 1) μπορεί να βλέπει ποιος τον καλεί, SMS κτλ;; 2) αν εγκαταστήσει την έκδοση 3.5.0 την δική σας, θα τρέχει κανονικά;;;