Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Άλλες οδηγίες σου έβαλε ο @makis1024 Πρόβλημα με την rom Αν πας σε νεότερη δεν θα είναι miui... Παράθεση από makis1024: “Είναι η τελευταία xtrv developer. Από εκεί και πέρα πας σε άλλη Ρομ εκτός miui π.χ pixel experience , lineage , havoc ” ” Δουλεύει κανείς σας με ανεπίσημη rom? Ή αν υπάρχει τρόπος να κάνω με κάποιο πρόγραμμα επισκευή μνήμης, κάτι σαν scandisc? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με την rom
ΜήνυμαΥπάρχει άλλη ρομ χωρίς προβλήματα που να έχουν νεότερη έκδοση Android? Λέω μήπως τα προβλήματα οφείλονται στo Android 6. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από georgius: “Την πέρασα. Έχω την ίδια συμπεριφορά. ” την έκανες καθαρή εγκατάσταση και έχεις ακόμα το ίδιο θέμα με το browser; Είναι απλά developer rom μια και είναι αυτές που έχουν τις πιο τελευταίες ενημερώσεις... Δε χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό...” Έκανα διαγραφή dalvik καί κάτι άλλο δεν θυμάμαι πως το έλεγε κι έκανα εγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με την rom
ΜήνυμαΤην πέρασα. Έχω την ίδια συμπεριφορά. Γιατί γράφει ότι είναι beta; Υπάρχει κάποια νεότερη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με την rom
ΜήνυμαΑυτό είναι Kenzo? Το κινητό μου είναι Kate Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με την rom
ΜήνυμαΌταν το πήρα τον ξεκλείδωσα. Αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Λογικά δεν θα κλείδωσε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με την rom
ΜήνυμαΝαι. Αλλά τα ίδια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με την rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Εχω ένα Kate εδώ και 4 χρόνια. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Firefox από χτες. Δε μου ανοίγει τίποτα. Επίσης εδώ και μήνες δεν λειτουργεί σωστά το messenger του fb και πολλές φορές, όταν κάνει επανεκκίνηση, βγάζει τη μπάρα να γεμίζει σαν να έκανα update, χωρίς να έχω κάνει. Σήμερα δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση μέσα από το μενού αλλά τα ίδια. Η ρομ που δουλεύει είναι 10.2.1.0 η επίσημη. Μάλλον θα πρέπει να περάσω κάποια ρομ από υπολογιστή, αλλά έχει να μου προτείνει κάποιος μ…
-
Καλημέρα. Παρατήρησε κάνεις σας στην τελευταία official stable στο Kate κάποια διαφορά στη μπαταρία; μου φαίνεται ότι τελειώνει ακόμα και στο standby. Λες και κάνει drain Στάλθηκε από το thl 5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αυτό για το documents δεν το ήξερα. Τι ρόλο βαράει αυτή η εφαρμογή; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Έχω την 8.2.4.0 stable και έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή που είχα αγορασμένη, το camera fv5. Λειτουργεί άψογα, αλλά δε μου επιτρέπει να αποθηκεύσω τις φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης και βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω τα δικαιώματα εγγραφής στην κάρτα μνήμης από τις ρυθμίσεις εφαρμογων, αλλά δε μου εμφανίζει τη συγκεκριμένη επιλογή. Τι μπορώ να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από georgius: “υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις του wifi τα όλα τα δίκτυα στα οποία έχω βάλει κωδικό και όχι μόνο τα κοντινά ” Ρυθμίσεις--->Wifi---->Αποθηκευμένα δίκτυα Μπορείς να απενεργοποιήσεις ορισμένες εφαρμογές google,αυτές που σου επιτρέπει να πατήσεις ''Τέλος''” Αν απλά πατήσω στοπ δεν πιάνουν ram οι εφαρμογές; σε παλιότερες συσκευές, και χωρίς Root αν δεν ήθελα μια εφαρμογή πατούσα απενεργοποίηση. Στο wifi δε μου εμφανίζει επιλογή αποθηκευ…
-
Καλησπέρα. Έχω το Kate με official stable. Γίνεται να απενεργοποιησω κάποιες από τις εφαρμογές Google? Επίσης, υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις του wifi τα όλα τα δίκτυα στα οποία έχω βάλει κωδικό και όχι μόνο τα κοντινά; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmyy: “καλησπερα και απο μενα.θελω να αγορασω 2 κινητα αλλα εχω μια ερωτηση σημαντικη,αν και θα ακουστει λιγο γελοια.το δευτερο εχει απαραιτητη προυποθεση να παιζει pokemon για να μην εχω γκρινιες.ξερω οτι απο τοτε που η niantic εβαλε το safetynet για να μπλοκαρει τις ρουτ συσκευες,μπλοκαρει και πολλα κινεζικα χωρις να ειναι ρουτ(ξερω 100%απο γνωστο για ena redmi note 3 pro την απλη εκδοση και ενα zte).εχει κανενας ιδεα γιατι?η αν υπαρχει καποιος που το παιζει να μου πει με ποια ρ…