Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμαοκ επειδη σιγουρα ξερεις περισοτερα απο μενα ειναι τρομερο κινητο.θα προσπαθησω να μην το δωσω αλλα επειδη μπερδευτηκα τελευταια δεν ξερω τι να κανω.το εχω μονο 20 μερες.αν ενδιαφερετε κανενας το συζηταω.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμααν δεν βιαζεσαι και ενδιαφερεσαι υπαρχει περιπτωση να πουλησω το δικο μου
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμαθα λαβω τα σχολια σας φιλικα και ελπιζω να μην ειναι ειρωνικα.....ο λογος που εχει τραβηξει η συζητηση σιγουρα δεν ειμαι εγω.εγω οπως ειπα και σε αλλους στο φορουμ ειναι οτι απλα ηθελα μια απαντηση γιατι το ιδιο θα κανατε και ολοι εσεις αν ειχατε απορια για κατι απο την επισημη xiaomi,και δευτερον ασ μην απαντανε οποιοι νομιζουν τα γνωριζουν ολα γιατι μερικοι σαν εμενα που διευκρινισα οτι το γουσταρω το κινητο και ζητω πληροφοριες που με αφορουν,προσπαθω να μιλησω απο το φορουμ με καποιον που ει…
-
SAR για το redmi 3
Μήνυματο προβλημα μου ειναι να μαθω κατι επισημο οπως περιμενω απο thn xiaomi γιατι εγω δικαιωμα να το γνωριζω,και απο το φορουν αν καποιος εχει παρει απαντηση για το συγκεκριμενο θεμα να μου το πει.
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμαεκατσα και διαβασα αυτο που μου ειπες και μαλλον με παρερμηνευσες.οταν γραφτηκα στο φορουμ ηξερα που γραφτηκα και οταν πηρα το κινητο ηξερα γιατι το πηρα πλην αυτησ της λεπτομερειας τησ οποιας τα μελη του φορουμ που ηξερα γιατι γραφτηκα ζητω να με βοηθησουν σαν ποιο γνωστες του αντικειμενου απο μενα παρα να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον για γενικοτητες.ειμαι πολυ συγκεκριμενος σε αυτο που θελω να διαφωτιστω,και πολυ συγκεκριμενοσ σε οτι γραφω.σου αντεγραψα λοιπον την επισημη απαντηση της xiaom…
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμακαλημερα και σε ευχαριστω παλι για το ενδιαφερον σου.οπως καταλαβαινεις δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με σενα απλα να λυσω την απορεια μου.λοιπον ο λογος που ψαχνομαι ειναι γιατι εχω ενα μωρο 6 μηνων σπιτι και εγω και οπωσ καιει εσενα καιει και εμενα το θεμα,λοιπον εχω μιλησει με ολα τα live chat της xiaomi χθεσ και σημερα και ωσ επισημη απαντηση μου δινουν αυτο SAR value for Xiaomi Redmi 3 - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και 2.Dear Sir/Madam, Thank you for supporting Xiaomi and believ…
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμακαλημερα και σε ευχαριστω παλι για το ενδιαφερον σου.οπως καταλαβαινεις δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με σενα απλα να λυσω την απορεια μου.λοιπον ο λογος που ψαχνομαι ειναι γιατι εχω ενα μωρο 6 μηνων σπιτι και εγω και οπωσ καιει εσενα καιει και εμενα το θεμα,λοιπον εχω μιλησει με ολα τα live chat της xiaomi χθεσ και σημερα και ωσ επισημη απαντηση μου δινουν αυτο 1. SAR value for Xiaomi Redmi 3 - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και 2.Dear Sir/Madam, Thank you for supporting Xiaomi and bel…
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμαβασικα ο λογος που μπηκα στο σκεπτικο να το ψαξω ειναι γιατι με ενδιαφερει να ξερω την τιμη του sar και γιατι το εχω 20 μερες και λυπαμαι να το δωσω μονο για αυτον τον λογο.αυτο ομως που μου κινησε την περιεργεια ειναι οτι στα email που εστειλα στη xiaomi δεν μου εδειναν μια επισημη απαντηση οπως νομιζω οφειλαν και χαλαστηκα.μετα απο αναζητηση στο internet βρηκα και αλλα σαιτς που αναγραφουν 1.33. βεβαια ο φιλος ο caeser θελοντας να με βοηθησει μου ειπε να δω μια λιστα με επισημα αποτελεσματα τη…
-
SAR για το redmi 3
Μήνυμαειμαι κατοχος ενος redmi3 το οποιο το εχω αγαπησει πολυ,αλλα πριν λιγες μερε σε μια συζητηση που ειχα μου εβαλαν φωτιες ρωτοντας με αν εχω ασχοληθει με το sar του κινητου.ασχοληθηκα και νομιζω απογοητευτηκα.σε email που εστειλα για να μαθω την τιμη του sar η xiaomi στη κινα δεν μου απαντησε και το chat της xiaomi στη σιγκαπουρη μου απαντησε οτι ειναι 1,33 το οποιο θεωρω πολυ μεγαλο και ειδη σκεφτομαι να ποθλησω το κινητο.θα σας παρακαλουσα αν καποιος γνωριζει κατι περισοτερο θα ηθελα να με ενημε…