Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
οχι επιλεκτικα ολα τα αρχεια της πρωηγουμενης rom θελω αλλα ρωταω αν θα εχουν και τα δεδομενα οι εφαρμογες μεσα που ειχα πριν και γενικα ολα μου τα αρχεια επειδη με το να απο απο stable se dev μου εβγαζε ενα σφαλα και εκανα format data. τωρα εχω dev rom αλλα μου λοιπουν πολλα αρχεια δεν τα ανεκτησα ολα απο το mi cloud και λεω να γυρισω στην stable που ειχα πριν μεσω twrp back up που ειχα παρει και τα ειχα ολα μεσα?
-
wipe data failed
Μήνυμαεισαι υπεροχος........ χιλια μπραβοοοοοοοοοοοο
-
wipe data failed
Μήνυμαok ευχαριστω για την βοηθεια. να κανω και αναβαθμιση στο twrp για την επομενη rom μην παθω τα ιδια με τα failed? η δεν θα εχω θεμα?
-
wipe data failed
Μήνυμαανοιξε πειραζει που του εκανα το install μετα απο το failed χωρις να ξανακανω format data?
-
wipe data failed
Μήνυμαδεν το επαιρνε σε ενα μηνυμα αλλα μου εβγαλε sucsesfuul
-
wipe data failed
Μήνυμαpackage_extract_file took 00s. blockimg version is 4 maximum stash entries 0 using existing stash /cache/recovery/2bdde8504898ccfcd2c59f20bb8c9c25f73bb524/ erasing 113260 blocks writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 blocks of new data writing 512 …
-
wipe data failed
ΜήνυμαStarting TWRP 3.2.1-1-2af13795 on Sun Oct 3 06:10:18 1971 (pid 396) BOARD_HAS_NO_REAL_SDCARD := true RECOVERY_SDCARD_ON_DATA := true TW_NO_USB_STORAGE := true TW_INCLUDE_CRYPTO := true I:TW_BRIGHTNESS_PATH := /sys/class/leds/lcd-backlight/brightness I:Found brightness file at '/sys/class/leds/lcd-backlight/brightness' I:TWFunc::Set_Brightness: Setting brightness control to 2047 I:LANG: en Starting the UI... setting DRM_FORMAT_RGBX8888 and GGL_PIXEL_FORMAT_RGBX_8888 cannot find/open a drm device:…
-
wipe data failed
Μήνυμαμισο γιατι τα εχω κανει σκ.... αυτο εδω θελεις?
-
wipe data failed
Μήνυμαειναι καποιο απο αυτα?
-
wipe data failed
Μήνυμαναι το εκανα και μου γραφει copied recovery log to /usb_otg/recovery.log οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου και μπαινω στο τηλεφωνο εχει 2 διμερισματα 1 internal storage/twrp/.twrps αρχειο και 2 usb-otg με ενα φακελο κενο system volume information kai ενα zip με την rom 8.12.13
-
wipe data failed
Μήνυμασορι αλλα δεν το ηξερα βρηκα μια εκδοση μετα την δικη μου και την εβαλα. το κινητο το αναγνωριζει το pc αρχειο log δεν βλεπω μεσα ομως μετα το copy
-
wipe data failed
Μήνυμαδεν μου το παιρναει το log μεσα στο usb. με φωτο δεν κανουμε δουλεια
-
wipe data failed
Μήνυμαπαιδια εκανα φορματ και προσπαθησα να περασω την ρομ μεσω otg usb και εβγαλε αυτο.... να ξανακανω φορματ και να περασω μεσω adb sideload???
-
wipe data failed
Μήνυμακαι μετα την αναβθμιση twrp παλι failed βγαζει. οποτε πρεπει να κανω format data απο ρυθμισεις/προσθετες ρυθμισεις/αντιγραφο ασφαλειας& επαναφορα/επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων? αυτο εννοεις format data?
-
wipe data failed
Μήνυμαοποτε να δοκιμασω να αναβαθμησω twrp. γιατι προσπαθησα απο το wipe να σβησω και data αλλα παλι failedμου εβγαζε
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
wipe data failed
Μήνυμακαι μετα στο wipe αυτο
-
wipe data failed
Μήνυμαστην αρχη μολις μπαινω στο recovery βγαζει αυτο
-
wipe data failed
Μήνυμαγεια χαρα παιδια. εχω εινα mi5s plus για πολυ καιρο ειχα την τελευταια stable 9.5.2.0 και ειπα να βαλω μια νεοτερη developer συγγεκριημενΑα την 8.12.6 και ολα καλα. σημερα πηγα να περασω την καινουρια 8.12.13 και οταν εφτασα στο wipe cache+davlink που ειδα απο τον οδηγο μου εγβγαλε failed ξανα προσπαθησα παλι το ιδιο. ναπερασω την νεα rom και ας γραφει failed η θα κανω πατατα ξερει καποιος τι εχει παιχτει? ευχαριστω...