Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
-
καλη τυχη...
-
καλησπερα παιδια πριν μερικεσ μερες περασα στο κινητο μου stable 8.5.3.0 απο 8.2.3.0 beta1 και καθε φορα που κανω επανεκινηση μου πεταει αυτο... *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** Build fingerprint: 'Xiaomi/natrium/natrium:6.0.1/MXB48T/V8.2.4.0.MBGCNDL:user/release-keys' Revision: '0' ABI: 'arm64' pid: 2854, tid: 2854, name: i.klo.bugreport >>> com.miui.klo.bugreport <<< signal 6 (SIGABRT), code -6 (SI_TKILL), fault addr -------- Abort message: 'art/runtime/java_vm_e…
-
εχω κάνει ήδη αίτηση και μου έχουν επιτρέψει να το ξεκλειδώσω απλά δεν το κάνω επειδή δεν ξέρω και φοβάμαι μην κάνω κάποια βλακεία γι'αυτό ρωτάω πρωτα. Τα ίδια βήματα αλλά αντί για το Capricornθα βάλω το natrium? Επίσης ρώτησα εκτός forum κάποιον και μου είπε να προσέξω το αρχείο cust το οποιο θέλει τροποποίηση και να ρωτησω εδώ στο φόρουμ να μου πει κάποιος ο οποίος ξέρει καλύτερα. Και πάλι ευχαριστώ για την καθοδήγηση είμαι τελείως άσχετος. =============== Μαρ 27th 2017, 8:19pm ===============…
-
καλησπερα παιδιά έχω μπερδευτεί τελείως με όλα αυτά τα (stable,global,κτλ). πήρα ένα mi 5s από banggood και φοράει αυτή την versionπου έχω επισυνάψει. Τι ακριβώς βήματα πρέπει να ακολουθήσω γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι όλα διαφορετικά ειναι πρέπει να περάσω πρώτα official ROM μετά να ξεκλειδώσω το bootloader και μετά να περάσω Ελληνική rom? Ευχαριστώ πολύ